Μυστηριακές οριεντάλ γαστρονομικές νύχτες στο "Majorelle"

Μια Μαροκινή βίλα, πολύ κοντά στην ολοζώντανη πλατεία της Νέας Σμύρνης, έχει μεταμορφωθεί σε fun lifestyle restaurant συνδυάζοντας την fusion κουζίνα του με parties και events.

Majorelle

Με όνομα εμπνευσμένο από τον κήπο – σήμα κατατεθέν του Μαρακές, το fun lifestyle restaurant στη Νέα Σμύρνη συνδυάζει στοιχεία της μαροκινής και της ελληνικής κουλτούρας σε party ατμόσφαιρα. 

Majorelle

Εδώ, περιτριγυρισμένοι από κάκτους, σε χώρο όπου κυριαρχεί το χαρακτηριστικό χρώμα της ερήμου, θα απολαύσετε τη fun εκδοχή του εστιατορίου με θεματικές βραδιές, σειρά από μουσικά parties που φιλοξενούνται στον εσωτερικό χώρο, αλλά και εκδηλώσεις όπως είναι η βραδιά μυστικιστικού οριεντάλ με χορεύτριες να σας ταξιδεύουν στην άλλη άκρη της Μεσογείου, στην χώρα του Μαρόκου. Τον χαρακτήρα της εξόδου για φαγητό στο "Majorelle" συμπληρώνει η πρόσφατη άφιξη της σολίστ βιολιού Eva, που επενδύει μουσικά τις ιδιαίτερες βραδιές. 

Majorelle

Ο Μάνος Τσοπλάκης, head chef του εστιατορίου με θητεία μεταξύ άλλων ως προσωπικός σεφ του  Σαουδάραβα Πρίγκιπα Μοχάμεντ μπιν Σαλμά, προτείνει μενού που συνδυάζουν στοιχεία από την παγκόσμια γαστρονομία δίνοντας έμφαση στις μεσογειακές γεύσεις. Τα Σαββατοκύριακα το εστιατόριο λειτουργεί από νωρίς το πρωί προσφέροντας ενδιαφέρουσες προτάσεις και για brunch. Παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων ο σεφ και η μπριγάδα του θα σας ετοιμάσουν γιορτινές σπέσιαλιτέ όπως η σούπα βελουτέ γλυκιάς κολοκύθας με σπεκ, spring rolls πάπιας και ρολό κιμά από Black Angus γεμιστό με καπνιστό μπέικον, πολύχρωμες πιπεριές, μανιτάρια, ρύζι με βερίκοκα, δαμάσκηνα  και κουκουνάρι συνοδεία σάλτσας μπορντολέζ, ενώ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα απολαύσετε πιάτα όπως dumplings με κοτόπουλο, λαχανικά και κρέμα τρούφας και χοιρινό κότσι μαγειρεμένο με μαύρη μπύρα, μέλι, πουρέ γλυκοπατάτας και ragout μανιταριών. 

Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 179, Νέα Σμύρνη, Τηλ.: 21 0935 6767

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.