Ο σεφ Λευτέρης Τσούγκας, με τη βραβευμένη με δυο αστέρια Michelin ομάδα του κάνει ένα pop-up takeover στο "Brera" της πλατείας Αγίας Ειρήνης και υπογράφει ένα brunch menu που θα σας κάνει να ξανασκεφτείτε τι σημαίνει "Κυριακάτικη έξοδος".
Συγκεκριμένα, στο μενού που επιμελήθηκε θα βρείτε αυγά κι ομελέτες, όπως τα τηγανητά αυγά με άγρια μανιτάρια εποχής και αρσενικό Νάξου αλλά και ομελέτα με μπλε καβούρι Κατερίνης, και soft scrambled eggs με φρέσκια τρούφα, σχοινόπρασο και βούτυρο. Μην παραλείψετε επίσης να δοκιμάσετε και την κατηγορία που ονομάζεται "Ζεστά και Τραγανά", όπου θα ξετρελαθείτε με το τηγανητό Croque Madame που γίνεται με φύλλο κρέπας, μπεσαμέλ, καπνιστό Μετσοβόνε, prochuitto cotto και τηγανητό αυγό. Η "Παιδική Ανάμνηση" με φρέσκες τηγανητές πατάτες, salsiccia, αυγά τηγανητά και stracciatella θα σας ταξιδέψει στους κάμπους της ιταλικής επαρχίας, ενώ αν θέλετε κάτι ακόμη πιο ιδιαίτερο υπάρχει το Beef & Veggie Hash με μοσχαρίσιο striploin, λαχανικά εποχής, τηγανιτό αυγό και hollandaise sauce αρωματισμένη με τριαντάφυλλα.
Φυσικά δεν λείπουν και οι γλυκές επιλογές - δοκιμάστε το τέλειο French toast με λεμόνι, σμέουρα και μάραθο, αλλά και ένα Chocolate Choux με υφές σοκολάτας, καραμέλα, καφέ και φουντούκια.
Για τρεις ακόμα Κυριακές, ο Λευτέρης Τσούγκας μπλέκει την υψηλή γαστρονομία με την ατμόσφαιρα της πόλης, σε ένα μενού που παντρεύει απλότητα, δημιουργικότητα και απίθανη γεύση (για ακόμα τρεις εβδομάδες, έως 7/12 | 10:30- 15:00).
Κρατήσεις: 210-3251444-2103236711
Instagram: @brera.athens
