Indie Brew Festival: Ένα διήμερο αφιερωμένο στην μπύρα, στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Η ομάδα του Impact Hub Athens επιστρέφει για μια ακόμη φορά στον υπαίθριο χώρο της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης, με το φεστιβάλ που τιμά τις νέες ελληνικές μικροζυθοποιίες.

Indie Brew

Νέες ελληνικές μικροζυθοποιίες θα προσφέρουν στους λάτρεις της μπύρας μια ενδιαφέρουσα εμπειρία ζυθοποσίας, που θα πραγματοποιηθεί στις 22 και 23 Οκτωβρίου στην στοά της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης. 

Για δύο μέρες η μπύρα – που είναι και ο πρωταγωνιστής του φεστιβάλ – θα ρέει άφθονη συνοδευόμενη από επιλεγμένες street food προτάσεις. Εκεί θα βρείτε το Tarantino με Philly steak sandwich – ταλιάτα με καραμελωμένα κρεμμύδια, cheddar και bbq sauce -, και με το all time classic Smoked Beef Brisket με καπνιστό και σιγομαγειρεμένο στήθος μοσχαριού για 12 ώρες σε ξυλόφουρνο, coleslaw, πίκλες και BBQ sauce. Το διήμερο θα έχει και BBQ νότες με λουκάνικο, pulled pork, και μοσχάρι από το Θείο Νάσσο BBQ αλλά και πίτσα σε ξυλόφουρνο από το Pizza Dough! Athens. Οι vegans, παρέα με την μπύρα σας θα απολαύσετε τα vegan burgers και τα club sandwich του Τρεις Λαλούν. 

Indie Brew Festival

Το line up του 2ήμερου εμπλουτίζεται με το merch των microbreweries, μεταξοτυπίες σε t-shirts, tote bags και μικρό-αντικείμενα διαφόρων ελληνικών brands, vintage ρούχα, κοσμήματα θα βρίσκονται σε διαφορετικές γωνιές. Oι Vasilis Jerboa, Blank Studio, Plp Art Jewellery, Dificults, Malou, MaKoU, CUT&PASTE PopArtInThePresent, Raf the Rough, Miou design, Koumpaki, Druantia Georgina, Έχω Φόμο, και Bakayaro, θα είναι εκεί. To Σάββατο (9 μ.μ-10.30 μ.μ), οι ΦΡΥΔΕΣ – τρεις γυναίκες, τρεις φωνές, ένα ακορντεόν και μια κιθάρα, θα σας προκαλέσουν να συνδεθείτε με τις μνήμες και τα βιώματα σας, να τραγουδήσετε και να ξορκίσετε το παρελθόν σε ένα μοναδικό live.

Indie Brew Festival

Θα ακολουθήσει την Κυριακή (10 μ.μ-12 μ.μ), η performance Openup vol 2: Dreams. Πίσω από μια βιτρίνα, δύο περφόρμερς θα βρεθούν αποκλεισμένοι, με μοναδικό μέσο επικοινωνίας με τους "έξω" το τζάμι και δύο μαρκαδόρους. Θέμα συζήτησης αυτή τη φορά θα είναι τα όνειρα και οι εφιάλτες. Από το πρόγραμμα του δημέρου δεν λείπει το εργαστήριο οικιακής ζυθοποίησης του Ale Box (7 μ.μ-8 μ.μ).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Sister τη βλέπει λαϊκά και πάλι, κάθε Κυριακή

Τα μεσημέρια της πιο ανέμελης ημέρας της εβδομάδας παίρνουν ξανά απροσδόκητα διασκεδαστική τροπή στο thai bar restaurant του Ψυχικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/10/2025

Το Hafu του Σωτήρη Κοντιζά ανοίγει πλέον και το μεσημέρι

Σε περίπτωση που αναζητούσες μια ακόμη επιλογή για lunch στο αθηναϊκό κέντρο, μόλις τη βρήκες.

Το τέλος του πράσινου αστεριού της Michelin ίσως να μην αφορά τελικά κανέναν

Ο περίφημος γαστρονομικός οδηγός αφαιρεί αθόρυβα τα Green Stars και δε δίνει λογαριασμό πουθενά. Ήταν όμως ποτέ το πράσινο αστέρι κάτι περισσότερο από ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα;

Flame: Η νέα εποχή ενός αγαπημένου εστιατορίου στη Βούλα

Με fine casual φιλοσοφία και μενού που ξεχωρίζει για τη γεύση και την ισορροπία του, το Flame επανασυστήνεται ως all-day προορισμός με χαρακτήρα.

Αυτοί οι λαχανοντολμάδες είναι από τους νοστιμότερους της Αθήνας

Έχουν λάχανο ντελικάτο κι ανάλαφρο σα φύλλο gyoza, κρύβουν μέσα τους μαυλιστική μπουκιά από κόκκινη γαρίδα, και σερβίρονται σε ένα όμορφο loft στο Μοναστηράκι, με τον Παρθενώνα σα καρτ-ποσταλ.

Το Cupola γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών

Αν πιστεύεις ότι η ευτυχία κρύβεται σε ένα πιάτο με φρεσκομαγειρεμένα ζυμαρικά, το Cupola στο Παγκράτι σε καταλαβαίνει απόλυτα.

Taste Atlas: Στην κορυφή των καλύτερων τυλιχτών του κόσμου το σουβλάκι

Το Taste Atlas δημοσιεύει νέα λίστα και η Ελλάδα πρωταγωνιστεί με το εθνικό της φαγητό.