"The Parliament restaurant": Στην καρδιά της γιορτής

Aτμοσφαιρικά στολισμένο, με λαμπερά ρεβεγιόν με γκουρμέ υπογραφή και ζωντανή μουσική, εορταστικό γεύμα και πρωινό, υποδέχεται την πιο όμορφη εποχή του χρόνου το πολυτελές ξενοδοχείο του Συντάγματος.

The Parliament

Στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τα φώτα της γιορτής και τις εκδηλώσεις της πλατείας Συντάγματος, ατμοσφαιρικά στολισμένο, με λαμπερά ρεβεγιόν με γκουρμέ υπογραφή και ζωντανή μουσική, εορταστικό γεύμα και πρωινό, υποδέχεται την πιο όμορφη εποχή του χρόνου το πολυτελές ξενοδοχείο του Συντάγματος. Ο σεφ Νίκος Γιαννόπουλος υπογράφει το μενού τόσο στο καθιστό δείπνο της παραμονής Χριστουγέννων όσο και στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς και το γεύμα σε μπουφέ ανήμερα των Χριστουγέννων, όλα με ξεχωριστές γεύσεις, εκλεκτά deli στο πνεύμα της γιορτής και συνοδευτικά κρασιά, ενώ οι pastry chefs Ευγένιος Βαρδακαστάνης και Γιάννης Κίκιρας του "Madame Fraise" βάζουν τις δικές τους μαγικές πινελιές στα επιδόρπια. Την πρώτη ημέρα του χρόνου, το γιορτινό πρωινό στο εστιατόριο "The Parliament" (7-11 π.μ.) είναι εμπειρία για γευστικό ποδαρικό στο 2023! Ειδικές τιμές για τα παιδιά, αλλά και προτάσεις για catering στο σπίτι δίνουν ιδέες για οικογενειακές στιγμές.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.