"The Zillers Pastry Bar": Το ζαχαροπλαστείο αλλιώς

Χρυσαφένιες μοσχοβολιστές viennoiseries, λαχταριστά cookies, τρυφερά brioches, τάρτες, sablés, ερεθιστικά financiers, crème brûlée, clafoutis, φρουτοσαλάτα και ρυζόγαλο είναι μόνο μερικά από τα κομμάτια ενός παζλ ιντριγκαδόρικα νόστιμου.

The Zillers Pastry Bar

Mια φορά κι έναν καιρό, οι Αθηναίοι συνήθιζαν να δίνουν πάσης φύσεως ραντεβού σε ζαχαροπλαστεία. Η συνήθεια μπορεί να χάθηκε στο πέρασμα των δεκαετιών αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να αναβιώσει. Ακριβώς αυτό επιδιώκει ο εξαιρετικός chef pâtissier Γιώργος Πλατινός και η ομάδα του. Και μάλιστα το κάνουν με το βλέμμα στραμμένο στο σήμερα και με concept υψηλής ζαχαροπλαστικής.

The Zillers Pastry Bar

Χρυσαφένιες μοσχοβολιστές viennoiseries, λαχταριστά cookies, τρυφερά brioches, τάρτες, sablés, ερεθιστικά financiers, crème brûlée, clafoutis, φρουτοσαλάτα και ρυζόγαλο είναι μόνο μερικά από τα κομμάτια ενός παζλ ιντριγκαδόρικα νόστιμου. Σε αυτά, προσθέτεις το menu dégustation τεσσάρων επιδορπίων από τον σεφ του αδελφού "The Zillers" (Χρυσός Σκούφος, αστέρι Michelin) Παύλο Κυριάκη και έχεις όλους τους λόγους για τους οποίους το "The Zillers Pastry Bar" έχει γίνει talk of the town.

The Zillers Pastry Bar
© Λεωνίδας Τούμπανος

Παλαιολόγου Μπενιζέλου 9, κέντρο, 2103241651

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

O Θωμάς Μάτσας 'εξαπέλυσε' το Thirio του

Το νέο εστιατόριο του πολυπράγμονος σεφ, στο κέντρο της Αθήνας, έχει ξεχωριστό στυλ και πιάτα οικείας νοστιμιάς με μοντέρνα ματιά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
12/01/2026

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Κρύα noodles Chuka στο 'Ronin'

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Τα αγαπημένα εστιατόρια και μπαρ της Madame Ginger

Κάθε εβδομάδα, ένας αναγνωρίσιμος κάτοικος της πρωτεύουσας μας μιλά για τα αγαπημένα του στέκια.

Το κλασικό ρεστοράν των ΒΠ που ποντάρει στο ελληνικό γαστρονομικό τερουάρ

Σε ένα ταξίδι στο γευστικό παρελθόν της χώρας, ο σεφ Γαβριήλ Κουβαράς φέρνει την ελληνική κουζίνα στο προσκήνιο, εμπλουτίζοντάς τη με δημιουργικές πινελιές.

Στα Κιούρκα υπάρχει ένα εστιατόριο με ιστορία που κοιτάει μπροστά

Μια ιδέα για εκδρομή-αστραπή, σε ένα μοντέρνο χάνι με προσεγμένη κουζίνα.

Στο 'Καπηλειό του Ζάχου' για ψαράκι όπως παλιά

Κάτω στον Πειραιά στα Καμίνια, το "Καπηλειό του Ζάχου" μας ταξίδεψε στις γεύσεις και την ατμόσφαιρα της παλιάς ψαροταβέρνας, που δύσκολα συναντάς πλέον.

Γιατί ο "Cinapos" του Πάνου Ιωαννίδη είναι τόσο δημοφιλές εστιατόριο

Το μαγαζί που έκανε ξανά μόδα το ελληνικό τραπέζι και όλοι οι λόγοι που λατρεύεται από το κοινό.