KέΔρος Wine Bar x Κτήμα Κορωνιώτη: Ένα ξεχωριστό wine tasting event στην Κυψέλη

Όταν δύο μεγάλες δυνάμεις του κρασιού ενώνονται, το αποτέλεσμα είναι έξτρα νόστιμο και ατμοσφαιρικό.

wine

Μόλις τον προηγούμενο Μάρτιο, η Κυψέλη απέκτησε ένα ακόμα cool spot στην γωνία των οδών Κεφαλληνίας και Δροσοπούλου. Ο λόγος για το wine bar ΚέΔρος, το οποίο στεγάστηκε στο κτίριο ενός παλιού παπουτσάδικου της περιοχής και ειδικεύεται στις ελληνικές ετικέτες. Έχοντας εμπνευστεί το όνομά του τόσο από τη θέση του όσο και από το ξύλο κέδρου, το ΚέΔρος αποτελεί ένα νέο σημείο συνάντησης στην πόλη για όσους αναζητούν επιλεγμένες και συχνά σπάνιες ετικέτες από μικρούς Έλληνες παραγωγούς. Στον κατάλογο των φαγητών, μπορείς να δοκιμάσεις πιάτα σε ύφος tapas αλλά με βάση την ελληνική παράδοση και να τα συνδυάσεις με ένα ποτήρι ή μπουκάλι κρασί της επιλογής σου (ή ό,τι έχει να σου προτείνει το εκπαιδευμένο προσωπικό).

Την Πέμπτη 5 Ιουνίου, το ΚέΔρος θα υποδεχτεί το Κτήμα Κορωνιώτη για μία ξεχωριστή βραδιά γεμάτη κρασί, tapas και ωραία vibes που υπόσχεται να σε εντάξει στο καλοκαίρι στην πόλη με τον πιο νόστιμο τρόπο. Το wine tasting θα περιλαμβάνει εφτά διαφορετικές ετικέτες κρασιού σε συνδυασμό με ‘μικρές νοστιμιές’, που όχι μόνο θα συνοδέψουν το ποτό σου αλλά θα απογειώσουν την γεύση του.

Το Koroniotis Winery είναι στρατηγικά τοποθετημένο ανάμεσα στις δύο μεγάλες αμπελουργικές ζώνες της Νεμέας και της Μαντίνειας, στην είσοδο του νομού Αργολίδας σε μια διαδρομή μέσα από τα ημιορεινά αμπελοτόπια, την εύφορη πεδιάδα, τις ακρογιαλιές και τα σημαντικότερα ιστορικά μνημεία του Ελλαδικού χώρου. 

Είναι σχεδιασμένο για τη παραγωγή ποιοτικών κρασιών χρησιμοποιώντας σύγχρονες αλλά και κλασικές μεθόδους οινοποίησης που εξασφαλίζουν κρασιά που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την γεύση τους.


Info:

19:30-22:30 | 30€/ άτομο | Περιορισμένες θέσεις

Δροσοπούλου 47, Κυψέλη

Τηλέφωνο για κρατήσεις: 6946299475

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τι γεύση μας αφήνει η 'Ντίβα' του Κολωνακίου

Το σέξι και ατμοσφαιρικό μπιστρό της Πατριάρχου Ιωακείμ φέρει τη μαγειρική σφραγίδα του σεφ Δημήτρη Κατσάνου και σερβίρει νόστιμα ποτά της Bar Etiquette.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
22/11/2025

Προσκύνημα στο 'Sushimou', τον omakase ναό της Σκούφου

Στο sui generis εστιατόριο του Αντώνη Δρακουλαράκου, τα ψάρια εξακολουθούν να τραγουδούν, σε δείπνα ευστρόφως λιτά, οριακά τελετουργικά και βαθιά συγκινητικά.

"Libertine Drinkery": Ένα αυθεντικό urban στέκι

Στην καρδιά της Νέας Φιλαδέλφειας βρίσκεται ένα στέκι με καλό φαγητό, προσεγμένα cocktails και μια ατμόσφαιρα που κάνει τις καθημερινές να μοιάζουν λίγο καλύτερες.

Θωμάς Μάτσας και Αριστοτέλης Ζέρβας μαγειρεύουν για τον ένα χρόνο της 'Strigglaς'

Ο Θωμάς Μάτσας προσκαλεί στο Μαρούσι και την κουζίνα του τον σεφ Αριστοτέλη Ζέρβα, για μια δημιουργική βραδιά, με ένα 4 hands dinner και αρκετές εκπλήξεις.

Στου Ψυρρή για new age ελληνικότητα και πιάτα με ιδιαίτερο άγγιγμα

To εστιατόριο που έχει αποθεωθεί από το TripAdvisor, ξεχωρίζει για την πολύ ξεχωριστή ελληνική του κουζίνα.

Ντίβα

Ένα παλιό, χρόνια κλειστό μαγέρικο στην Πατριάρχου Ιωακείμ βρίσκει νέα ζωή, με τον σεφ Δημήτρη Κατσάνο στο πρώτο εστιατορικό του πάτημα στην Αθήνα, να υπογράφει γεύσεις ιαπωνικού – σκανδιναβικού fusion σε sexy bistro περιβάλλον.

Η επόμενη πίστα του "Βασίλαινας"

Το ιστορικό εστιατόριο διατηρεί τα ατού του και επενδύει ακόμη περισσότερο στα βάθη της εκλεκτής θαλασσοφαγίας.