Ένα "Egg-cellent" pop-up brunch στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Γιατί "ένα αυγό κάνει καλύτερο οποιοδήποτε φαγητό".

Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Ομελέτες, στραπατσάδες, αυγά μάτια στο τηγάνι ή σκραμπλ, βραστά αυγά σε μπέργκερ ή σε σάντουιτς όπως και αν επιλέξετε να τα φάτε, "ένα αυγό κάνει καλύτερο οποιοδήποτε φαγητό", όπως έλεγε και ο Anthony Bourdain. Στο επόμενο λοιπόν pop up brunch στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης στις 20 Νοεμβρίου (11 π.μ-5 μ.μ) θα απολαύσετε τα αυγά σε κάθε νόστιμη εκδοχή τους. 

Η ομάδα του Impact Hub Athens προνόησε για τους egg lovers– τα αυγά εξάλλου είναι σταθερά η μανία των τελευταίων ετών-, και επιστρέφει με ένα ακόμα κυριακάτικο pop-up brunch στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης, αυτή τη φορά με νέες γευστικές επιλογές γεμάτες αυγά. Επιχειρηματίες της εστίασης, foodies και chefs, δίνουν ραντεβού με επισκέπτες της Αγοράς και λάτρεις του street food, μια Κυριακή κάθε μήνα, για να προσφέρουν πρωτότυπες γευστικές εμπειρίες. Αυτή την Κυριακή λοιπόν θα ξεκινήσετε το πρωινό σας με έναν ζεστό μονοποικιλιακό καφέ, vegan double peanut-choco cake, cheesecake πορτοκάλι, και muffins με μύρτιλο από το γειτονικό στέκι "Morning Sweetie". Εάν όμως φτάσετε έως εδώ μετά από ξενύχτι και πιθανό hangover, ένα πεινιρλί με αβγό, μπέικον και σιρόπι σφενδάμου, ή με vegan tοfu του Keenkies ή ένα μπριός με αυγά, παστράμι και σως του "Σπιτικού 1964", είναι αυτό που θα χρειαστείτε. Από το δεύτερο μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε και την κολοκυθόσουπα με τζίντζερ.Αν ωστόσο προτιμάτε αμιγώς vegan επιλογές, στο "Τρείς Λαλούν" θα δοκιμάσετε παραλλαγές αγαπημένων κλασσικών πιάτων – burgers και pancakes στη vegan εκδοχή τους.

Pop up brunch
 

Αν πάλι θέλετε να μπείτε κατευθείαν στο...ψητό, προτείνουμε μια βόλτα από τον πάγκο του "Tarantino Burgers", όπου θα βρείτε τα ζουμερά philly steak sandwich και smoked beef brisket, αλλά και από τo "Pizza Dough" για αυθεντική ιταλική πίτσα σε ξυλόφουρνο. Ιδανικό ταίριασμα για τα τελευταία οι craft μπίρες της ελληνικής μικροζυθοποιίας Alea Brewing Co που θα τις βρείτε να πωλούνταν μαζί με το merch τους. Τέλος, οι λάτρεις της ethnic κουζίνας, δεν θα παραλείψετε τον πάγκο του "Bao Bao Athens" με τα αφράτα ψωμάκια bao στον ατμό σε διάφορες παραλλαγές και γεμίσεις ή το πικάντικο ινδικό street food του "Curry Express". Από το Pop-Up Brunch δεν θα μπορούσε να λείπει για άλλη μια φορά η Madame Ginger με το συλλεκτικό ΔΕ ΚΟΥΚΜΠΟΥΚ, και έναν gingerπάγκο γεμάτο T-shirts, totes, κεριά και αρώματα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Ami gastrotheque", γαλλικό μπιστρό με αθηναϊκό twist

Το concept που θα συναντούσες σε κάποια παριζιάνικη γειτονιά, προσαρμόζεται στην αστική γευστική πραγματικότητα της πρωτεύουσας και αφήνει υποσχέσεις.

Νέα πλάνα για τον Θάνο Στασινό

Η τρέχουσα σεζόν βρίσκει τον σεφ σε νέα πόστα, ρόλο συμβουλευτικό αλλά και ενεργό στην κουζίνα, αλλά και με δικό του χώρο στα σκαριά.

"Τρεις λαλούν": Vegan κουζίνα με ουσία

Ένα ακόμα πόστο, στο Γκάζι, που προσφέρει μια αξιόλογη γκάμα προτάσεων για κάθε ώρα της ημέρας, αποδεικνύει ότι η αυστηρά χορτοφαγική κουζίνα πέρα από ιδεολογικό έχει και γευστικό ενδιαφέρον.

Sushimou

Για να απολαύσεις τη χάρη εξαιρετικών ψαριών, ο Αντώνης Δρακουλαράκος κεντάει sashimi και nigiri σε ένα αμίμητο one man show.

Ρέθυμνο: Μια ιστορία οίνου και γαστρονομικού πλούτου

Με αγροτικά project που προσεγγίζουν την ταξιδιωτική εμπειρία, αλλά και διαμαντάκια της κρητικής γης που διεκδικούν θέση στις καρδιές και τα πιάτα μας, το τοπίο του Ρεθύμνου γίνεται ολοένα πιο ελκυστικό.

Αν ο foodie δεν πάει στον σεφ, πάει o σεφ στον foodie…

Γιατί οι σεφ "ξεσπιτώνονται" μαγειρεύοντας ως φιλοξενούμενοι σε κανονικές ή αυτοσχέδιες ενίοτε κουζίνες; Βρεθήκαμε σε μια σειρά γαστρονομικά happening στο εξωτερικό και καταθέτουμε κάποιες σκέψεις για την αμεσότητα κουζίνας-σάλας που θέλει τους μάγειρες να βγαίνουν από το "καβούκι" τους.