Μυστηριακές οριεντάλ γαστρονομικές νύχτες στο "Majorelle"

Μια Μαροκινή βίλα, πολύ κοντά στην ολοζώντανη πλατεία της Νέας Σμύρνης, έχει μεταμορφωθεί σε fun lifestyle restaurant συνδυάζοντας την fusion κουζίνα του με parties και events.

Majorelle

Με όνομα εμπνευσμένο από τον κήπο – σήμα κατατεθέν του Μαρακές, το fun lifestyle restaurant στη Νέα Σμύρνη συνδυάζει στοιχεία της μαροκινής και της ελληνικής κουλτούρας σε party ατμόσφαιρα. 

Majorelle

Εδώ, περιτριγυρισμένοι από κάκτους, σε χώρο όπου κυριαρχεί το χαρακτηριστικό χρώμα της ερήμου, θα απολαύσετε τη fun εκδοχή του εστιατορίου με θεματικές βραδιές, σειρά από μουσικά parties που φιλοξενούνται στον εσωτερικό χώρο, αλλά και εκδηλώσεις όπως είναι η βραδιά μυστικιστικού οριεντάλ με χορεύτριες να σας ταξιδεύουν στην άλλη άκρη της Μεσογείου, στην χώρα του Μαρόκου. Τον χαρακτήρα της εξόδου για φαγητό στο "Majorelle" συμπληρώνει η πρόσφατη άφιξη της σολίστ βιολιού Eva, που επενδύει μουσικά τις ιδιαίτερες βραδιές. 

Majorelle

Ο Μάνος Τσοπλάκης, head chef του εστιατορίου με θητεία μεταξύ άλλων ως προσωπικός σεφ του  Σαουδάραβα Πρίγκιπα Μοχάμεντ μπιν Σαλμά, προτείνει μενού που συνδυάζουν στοιχεία από την παγκόσμια γαστρονομία δίνοντας έμφαση στις μεσογειακές γεύσεις. Τα Σαββατοκύριακα το εστιατόριο λειτουργεί από νωρίς το πρωί προσφέροντας ενδιαφέρουσες προτάσεις και για brunch. Παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων ο σεφ και η μπριγάδα του θα σας ετοιμάσουν γιορτινές σπέσιαλιτέ όπως η σούπα βελουτέ γλυκιάς κολοκύθας με σπεκ, spring rolls πάπιας και ρολό κιμά από Black Angus γεμιστό με καπνιστό μπέικον, πολύχρωμες πιπεριές, μανιτάρια, ρύζι με βερίκοκα, δαμάσκηνα  και κουκουνάρι συνοδεία σάλτσας μπορντολέζ, ενώ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα απολαύσετε πιάτα όπως dumplings με κοτόπουλο, λαχανικά και κρέμα τρούφας και χοιρινό κότσι μαγειρεμένο με μαύρη μπύρα, μέλι, πουρέ γλυκοπατάτας και ragout μανιταριών. 

Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 179, Νέα Σμύρνη, Τηλ.: 21 0935 6767

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Πρώτη ματιά στο ολοκαίνουριο "Enkelt"

Το νέο all day μπιστρό στο Χαλάνδρι έχει ηχηρές υπογραφές και σκανδιναβική φιλοσοφία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
03/02/2023

Φαγητό μετά μουσικής: 8 στέκια για όλες τις ορέξεις

Όποιο κι αν είναι το μουσικό είδος που σας ανοίγει την όρεξη, θα το βρείτε στις παραδοσιακές ταβέρνες, στα ατμοσφαιρικά εστιατόρια και στα θεαματικά καμπαρέ της πόλης, που παντρεύουν στη σάλα τους νοστιμιά και διασκέδαση.

Σύγχρονη γαστρονομία με θέα στο "The Stanley Hotel"

Οι ολοκληρωμένες γαστρονομικές προτάσεις του ιστορικού ξενοδοχείου, με την υπογραφή σεφ Κωνσταντίνου Φιλιππόπουλου, έχουν σύγχρονο πρόσημο και ατού την εντυπωσιακή θέα από την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό ως τον Πειραιά, τα νησιά του Αργοσαρωνικού και την Πάρνηθα.

Για το Super Bowl 2023 πάμε "Hard Rock Cafe Athens"

To "Hard Rock Cafe Athens" γιορτάζει το μεγαλύτερο αθλητικό event της Αμερικής, με ένα ειδικά διαμορφωμένο Tailgate μενού.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δίνει γευστικά μαθήματα εξωστρέφειας

Με αφορμή τη συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ως τιμώμενης Περιφέρειας, στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, ο κ. Σωτήρης Μπάτος, Τομεάρχης Καινοτομίας και Εξωστρέφειας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, μιλά στο "α" για την ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας και της μακεδονικής κουζίνας.

Όλυμπος Νάουσα/ Θεσσαλονίκη

Το πιο εμβληματικό ίσως εστιατόριο της Ελλάδας, το γαστρονομικό τοπόσημο της Θεσσαλονίκης, επανέρχεται μετά το κλείσιμό του το 1994 με φινέτσα και αρχοντιά. Η μοντέρνα ελληνική κουζίνα του Δημήτρη Τασιούλα τέρπει.

Long read: Το χειμωνιάτικο Πήλιο της Ελένης Ψυχούλη | που θα φάτε παραδοσιακά στα τουριστικά και μη χωριά

Σε μια εποχή που ο τουρισμός αποζητά την επιστροφή στην αυθεντικότητα και την ανάγκη να ζήσεις σαν ντόπιος ένα μέρος που γνωρίζεις, το Πήλιο είναι ο ιδανικός προορισμός. Αν σχεδιάζετε τριήμερο για Καθαρά Δευτέρα σας ετοιμάσαμε τον ιδανικό οδηγό.