Στην πλατεία Κουνελιών, για μια ταβέρνα-ωδή στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα

Το μαγαζί που κρατά ζωντανή την παράδοση της ελληνικής ταβέρνας, με αυθεντικές γεύσεις, χαλαρή ατμόσφαιρα και φροντίδα για όλη την οικογένεια.

ένα και ένα

Στην ιστορική πλατεία Κουνελιών, στην καρδιά των δυτικών προαστίων, το "Ένα κι Ένα" συνεχίζει να αποτελεί σταθερό σημείο συνάντησης για τους λάτρεις της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας.

Με αυθεντική ταβερνίσια αύρα και χαλαρή ατμόσφαιρα, είναι ο ιδανικός προορισμός για όσους θέλουν να απολαύσουν καλό φαγητό και μια παγωμένη μπίρα στην πλατεία. Το μενού τιμά τις γεύσεις της ελληνικής παράδοσης: εκλεκτό παϊδάκι γάλακτος στα κάρβουνα, προβατίνα και ζυγούρι στη σχάρα, αλλά και εξαιρετικό κοκορέτσι, όλα μαγειρεμένα με μαεστρία και σεβασμό στην πρώτη ύλη.

ένα και ένα

Τα ορεκτικά και οι σαλάτες έχουν μικρές μοντέρνες πινελιές, ενώ εμείς προτείνουμε το λαχταριστό φρυγαδέλι, τις γευστικές φλογέρες με παστουρμά και το ταλαγάνι σχάρας με γλυκό του κουταλιού, όπως και το ολόφρεσκο τζατζίκι και τους παραδοσιακούς κολοκυθοκεφτέδες.

ένα και ένα

Εδώ τα παιδιά έχουν την τιμητική τους: το μενού συμπληρώνουν πιάτα μαγειρεμένα "μαμαδίστικα" όπως κοτομπουκιές, κεφτεδάκια και μακαρόνια με κιμά, ενώ λειτουργεί παιδότοπος ώστε να απασχοληθούν δημιουργικά.

Το γρήγορο και φιλικό σέρβις, οι προσιτές τιμές και το άνετο περιβάλλον της πλατείας κάνουν το "Ένα κι Ένα" ιδανικό για οικογενειακές συγκεντρώσεις και για παρέες που αναζητούν αυθεντική ελληνική κουζίνα χωρίς υπερβολές.


Info

Κύπρου 19, Χαϊδάρι, 6974811026, enakaienataverna.gr, Ένα Και Ένα - Ena Kai Ena, @enakaienataverna.gr

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στο Ελ. Βενιζέλος, για ένα εστιατόριο-έκπληξη

Γνώριζες πώς μπορείς να απολαύσεις πιάτα που αντλούν έμπνευση από την ελληνική παράδοση, μέσα από μια σύγχρονη, εκλεπτυσμένη ματιά, παρατηρώντας αεροπλάνα να πηγαινοέρχονται;

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
19/11/2025

Ένα κεράκι στην τούρτα για το Bagatelle Athens

Το διάσημο global spot γιορτάζει 1 χρόνο παρουσίας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, τo Σάββατο 22 Νοεμβρίου.

Ολόφρεσκο μενού στο πιο προνομιούχο "Balcony" με θέα την Ακρόπολη

Κομψό μπαλκόνι στο Κουκάκι "μαγειρεύει" καινούργιες προτάσεις μοντέρνας ελληνικής κουζίνας.

Η νοσταλγία της παλιάς Αθήνας μαγειρεύεται στην πλατεία Αγίας Ειρήνης

Φλοράλ ταπετσαρίες, βίντατζ έπιπλα, παλιά πορσελάνινα πιάτα και εκείνη η θαλπωρή που θυμίζει σπιτική κουζίνα.

Ο Λευτέρης Τσούγκας "καταλαμβάνει" το "Brera" για brunch

Ο σεφ με τη βραβευμένη με δυο αστέρια Michelin ομάδα του κάνει ένα pop-up takeover και υπογράφει ένα brunch menu, για τρεις ακόμα Κυριακές.

Στο Μαρούσι, για μια αστική νότα ελληνικής κουζίνας

Ο ιδιόκτητος λαχανόκηπος στην Παιανία προσφέρει εκλεκτή πρώτη ύλη, που συναντά κι άλλα εξαίρετα υλικά, τα οποία μεταμορφώνεται σε πιάτα με οικειότητα και νοστιμιά.

Το πιάτο της εβδομάδας: Αρνίσιος σβέρκος Βόνιτσας με χόρτα φρικασέ στο 'Vezené'

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.