Το νέο "La Meat Maison" μας στρώνει τραπέζι

Deli, κάβα, κρεοπωλείο και bar-restaurant σε ύφος μητροπολιτικού μπιστρό με την υπογραφή του Δημήτρη Κατριβέση και ιδιαίτερη αγάπη στην εκλεκτή κρεατοφαγία, συνθέτουν την εκλεκτική ταυτότητα του ολοκαίνουργιου concept store της La Meat Maison στην Κηφισιά.

La Meat Maison Κηφισιά La Meat Maison

Εκλεκτές κοπές, deli λιχουδιές και premium μαγειρικά παραφερνάλια συνέθεταν μέχρι τώρα το γευστικό μπουκέτο των καταστημάτων "La Meat Maison", όλα αυτά όμως αλλάζουν με το νέο concept store της Κηφισιάς, όπου φίνο shopping και εκλεκτό dining ενώνονται εις σάρκα… κόκκινη. Γιατί στα 500 τετραγωνικά του ολοκαίνουριου καταστήματος της εταιρείας, o Δημήτρης Κατριβέσης θα παρουσιάζει μια σειρά από πιάτα σχεδιασμένα αποκλειστικά γύρω από τις πρώτες ύλες του "La Meat Maison", υλοποιώντας το moto "πουλάμε ό,τι μαγειρεύουμε και μαγειρεύουμε ό,τι πουλάμε".

Η κρεατοφαγία θα αποτελεί τον κεντρικό πρωταγωνιστή, με αποκλειστικές εισαγωγές, όπως τα Umami Olive-Fed Pork και Olive-Fed Wagyu, τα Black Angus Ουρουγουάης ή τα εξ’ ολοκλήρου ελευθέρας βοσκής πουλερικά St. Sever της Label Rouge, να γίνονται κάθε βράδυ η βάση για comfort και fun καρνιβορικές λιχουδιές όπως τα Olive Fed Wagyu burgers ή τα Umami tacos, ενώ το butcher shop του "La Meat Maison" θα στρέφει κάθε εβδομάδα τον προβολέα του σε μια νέα εξειδικευμένη κοπή για επί τόπου απόλαυση.

La Meat Maison Tomahawk
La Meat Maison

Σκηνή της καρνιβορικής παράστασης του σεφ θα είναι ο κομψός κήπος του καταστήματος, και υπασπιστής των πιάτων οι εκλεκτές ετικέτες που συκεντρώνει ο σομελιέ της "La Meat Maison", Γιάννης Μαντάς και η εκπαιδευμένη ομάδα του, στην εντυπωσιακή κάβα. Φυσικά, κάθε μια από τις εκατοντάδες διεθνείς ετικέτες, όπως Christian Ninot, Sebastiani, Thénard, Clos Saint-Jean κ.ά., που συγκεντρώνονται στα ράφια, είναι διαθέσιμες και για αγορά και απόλαυση στο σπίτι, παρέα όχι μόνο με τις περίφημες κοπές του "La Meat Maison", αλλά και την πλειάδα των deli λιχουδιών που συγκεντρώνει το κατάστημα της Κηφισιάς, όλες με τις ηχηρές υπογραφές ποιότητας "i Frati" και "Fine Foods Collection", ανεβάζοντας και το σπιτικό μας τραπέζι σε εστιατορικό επίπεδο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Sani Gourmet 2025: Η καρδιά της γαστρονομίας χτυπά στη Χαλκιδική

Ο βραβευμένος θεσμός του Sani Resort αναδεικνύει και φέτος την Χαλκιδική σε κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό, με το πιο πολυβραβευμένο resort της χώρας να υποδέχεται κορυφαία όνομα της παγκόσμιας γεύσης για άλλη μια χρονιά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
08/05/2025

Σεράμικο

Το αδερφάκι του διάσημου θεσσαλονικιώτικου "Σέμπρικου" συνεχίζει τη διαδρομή του στη μοντέρνα καλοφαγία της μοιρασιάς, μιξάροντας παρεΐστικη ατμόσφαιρα, επιλεγμένη πρώτη ύλη και μαγειρικούς νεοτερισμούς στη φιλοσοφία της γαστροταβέρνας.

Ο αιθέριος κήπος της Πέτρου Ράλλη

Το Ethereal Garden του Botoxe Athens ανοίγει τις πόρτες του στις 08/05.

Τι έφαγαν οι celebrities στο φετινό Met Gala

Ποιος είναι ο σεφ Kwame Onwuachi και τι μαγείρεψε για τους λαμπερούς καλεσμένους.

Το Gallina ξεκαλοκαιριάζει -και πάλι- στο Domes Zeen Chania

Για 2ο σερί καλοκαίρι, το κουκακιώτικο σποτ... κάνει διακοπές στα Χανιά.

Δυο κορυφαία κρεατάδικα συναντιούνται στη σκιά του Χίλτον

Ένα εξόχως ενδιαφέρον καρνιβορικό βράδυ, την Τετάρτη 7 Μαΐου.

Τα καλύτερα εστιατόρια της Κρήτης

Τα σημαντικά γευστικά σημεία της μεγαλονήσου, όπως προέκυψαν από τις πρόσφατες βραβεύσεις στους Χρυσούς Σκούφους και τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας.