Tasty Awards '23. Τα εστιατόρια που ξέρουν από καλό κρέας

Ψηφίζουμε τα top κρεατοφαγικά εστιατόρια της Αθήνας.

Tasty

Πάντα το καλό κρέας είχε τους φανατικούς του οπαδούς και τα δικά του στέκια. Τα τελευταία χρόνια όμως έχει γίνει αυτό που λέμε "τάση” με το ένα μετά το άλλο τα εξειδικευμένα εστιατόρια να γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.

Σήμερα στην Αθήνα έχουμε πλέον πολλές και αξιόλογες επιλογές. Μπορούμε να βρούμε στα μενού των εστιατορίων μας τα πάντα: από τα πιο κλασικά ελληνικά πιάτα με κρέας (προβατίνα) ελαφρώς πειραγμένα (με πουρέ λαχανικών) μέχρι τα πιο διαχρονικά της γαλλικής κουζίνας (πιπεράτο φιλέτο) ή και τα πιο δημιουργικά που παντρεύουν τεχνικές και υλικά από διάφορα σημεία του πλανήτη (γύρος kobe με ταχίνι).

Στα φετινά Tasty Awards συμμετέχουν πραγματικά τα top κρεατοφαγικά εστιατόρια της Αθήνας. Η επιλογή δεν είναι εύκολη, καθώς πρόκειται για εξαιρετικές περιπτώσεις, για chefs και επιχειρήσεις καταξιωμένες στη συνείδηση του κοινού, άλλες με πολλές διακρίσεις και φήμη από το εξωτερικό και άλλες που έβαλαν γειτονιές της Αθήνας στον χάρτη που ούτε τις ήξεραν οι περισσότεροι από εμάς. Εμείς όπως και να έχει θα ψηφίσουμε το αγαπημένο μας.

Ψηφίζουμε εδώ!

Χορηγοί Tasty Awards '23

Βίκος

Don Papa Rum

Βίκος Cola

Metro Cash & Carry

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Belle Amie": Για belle vie στο Πασαλιμάνι

Ατμοσφαιρικό και ιστορικό, με τη ρετρό γοητεία του να φέρνει στο προσκήνιο την πυκνή αστική του παράδοση, το σημείο αναφοράς του Πειραιά στρέφει πλώρη για νέες κατακτήσεις, με ζωηρή ενέργεια στη βεράντα και την πλατεία του, αλλά και κουζίνα που δίνει διαφορετική γεύση στην έννοια του all day.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
24/07/2024

Σε μία νόστιμη γειτονιά της Σύρου

Δύο σποτ που αξίζουν της προσοχής σου, στην αρχοντικότερη των Κυκλάδων.

Ο Νίκος Ρούσσος δίνει γεύση στο 'InterContinental Crete'

Ο πολυβραβευμένος σεφ επιμελείται τα μενού στα δύο εστιατόρια του νέου ξενοδοχείου, την ίδια στιγμή που ο κορυφαίος bartender Ηλίας Στεργιόπουλος μεριμνά για όσα μπαίνουν στα ποτήρια.

Αφιέρωμα: Η γαστρονομία της καλοκαιρινής Ελλάδας | Εστιατόρια και ταβέρνες που δεν χάνουμε στις διακοπές

Το φαγητό είναι από τα κλειδιά των πετυχημένων διακοπών. Πριν ξεκινήσετε για τα νησιά και τις παραλίες δείτε το μεγάλο μας αφιέρωμα στα εστιατόρια και τις ταβέρνες του καλοκαιριού που δεν πρέπει να χάσετε.

Η ουσία της κρητικής κουζίνας ταξιδεύει με τη Minoan Lines

Η Νεκταρία Κοκκινάκη υπογράφει το νέο καλοκαιρινό μενού στα πλοία Festos Palace και Knossos Palace.

To 'Kalimeres Bistro' στρέφει τα φώτα στου Ψυρρή

Όσα καθιστούν ιδανικό προορισμό το ολοήμερο σποτ που συνέβαλε στην αναγέννηση του Ψυρρή.

Η Πάρος στον αστερισμό του 'Crios'

Ένα φρέσκο Beach Bar & Restaurant στην αμμουδιά του Κριού εμπλουτίζει το θερινό fine living by the sea στη δημοφιλή Κυκλάδα.