"Poseidon's": Στο βασίλειο της θάλασσας

Poseidon's © Λεωνίδας Τούμπανος

Το αθηναϊκό καλοκαίρι είναι συνυφασμένο με το δειλινό με θέα στον Σαρωνικό και την παραλιακή στα πόδια σου και ένα από τα πιο αγαπημένα διαχρονικά πόστα για να το απολαύσεις είναι φυσικά το rooftop του ξενοδοχείου "Poseidon’s" στο Παλαιό Φάληρο. Στην ατμοσφαιρική ταράτσα του "Skybar 360°", ένα από τα πιο προνομιακά spots του καλοκαιριού, παρέα με ένα από τα signature cocktails με ή χωρίς αλκοόλ, finger food ή έναν φρεσκοστυμμένο χυμό πιάνουμε θέση από νωρίς, για να αφήσουμε το βλέμμα να χαθεί στον πιο όμορφο ορίζοντα της πόλης και την κούραση της ημέρας να ξεχαστεί πλήρως.

Poseidon's 1
© Λεωνίδας Τούμπανος

Στο εστιατόριο του rooftop απολαμβάνουμε ένα εμπνευσμένο μενού ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας με φόντο την αθηναϊκή Ριβιέρα στα καλύτερά της. Προσφέροντας αίσθηση διακοπών σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της πόλης, το ανακαινισμένο ξενοδοχείο μας περιμένει, όπως πάντα, από νωρίς το πρωί για βουτιές στην παραλία, τσιμπολόγημα και μπίρα στο beach bar ή στην ταβέρνα πάνω στο κύμα ή καφέ με θέα. Με το δροσερό αεράκι να φέρνει νησιώτικα vibes και την προνομιακή θέα να μας γεμίζει τις μπαταρίες, η βόλτα μέχρι το Φάληρο είναι δικαίως από τις must-do εμπειρίες του καλοκαιριού στην πόλη. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το ουζερί-μύθος του αθηναϊκού κέντρου

Καλούδια του αφρού και του βυθού, αποστάγματα φίνα και ατμόσφαιρα ανεμελιάς συνθέτουν το σκηνικό στην πλατεία Βικτωρίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
12/05/2025

Γεύση και άρωμα Τήνου με το "Μικρό Καράβι" να πιάνει λιμάνι στη Γλυφάδα

Το βραβευμένο "Μικρό Καράβι", με καπετάνιο τον Αντώνη Ψάλτη, έδεσε στη Γλυφάδα για να στρώσει τα τραπέζια του Ark με τα πεντανόστιμα προϊόντα και τη γευστική παράδοση του αγαπημένου νησιού.

Όλα τα εστιατορικά νέα των νησιών γι' αυτό το καλοκαίρι

Σαλπάρουμε για τα ελληνικά πελάγη της γεύσης, με καπετάνιους τους σεφ που θα νοστιμίσουν το θέρος.

Τι μαγειρεύει ένας Κολομβιανός στην Αθήνα;

Σε ένα από τα πιο προνομιακά σημεία της Αθηναϊκής Ριβιέρας, θα ταξιδέψεις στη Λατινική Αμερική, με προσεγμένες nikkei και chifa προτάσεις.

Πάρτι με spritz και πίτσες στο κέντρο

Με την υπογραφή του Louza και του Mozz:art.

Πώς μεταφράζεται η γαστροταβέρνα Θεσσαλονίκης στα αθηναϊκά;

Το "Σεράμικο" του Κεραμεικού έχει μια πολύ καλή απάντηση, το αδερφάκι του διάσημου θεσσαλονικιώτικου "Σέμπρικου", δηλαδή, που μιξάρει παρεΐστικη ατμόσφαιρα, επιλεγμένη πρώτη ύλη και μαγειρικούς νεοτερισμούς. Διαβάστε την κριτική μας!

Τι τρώει ο Πάπας και οι Καρδινάλιοι μέσα στο Κονκλάβιο;

Ισχύει ότι οι μερίδες τους μειώνονται όταν αργούν να βγάλουν απόφαση;