Το S.Pellegrino και το Acqua Panna μάς προτείνουν το "Exantas Bar - Restaurant"

Το εστιατόριο – μπαρ του ξενοδοχείου «Μεγάλη Άμμος» στη Σκιάθο μας περιμένει για ένα ακόμη καλοκαίρι στη βεράντα του, με το χάζι στη θάλασσα να συνοδεύουν εκλεκτές γεύσεις.

Exantas Skiathos

Γνήσιο ενδιαφέρον και ειλικρινές πάθος για το φαγητό και ό,τι το συνοδεύει είναι αυτά που χαρακτηρίζουν το πνεύμα φιλοξενίας του "Exantas Bar – Restaurant" στην αυλή του ξενοδοχείου "Μεγάλη Άμμος" στη Σκιάθο, με το γαλάζιο της θάλασσας στο βλέμμα και τη γεύση της Μεσογείου στο πιάτο. Εδώ, σε ένα περιβάλλον προσεγμένο, που… "μυρίζει" καλοκαίρι χάρη στην καλόγουστη και χαλαρή διακόσμησή του, η ημέρα ξεκινά από νωρίς, με το μενού του πρωινού να φέρνει στο τραπέζι τα καλύτερα της τοπικής παραγωγής, και συνεχίζεται μέχρι αργά με νόστιμα snacks και δροσερές σαλάτες από το μενού του brunch.

Exantas Skiathos

Κι όταν πια ο ήλιος πέσει, χαρίζοντας τη δροσιά του σούρουπου στην όμορφη βεράντα, η βραδινή κάρτα ξεδιπλώνει έναν γευστικό χάρτη που μας ξεναγεί στις νοστιμιές της Σκιάθου, αλλά και κοσμοπολίτικες επιλογές της μεσογειακής κουζίνας, που φέρνουν τη νοστιμιά της γης και της θάλασσας στον ουρανίσκο. Το πάθος της ομάδας του "Exantas" με τη γαστρονομία συμπληρώνει η αγάπη της για το κρασί, αφού η κάβα συγκεντρώνει τις καλύτερες ετικέτες του ελληνικού αμπελώνα, σε ένα μεθυστικό πανόραμα των καλύτερων από τα σύγχρονα ελληνικά οινοποιεία.

Το βραδιά ολοκληρώνουν οι ιδιαίτερες προτάσεις της Cocktail List, με τα κλασικά cocktails να συμπληρώνονται από πολλά παγωμένα κοκτέιλ, φτιαγμένα με φρέσκα φρούτα εποχής, ιδανικά για τη ζέστη του καλοκαιριού, αλλά και… τη δική σας ανάγκη για γευστικές αναμνήσεις που θα κρατήσετε για πάντα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
15/04/2024

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.

"Casta Diva": Μύρισε θάλασσα στη Μηλιώνη

Μία νέα ενδιαφέρουσα πινέζα κάνει την εμφάνισή της εκεί όπου κάποτε συναντούσες το 'Πρυτανείον'.

Χρυσοί Σκούφοι 2024: Η συναρπαστική γαστρονομία της βραδιάς πιάτο πιάτο

Το αποκορύφωμα της 31ης τελετής απονομής των Χρυσών Σκούφων στο "Athenaeum InterContinental" συντελέστηκε μ’ ένα συναρπαστικό 4 hands γκουρμέ dîner de gala πολλών αστέρων από τους Jacob Jan Boerma και Παύλο Κυριάκη.

Τα πασχαλινά αυγά φέτος φωνάζουν "Ourse"

Η φετινή δημιουργία φέρει την υπογραφή του Σπύρου Πεδιαδιτάκην και πρόκειται για ένα σπασμένο αυγό μέσα από το οποίο βγαίνει η αρκούδα – σήμα του γνωστού pastry shop.

Ένα τραπέζι με γεύσεις Κυκλάδων στο Προεδρικό Μέγαρο

Δέκα Κυκλαδίτες σεφ βρέθηκαν να μαγειρεύουν μαζί στις κoυζίνες του Προεδρικού Μεγάρου, με αποτέλεσμα ένα γεύμα αντιπροσωπευτικό του τόπου τους. Μια εμπνευσμένη ομαδική δουλειά, που δεν συναντάμε συχνά.