"Pool Your Cinema": Μία ξεχωριστή εμπειρία θερινού κινηματογράφου στη "Μεγάλη Βρεταννία"

Επιτυχίες του παγκόσμιου κινηματογράφου σε συνδυασμό με ένα απολαυστικό ατομικό σετ μενού με fingerfood.

Pool Your Cinema

Σε ένα ρομαντικό σκηνικό κάτω από τα αστέρια με φόντο το λόφο του Λυκαβηττού η πισίνα του Ξενοδοχείου "Μεγάλη Βρεταννία" μετατρέπεται και φέτος το καλοκαίρι σε θερινό σινεμά και καλεί όλους τους σινεφίλ να απολαύσουν την ξεχωριστή αυτή εμπειρία στην πιο πολυτελή εκδοχή της.

Το "Pool Your Cinema", στον 7ο όροφο του εμβληματικού ξενοδοχείου, μας υποδέχεται κάθε Πέμπτη με Κυριακή με αγαπημένες κλασσικές ταινίες αλλά και μεγάλες πρόσφατες επιτυχίες του Hollywood που έρχονται στη μεγάλη οθόνη να μας ταξιδέψουν και να μας κρατήσουν συντροφιά στην πόλη τα νοσταλγικά βράδια του καλοκαιριού.

Pool Your Cinema

Και καθώς σε αυτό το σενάριο η γεύση έχει ρόλο πρωταγωνιστή, η έμπειρη ομάδα των σεφ του ξενοδοχείου έχει επιμεληθεί ένα απολαυστικό ατομικό σετ μενού με fingerfood. Χειροποίητα nachos, taco με γαρίδα tempura, πίτσα με ζυμάρι αργής ωρίμανσης, Black Angus cheeseburger, λαχταριστό corn dog και καραμελωμένα ποπκόρν με βανίλια Μαδαγασκάρης και ανθό αλατιού θα μεταμορφώσουν το κάθε λεπτό προβολής σε μια εμπειρία απόλαυσης και πολυτέλειας.

Η έναρξη γίνεται την Πέμπτη 8 Ιουνίου με το "Breakfast at Tiffany’s" με τη θρυλική Audrey Hepburn και τον George Peppard σε σκηνοθεσία Μπλέικ Έντουαρντς. Μια από τις πιο δημοφιλείς ρομαντικές κομεντί αμερικανικής παραγωγής του 1961 που εξακολουθεί να συναρπάζει. Προσεχώς στην οθόνη του Pool Your Cinema: "American Beauty", "Dirty Harry", "The Menu" και πολλές άλλες επιτυχίες του παγκόσμιου κινηματογράφου.

Πεμ., Παρ., Σαβ., Κυρ.: 9.30 μ.μ. | Για κρατήσεις θέσης εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"