Το SB Gastrobar επανεφευρίσκει τη γεύση της Κρήτης

Το εστιατόριο του πολυτελούς ξενοδοχείου Pearl SeaBreeze Suites υποδέχεται τον Μιχάλη Χάσικα στην παραλία του Ρεθύμνου και στρώνει τραπέζι για ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι στη γεύση της Λεβεντογέννας.

Μιχάλης Χάσικος σεφ Ρέθυμνο Sea Breeze

Τελευταία προσθήκη στο μενταγιόν φιλοξενίας του Ρεθύμνου, το Pearl SeaBreeze Suites φέρνει τη λαμπερή πολυτέλεια της Pearl Hotels στην προμενάδα της ιστορικής πόλης, προσφέροντας εμπειρία χαλάρωσης και αναζωογόνησης με φόντο το γαλάζιο του κρητικού πελάγους.

Προικισμένα με την υψηλή αισθητική και τη μινιμαλιστική φινέτσα που χαρακτηρίζει τα καταλύματα του τίτλου, τα δωμάτια και οι σουίτες του Pearl SeaBreeze Suites συνθέτουν την ιδανική πρόταση απόδρασης, μερικά βήματα μονάχα από την αφράτη αμμουδιά του Ρεθύμνου, αλλά και μια ανάσα από το ιστορικό κέντρο, με το γοητευτικό μίγμα βενετσιάνικης κι ανατολίτικης αρχιτεκτονικής.

εστιατόριο SB Gastrobar στο ξενοδοχείο Pearl Sea Breeze Suites στο Ρέθυμνο

Την εμπειρία διαμονής συμπληρώνει η εστιατορική πρόταση του "SB Gastrobar", μέσα από την οποία το "Pearl SeaBreeze Suites" επανακαθορίζει την έννοια της κρητικής γεύσης. Με τον πολυβραβευμένο σεφ Μιχάλη Χάσικο επί κεφαλής της γευστικής του πρότασης, το "SB Gastrobar" εμπνέεται από το βυθό και τη γη της Κρήτης, για να ξεδιπλώσει μια βεντάλια γεύσεων που ικανοποιεί ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

εστιατόριο SB Gastrobar στο ξενοδοχείο Pearl Sea Breeze Suites στο Ρέθυμνο

Προσεκτικά επιλεγμένη πρώτη ύλη, ραφιναρισμένες τεχνικές και δημιουργική εφευρετικότητα, συνθέτουν ένα μενού μέσα από το οποίο ο ταλαντούχος σεφ Μιχάλης Χάσικος εξερευνά την κρητική μαγειρική κληρονομιά, για να εντοπίσει τα πιο ζωηρά της διαμάντια και να τα φέρει στο σήμερα.

Μιξάροντας παραδοσιακές συνταγές και μοντέρνες τεχνικές, με καμβά του τα πιο φρέσκα ψάρια και θαλασσινά της κρητικής θάλασσας, δημιουργεί μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες, που δίνουν αξέχαστη γεύση στις ταξιδιωτικές αναμνήσεις μας: Τη γεύση της ατόφιας νοστιμιάς.

GB Gastrobar Sea Breeze Ρέθυμνο

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Βεργιώτης που ξέρει από καλό κρέας

Δοκιμάσαμε τις γεύσεις του εστιατορίου που έχει χτίσει τη φήμη του γύρω από το σωστά ψημένο, εκλεκτό κρέας και ανακαλύψαμε γιατί αποτελεί σημείο αναφοράς για κάθε κρεατοφάγο που σέβεται τον εαυτό του.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/10/2025

Η Τρελή Ροδιά: Η νέα άφιξη στα Άνω Πετράλωνα όπου θα φας καλά και φθηνά

Η νέα γαστροταβέρνα των Πετραλώνων είναι ένας ιδανικός γευστικός προορισμός. Δοκιμάσαμε ορισμένα highlights του μενού και ιδού όλα όσα ξεχωρίσαμε.

12 με Τόνο

Ένα μικροσκοπικό στέκι με μεγάλα κότσια, στην εκτός ραντάρ πιάτσα της Νέας Ερυθραίας, μας προκαλεί να δούμε με άλλο μάτι την έννοια του ψαρομεζέ, μέσα από ένα μενού 12 πιάτων μοντέρνας ψαροφαγίας, που αλλάζουν κάθε 12 μέρες.

Matcha Latte: Tο trend της εποχής και πού θα το βρεις στην Αθήνα

Τι είναι το φιστικί ρόφημα που έχει κατακλύσει το feed σου και πού μπορείς να το δοκιμάσεις στην πόλη μας;

To Yaboo στον Πειραιά κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας και μας προσκαλεί σε πάρτυ

Bar bites, κοκτέιλ και χορευτική μουσική μας περιμένουν στο ντιζαϊνάτο εστιατόριο.

Σάββατο με BBQ στο Colonial στο Golf της Γλυφάδας

Επιστροφή με γεύσεις και μουσική κάθε Σάββατο μεσημέρι.

Βεργιώτικο

Στο ατμοσφαιρικό του εστιατόριο στη Βέροια, ο Νίκος Μαλλιάρας συνεχίζει να υπηρετεί επίμονα την τέχνη του κρέατος και την απόλαυση του μακριά από τις συνήθεις ταξιδιωτικές συντεταγμένες.