"Bloom Project": Καλοκαιρινή πολυσυλλεκτικότητα

Bloom Project © Λεωνίδας Τούμπανος

Όταν η πόλη μπαίνει για τα καλά στα ενδότερα του καλοκαιριού, η έξοδος δίπλα στη θάλασσα είναι μονόδρομος. Η αθηναϊκή ριβιέρα είναι απολύτως συνδεδεμένη με το αστικό θέρος για όλους τους σωστούς λόγους και ακριβώς εκεί προστέθηκε μια ολόφρεσκη άφιξη που υπόσχεται να κάνει τη χρονική συγκυρία λίγο πιο ξεχωριστή.

Bloom Project
© Λεωνίδας Τούμπανος

Το "Bloom Project" –μικρό αδερφάκι των εξαιρετικά επιτυχημένων νοτίων concepts ΄"Moorings" και "Blends"– σερβίρει μια ολοκληρωμένη high end πρόταση για κάθε στιγμή της ημέρας, σχεδόν εκεί που σκάει το κύμα.

Bloom Project
© Λεωνίδας Τούμπανος

Πιάνει πόστο στην παραλιακή ζώνη της Βούλας και μιξάρει όλα τα συστατικά που καθιστούν μοναδική την πιο ανέμελη εποχή του χρόνου  βουτιές με μουσική, χαλαρή διάθεση, μεσογειακή πειραγμένη κουζίνα, ιαπωνικές γεύσεις, ιδιαίτερα cocktails και στιγμές αληθινής, old fashioned ξεγνοιασιάς– και φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε πολύ περισσότερα από έναν απλό καλοκαιρινό προορισμό.

Bloom Project
© Λεωνίδας Τούμπανος

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο κομμάτι της γεύσης, εκεί όπου ο σεφ του "Μoorings", Κώστας Λώλας, επιμελείται μια πλήρη γκάμα προτάσεων που καλύπτουν κάθε περίσταση. Τέλος, έχετε κατά νου ότι κάθε Παρασκευή, το "Apospera", μουσικό event με live μουσική από εξαιρετικούς καλλιτέχνες, ντύνει ηχητικά τη μοναδική εμπειρία, με επιλογές που σε ταξιδεύουν από τη Μέση Ανατολή στη Μεσόγειο και την Belle Epoque. Έξτρα πόντοι, για το εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα.

Bloom Project
© Λεωνίδας Τούμπανος

Λεωφ. Αλκυονίδων, Βούλα, 2103000811, www.bloom-project.gr, IG: @bloom_projectgr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Athens Gastronomic Forum έρχεται στην Τεχνόπολη

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, πραγματοποιείται διεθνές συνέδριο γαστρονομίας, με το Athens Gastronomic Forum να καταφθάνει στις 9 και 10 Φεβρουαρίου 2026.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
18/12/2025

Νέα εστιατόρια στην Αθήνα: Όλες οι αφίξεις πριν τις γιορτές

Όλα τα νέα και σημαντικά εστιατόρια που ανοίγουν από μέρα σε μέρα και όλα όσα μόλις άνοιξαν και ήδη αγαπήσαμε σε ένα χορταστικό οδοιπορικό στη στολισμένη Αθήνα για όσους αγαπούν τις γιορτινές εξόδους με την αύρα του καινούργιου.

Ξυνό Νερό: Μια νέα εποχή για το θρυλικό ανθρακούχο της Φλώρινας

Ο αιρετός πρόεδρος της δημοτικής εταιρείας πίσω από το αγαπημένο των Έλλήνων "Ξυνό Νερό", Χρήστος Θωμαΐδης, οικονομολόγος-κάτοχος ΜΒΑ και ελεύθερος επαγγελματίας, μιλά για την ιστορία και το μέλλον του ανθρακούχου φυσικού μεταλλικού νερού με τα ιδιαίτερα ευεργετικά χαρακτηριστικά, σήμα κατατεθέν για την Έλλάδα στην κατηγορία του, αλλά και για το σημαντικό αποτύπωμα μιας επιχείρησης που επιστρέφει τα κέρδη της στην τοπική κοινωνία.

Η πιο under the radar γαστροταβέρνα της Αθήνας σερβίρει στα Πετράλωνα

Με όνομα που εμπνέεται από τον Ελύτη και γενναιόδωρες μερίδες που τιμούν τα ελληνικά προϊόντα και αναβλύζουν οικειότητα.

Στο Smash ‘n Bun, για δύο εξόχως premium burgers

Από σήμερα, 18 Δεκεμβρίου, έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2025 και Πρωτοχρονιάς: Πού θα βγούμε και τι μενού θα δοκιμάσουμε στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Ο οδηγός Michelin πάει Θεσσαλονίκη και Σαντορίνη

Για το 2026, η Ελλάδα ενισχύει την παρουσία της στον Michelin Guide με την εκ νέου επιλογή εστιατορίων για την Αθήνα, την ένταξη για πρώτη φορά της συμπρωτεύουσας με πλήρη αξιολόγηση όλων των πιθανών διακρίσεων αλλά και της Σαντορίνης.