
Ανοδική πορεία
Το «Baraonda» ήταν αναμφίβολα η άφιξη της περασμένης σεζόν και συνεχίζει ακάθεκτο. Παράλληλα, ο σεφ Μιχάλης Ντουνέτας προτείνει μια όλο και πιο ενδιαφέρουσα κουζίνα.
Το «Baraonda» ήταν αναμφίβολα η άφιξη της περασμένης σεζόν και συνεχίζει ακάθεκτο. Παράλληλα, ο σεφ Μιχάλης Ντουνέτας προτείνει μια όλο και πιο ενδιαφέρουσα κουζίνα.
Το «Baraonda» ήταν αναμφίβολα η άφιξη της περασμένης σεζόν και συνεχίζει ακάθεκτο. Παράλληλα, ο σεφ Μιχάλης Ντουνέτας προτείνει μια όλο και πιο ενδιαφέρουσα κουζίνα.
Ο μύθος του ΝΒΑ προτίμησε το θαλασσινό εστιατόριο της Βουλιαγμένης κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα. Και υπάρχουν λόγοι γι' αυτό.
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑςTo "Κομπλέ", στη δημοφιλή γειτονιά των ΔΠ, συνεχίζει την πεντανόστιμη παράδοση του Πειραιώτη "Γιώργου".
O πολυβραβευμένος σεφ Luca Piscazzi συγκεντρώνει τις αγαπημένες δημιουργίες των τελευταίων τριών ετών σε ένα ειδικό μενού "Best Of".
Στη "Λακάνη" της Ρόδου, η ελληνική παράδοση συναντά τη μοντέρνα γεύση, υπό την καθοδήγηση του Δημήτρη Κονταράτου.
Basegrill, Travolta και Ateno απέσπασαν τη σημαντική διάκριση του "Award of Excellence" από το κορυφαίο περιοδικό Wine Spectator για τις λίστες κρασιών τους.
Το Aleria είναι το μοναδικό εστιατόριο που βραβεύεται για χρόνια με τον ίδιο ιδιοκτήτη και σεφ. Κάτι κάνουν καλά ο Νικηφόρος Κεχαγιαδάκης και ο Γκίκας Ξενάκης και μιλούν γι' αυτό στο 'α'.
Οι δύο ίσως πιο περήφανες περιοχές της Μεσογείου συναντιούνται σε τραπεζάκια με θέα τη Φωκίωνος Νέγρη, και το αποτέλεσμα γεμίζει το στόμα με επαναστατικό ενθουσιασμό.