Ο Λευτέρης Τσούγκας "καταλαμβάνει" το "Brera" για brunch

Ο σεφ με τη βραβευμένη με δυο αστέρια Michelin ομάδα του κάνει ένα pop-up takeover και υπογράφει ένα brunch menu, για τρεις ακόμα Κυριακές.

Brera

Ο σεφ Λευτέρης Τσούγκας, με τη βραβευμένη με δυο αστέρια Michelin ομάδα του κάνει ένα pop-up takeover στο "Brera" της πλατείας Αγίας Ειρήνης και υπογράφει ένα brunch menu που θα σας κάνει να ξανασκεφτείτε τι σημαίνει "Κυριακάτικη έξοδος".

Συγκεκριμένα, στο μενού που επιμελήθηκε θα βρείτε αυγά κι ομελέτες, όπως τα τηγανητά αυγά με άγρια μανιτάρια εποχής και αρσενικό Νάξου αλλά και ομελέτα με μπλε καβούρι Κατερίνης, και soft scrambled eggs με φρέσκια τρούφα, σχοινόπρασο και βούτυρο. Μην παραλείψετε επίσης να δοκιμάσετε και την κατηγορία που ονομάζεται "Ζεστά και Τραγανά", όπου θα ξετρελαθείτε με το τηγανητό Croque Madame που γίνεται με φύλλο κρέπας, μπεσαμέλ, καπνιστό Μετσοβόνε, prochuitto cotto και τηγανητό αυγό. Η "Παιδική Ανάμνηση" με φρέσκες τηγανητές πατάτες, salsiccia, αυγά τηγανητά και stracciatella θα σας ταξιδέψει στους κάμπους της ιταλικής επαρχίας, ενώ αν θέλετε κάτι ακόμη πιο ιδιαίτερο υπάρχει το Beef & Veggie Hash με μοσχαρίσιο striploin, λαχανικά εποχής, τηγανιτό αυγό και hollandaise sauce αρωματισμένη με τριαντάφυλλα

Φυσικά δεν λείπουν και οι γλυκές επιλογές - δοκιμάστε το τέλειο French toast με λεμόνι, σμέουρα και μάραθο, αλλά και ένα Chocolate Choux με υφές σοκολάτας, καραμέλα, καφέ και φουντούκια.


Για τρεις ακόμα Κυριακές, ο Λευτέρης Τσούγκας μπλέκει την υψηλή γαστρονομία με την ατμόσφαιρα της πόλης, σε ένα μενού που παντρεύει απλότητα, δημιουργικότητα και απίθανη γεύση (για ακόμα τρεις εβδομάδες, έως 7/12 | 10:30- 15:00).

Κρατήσεις: 210-3251444-2103236711 
Instagram: @brera.athens 

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Brera

Πλατεία Αγίας Ειρήνης 8, Αθήνα
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Δημήτρης Δημητριάδης ανανεώνει το ενδιαφέρον μας για το "Φίτα"

Η sui generis ταβέρνα του Νέου Κόσμου δείχνει να διανύει περίοδο φόρμας στη δεύτερη ζωή της, με γεύσεις που μιλούν ελληνικά με τη δύναμη της παράδοσης και της κατσαρόλας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
16/11/2025

Sunday Table: Στο The Dolli's Rooftop Restaurant στρώνουν κυριακάτικο τραπέζι

Οι Κυριακές γίνονται νόστιμα εκλεπτυσμένες, σε μια από τις ομορφότερες ταράτσες της Αθήνας.

Πού τρώμε νόστιμη ελληνική κουζίνα τώρα

Από μοντέρνα γαστρονομικά εστιατόρια μέχρι new age ταβέρνες, μεζεδοπωλεία και καφενεία, ξεχωρίζουμε 39 σημεία της Αθήνας, που έχουν κάτι να πουν.

Κάποια από τα πιο δυνατά κυριακάτικα τραπέζια της Αθήνας

Και brunch και lunch, σε τραπέζια που αξίζουν την προσοχή σου για την πιο ανέμελη ημέρα της εβδομάδας.

Moo Casa: Κυριακές με αστακό και μπριζόλα στο Νέο Ηράκλειο

Το brunch του ιδιαίτερου εστιατορίου συγκινεί με το δημοφιλές Egg Experience, τα comfort πιάτα και φυσικά το άχαστο δίπολο του Steak & Lobster.

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη δοκιμάζει φαγητό με παριανή ψυχή στο "Kedros Athens"

Ο Γιάννης Παρίκος άνοιξε στη γειτονιά της Λυκόβρυσης το εστιατόριο που έχει ακριβώς ό,τι χρειάζεται μια παρέα για να περάσει καλά: ωραία ατμόσφαιρα και νόστιμους μεζέδες.

Η ιταλική σταθερά στον speakeasy πεζόδρομο του Παγκρατίου

Σημείο αναφοράς για σχεδόν μία δεκαετία, το κομψό εστιατόριο στον όμορφο πεζόδρομο της Ευφορίωνος στο Παγκράτι, είναι ιδανικό για after-office συναντήσεις με ιταλική φινέτσα αλλά όχι μόνο για τέτοιες.