Στην πλατεία Κουνελιών, για μια ταβέρνα-ωδή στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα

Το μαγαζί που κρατά ζωντανή την παράδοση της ελληνικής ταβέρνας, με αυθεντικές γεύσεις, χαλαρή ατμόσφαιρα και φροντίδα για όλη την οικογένεια.

ένα και ένα

Στην ιστορική πλατεία Κουνελιών, στην καρδιά των δυτικών προαστίων, το "Ένα κι Ένα" συνεχίζει να αποτελεί σταθερό σημείο συνάντησης για τους λάτρεις της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας.

Με αυθεντική ταβερνίσια αύρα και χαλαρή ατμόσφαιρα, είναι ο ιδανικός προορισμός για όσους θέλουν να απολαύσουν καλό φαγητό και μια παγωμένη μπίρα στην πλατεία. Το μενού τιμά τις γεύσεις της ελληνικής παράδοσης: εκλεκτό παϊδάκι γάλακτος στα κάρβουνα, προβατίνα και ζυγούρι στη σχάρα, αλλά και εξαιρετικό κοκορέτσι, όλα μαγειρεμένα με μαεστρία και σεβασμό στην πρώτη ύλη.

ένα και ένα

Τα ορεκτικά και οι σαλάτες έχουν μικρές μοντέρνες πινελιές, ενώ εμείς προτείνουμε το λαχταριστό φρυγαδέλι, τις γευστικές φλογέρες με παστουρμά και το ταλαγάνι σχάρας με γλυκό του κουταλιού, όπως και το ολόφρεσκο τζατζίκι και τους παραδοσιακούς κολοκυθοκεφτέδες.

ένα και ένα

Εδώ τα παιδιά έχουν την τιμητική τους: το μενού συμπληρώνουν πιάτα μαγειρεμένα "μαμαδίστικα" όπως κοτομπουκιές, κεφτεδάκια και μακαρόνια με κιμά, ενώ λειτουργεί παιδότοπος ώστε να απασχοληθούν δημιουργικά.

Το γρήγορο και φιλικό σέρβις, οι προσιτές τιμές και το άνετο περιβάλλον της πλατείας κάνουν το "Ένα κι Ένα" ιδανικό για οικογενειακές συγκεντρώσεις και για παρέες που αναζητούν αυθεντική ελληνική κουζίνα χωρίς υπερβολές.


Info

Κύπρου 19, Χαϊδάρι, 6974811026, enakaienataverna.gr, Ένα Και Ένα - Ena Kai Ena, @enakaienataverna.gr

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στο 'Fine Mess' φάγαμε ένα από τα πιο ζημιάρικα πιάτα της σεζόν

Ο λόγος για το Texas Toast, ένα από τα πρώτα στάδια στο νέο degustation menu του σοφιστικέ BBQ spot του Κέντρου, όπου τα low & slow μαγειρέματα σε "δύσκολες" κοπές παραμένουν ένα από τα κρεατοφαγικά hightlights της Αθήνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
04/10/2025

Οι Έλληνες σεφ που βρίσκονται ανάμεσα στους καλύτερους του κόσμου για το 2025

Οι γευσιπλάστες από τη χώρα μας που ξεχώρισαν στα φετινά The Best Chef Awards.

Ο Rasmus Munk είναι -και πάλι- ο καλύτερος σεφ του κόσμου

Ο Σκανδιναβός γευσιπλάστης βρέθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά στην κορυφή των The Best Chef Awards.

Fine Mess

Το σοφιστικέ smokehouse του Κολωνακίου διευρύνει τους μαγειρικούς ορίζοντές του, εντάσσοντας ένα δημιουργικό μενού γευσιγνωσίας στη βεντάλια των επιλογών του, όμως κλου της γευστικής του πρότασης παραμένουν οι σημαιοφόροι της επιτυχίας του, ήτοι τα low & slow μαγειρέματα "δύσκολων" κοπών.

Στο ιστορικό κτήριο 'Κωστής Παλαμάς' του ΕΚΠΑ, υπάρχει πια ένα εστιατόριο ελληνικής κουζίνας

Έχεις δοκιμάσει ποτέ κασσιώτικα ντολμαδάκια και αρνί φρικασέ σε ακαδημαϊκό περιβάλλον;

'Pino': Σπιρτάδα ρωμαϊκής τρατορίας και ωραία πίτσα στη Γλυφάδα

Πήραμε μια πρώτη γεύση από το τι ακριβώς μαγειρεύει ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin Luca Piscazzi στο νέο εστιατόριό του, στα ΝΠ.

Στη Νέα Πεντέλη για το νέο burger spot 'Both Burgers and Buns'

Xειροποίητα ψωμάκια και ζουμερά μπιφτέκια, signature cocktails και hot-dogs, λουκουμάδες και feelgood vibes στα ΒΠ.