Απρίλιος στο Κτήμα Κυρ-Γιάννη

Με ξινόμαυρο, παραδοδιακό ναουσαίικο κατσικάκι και...movie night.

Κυρ Γιάννη

Τον Απρίλιο η φύση "ξυπνά" και αναγεννάται, ο βλαστικός κύκλος ξεκινά στα κλήματα δημιουργώντας υπέροχες εικόνες στον αμπελώνα του Κτήματος Κυρ-Γιάννη στο Γιαννακοχώρι Νάουσας. Καθόλου τυχαία ο Απρίλιος "αγκαλιάζει" συνήθως και τη μεγάλη γιορτή του Πάσχα, συμβολίζοντας την αιώνια ανάπλαση και δημιουργία. Με ανοιξιάτικη διάθεση και πολλή δημιουργικότητα λοιπόν οι άνθρωποι του Κτήματος Κυρ-Γιάννη έχουν ετοιμάσει μια πλούσια ατζέντα εκδηλώσεων και δράσεων.

Κυριακή των Βαΐων (9/4, 11 π.μ-5 μ.μ. μενού a la carte), η παράδοση θέλει ψάρι και εδώ θα το απολαύσετε δίπλα σε επιλεγμένα λευκά κρασιά από τον αμπελώνα της Κυρ-Γιάννη στο Αμύνταιο. Το Μ. Σάββατο (15/4, 11 π.μ-5 μ.μ, 14 €) το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα ειδικό πακέτο γευστικής δοκιμής κρασιών του κτήματος για να κάνετε την καλύτερη επιλογή για το πασχαλινό σας τραπέζι ενώ το Ξινόμαυρο έχει την τιμητική του τη δεύτερη ημέρα του Πάσχα (17/4, 11 π.μ-5 μ.μ, τιμή ανάλογα με τις επιλογές από το a la carte μενού), σε ένα πεντανόστιμο ταίριασμα με το κατσικάκι σε κληματόβεργες στον παραδοσιακό ξυλόφουρνο. Το πρόγραμμα του μήνα κλείνει με ένα σαββατιάτικο movie & wine night στις 29 Απριλίου (8 μ.μ, τιμή: 15€-ταινία + 1 ποτήρι κρασί + ξενάγηση) με την ταινία "Πριν τα μεσάνυχτα" συνοδεία πιάτων από την σεφ του Κτήματος. Σημειώστε ότι για όλες τις εκδηλώσεις η κράτηση είναι απαραίτητη.

kiryianni.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Βεργιώτης που ξέρει από καλό κρέας

Δοκιμάσαμε τις γεύσεις του εστιατορίου που έχει χτίσει τη φήμη του γύρω από το σωστά ψημένο, εκλεκτό κρέας και ανακαλύψαμε γιατί αποτελεί σημείο αναφοράς για κάθε κρεατοφάγο που σέβεται τον εαυτό του.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/10/2025

Η Τρελή Ροδιά: Η νέα άφιξη στα Άνω Πετράλωνα όπου θα φας καλά και φθηνά

Η νέα γαστροταβέρνα των Πετραλώνων είναι ένας ιδανικός γευστικός προορισμός. Δοκιμάσαμε ορισμένα highlights του μενού και ιδού όλα όσα ξεχωρίσαμε.

12 με Τόνο

Ένα μικροσκοπικό στέκι με μεγάλα κότσια, στην εκτός ραντάρ πιάτσα της Νέας Ερυθραίας, μας προκαλεί να δούμε με άλλο μάτι την έννοια του ψαρομεζέ, μέσα από ένα μενού 12 πιάτων μοντέρνας ψαροφαγίας, που αλλάζουν κάθε 12 μέρες.

Matcha Latte: Tο trend της εποχής και πού θα το βρεις στην Αθήνα

Τι είναι το φιστικί ρόφημα που έχει κατακλύσει το feed σου και πού μπορείς να το δοκιμάσεις στην πόλη μας;

To Yaboo στον Πειραιά κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας και μας προσκαλεί σε πάρτυ

Bar bites, κοκτέιλ και χορευτική μουσική μας περιμένουν στο ντιζαϊνάτο εστιατόριο.

Σάββατο με BBQ στο Colonial στο Golf της Γλυφάδας

Επιστροφή με γεύσεις και μουσική κάθε Σάββατο μεσημέρι.

Βεργιώτικο

Στο ατμοσφαιρικό του εστιατόριο στη Βέροια, ο Νίκος Μαλλιάρας συνεχίζει να υπηρετεί επίμονα την τέχνη του κρέατος και την απόλαυση του μακριά από τις συνήθεις ταξιδιωτικές συντεταγμένες.