Στο "Lostacos": στο Κουκάκι γίνεται των tacos

Μια πολύχρωμη taqueria βρήκε τη θέση της στη δημοφιλή γειτονιά.

lostacos2

Το πολύχρωμο "Lostacos" άνοιξε πριν λίγο καιρό τις πόρτες του στο Κουκάκι δίνοντας συνέχεια στο όλο και πιο δυνατό μεξικάνικο αεράκι που φυσά στην Αθήνα. Όπως μαρτυρά και το όνομα του, τα tacos -είτε με μαλακή είτε με τραγανή ζύμη- έχουν την τιμητική τους και προτείνονται σε μια μεγάλη ποικιλία από διάφορες γεμίσεις: παναρισμένο φιλέτο κοτόπουλου με mayo chipotle και pico de gallo, χοιρινό με λαχανικά σοτέ και chutney πικάντικης πιπεριάς, μοσχαρίσιος κιμάς με σος cheddar, λαχανικά και μαύρα μεξικάνικα φασόλια, μοσχάρι σιγομαγειρεμένο με λαχανικά, τυρί monterey jack, και sour cream. Ορισμένες από αυτές μπορείτε να τις ζητήσετε και με ζύμη burrito ή quesadillas (φωτό), ενώ την εικόνα συμπληρώνουν κι άλλα mex εδέσματα, δροσερές σαλάτες αλλά και veggie πιάτα. Θα τα δοκιμάσετε στους ψηλούς πάγκους και σε κάποια τραπέζια που βγαίνουν στο πεζοδρόμιο, μαζί με τραγανά churros και κέικ tres leches για γλυκό επίλογο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα κομψό εστιατόριο με γαλανόλευκο συνταγολόγιο στην Κηφισιά

Σε ένα ταξίδι στο γευστικό παρελθόν της χώρας, ο σεφ Γαβριήλ Κουβαράς φέρνει την ελληνική κουζίνα στο προσκήνιο, εμπλουτίζοντάς τη με δημιουργικές πινελιές.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
11/12/2025

"Διόνυσος": Τοπική κουζίνα με χαρακτήρα στην Αριδαία

Στην Όρμα της Αλμωπίας, λίγα μόλις χιλιόμετρα από τα ξακουστά ιαματικά λουτρά Πόζαρ, ο "Διόνυσος" στέκει εδώ και τρεις δεκαετίες ως αυθεντικός πρεσβευτής της τοπικής αλλά και ευρύτερα μακεδονίτικης γαστρονομίας.

"Πασατέμπος": Τοπική γεύση με ζεστό χαμόγελο στην Καστοριά

Στην πιο όμορφη γειτονιά της Καστοριάς, το "Πασατέμπος" είναι το στέκι που έχει αγαπηθεί για τη ζεστασιά του, τη φιλική του ατμόσφαιρα και τη μαγειρική του ταυτότητα, που τιμά την τοπική γη.

Το "Χάραμα" σερβίρει παράδοση και γεύση με θέα το Βέρμιο

Στο Αρκοχώρι, στους πρόποδες του Βερμίου, το "Χάραμα" του Στέφανου Λαφάρα έχει αναδειχθεί σε αγαπημένο προορισμό για τους λάτρεις της αυθεντικής μακεδονίτικης κουζίνας.

"Strada": Comfort νοστιμιά στην καρδιά της πόλης της Κοζάνης

Σε προνομιακό σημείο πάνω στον πεζόδρομο, το "Strada" στην Κοζάνη αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς από το 2007.

'FAOS Project': Ο Νίκος Λυμπερόπουλος μόλις άνοιξε all day στον Γέρακα

Το ολόφρεσκο all-day bakery & deli φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε ένα στέκι για κάθε στιγμή και περίσταση.

"Πεσκέσι": Η οικειότητα του τσίπουρου και των μεζέδων στην Κοζάνη

Ζεστό, τίμιο και αθεράπευτα μερακλίδικο, το "Πεσκέσι", στο κέντρο της Κοζάνης, είναι από εκείνα τα μεζεδοπωλεία που μυρίζουν τσίπουρο πριν καν σερβιριστεί.