Το S.Pellegrino και το Acqua Panna μάς προτείνουν το "Exantas Bar - Restaurant"

Το εστιατόριο – μπαρ του ξενοδοχείου «Μεγάλη Άμμος» στη Σκιάθο μας περιμένει για ένα ακόμη καλοκαίρι στη βεράντα του, με το χάζι στη θάλασσα να συνοδεύουν εκλεκτές γεύσεις.

Exantas Skiathos

Γνήσιο ενδιαφέρον και ειλικρινές πάθος για το φαγητό και ό,τι το συνοδεύει είναι αυτά που χαρακτηρίζουν το πνεύμα φιλοξενίας του "Exantas Bar – Restaurant" στην αυλή του ξενοδοχείου "Μεγάλη Άμμος" στη Σκιάθο, με το γαλάζιο της θάλασσας στο βλέμμα και τη γεύση της Μεσογείου στο πιάτο. Εδώ, σε ένα περιβάλλον προσεγμένο, που… "μυρίζει" καλοκαίρι χάρη στην καλόγουστη και χαλαρή διακόσμησή του, η ημέρα ξεκινά από νωρίς, με το μενού του πρωινού να φέρνει στο τραπέζι τα καλύτερα της τοπικής παραγωγής, και συνεχίζεται μέχρι αργά με νόστιμα snacks και δροσερές σαλάτες από το μενού του brunch.

Exantas Skiathos

Κι όταν πια ο ήλιος πέσει, χαρίζοντας τη δροσιά του σούρουπου στην όμορφη βεράντα, η βραδινή κάρτα ξεδιπλώνει έναν γευστικό χάρτη που μας ξεναγεί στις νοστιμιές της Σκιάθου, αλλά και κοσμοπολίτικες επιλογές της μεσογειακής κουζίνας, που φέρνουν τη νοστιμιά της γης και της θάλασσας στον ουρανίσκο. Το πάθος της ομάδας του "Exantas" με τη γαστρονομία συμπληρώνει η αγάπη της για το κρασί, αφού η κάβα συγκεντρώνει τις καλύτερες ετικέτες του ελληνικού αμπελώνα, σε ένα μεθυστικό πανόραμα των καλύτερων από τα σύγχρονα ελληνικά οινοποιεία.

Το βραδιά ολοκληρώνουν οι ιδιαίτερες προτάσεις της Cocktail List, με τα κλασικά cocktails να συμπληρώνονται από πολλά παγωμένα κοκτέιλ, φτιαγμένα με φρέσκα φρούτα εποχής, ιδανικά για τη ζέστη του καλοκαιριού, αλλά και… τη δική σας ανάγκη για γευστικές αναμνήσεις που θα κρατήσετε για πάντα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Οι 5 must - see γαστρονομικές ταινίες για το καλοκαίρι

Πρόσφατες αξιοσημείωτες παραγωγές που δίνουν τον τόνο στη θερινή ραστώνη των σινεφίλ και γαστροφίλ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
10/08/2022

Ένας "Tsiftis" στα Ιλίσια

Το νέο εστιατόριο του Σήφη Μανουσέλη απλώνει τραπέζια σε έναν όμορφο πεζόδρομο των Ιλισίων, έχει το χαλαρό ύφος μιας γαστροταβέρνας και, κυρίως, γεύσεις που έχουν κάτι να πουν.

World’s 50 Best Restaurants: Τάσεις και εξελίξεις στον κόσμο της γαστρονομίας

Αβανγκάρντ ή low tech; Βιγκανιστές ή κρεατολάγνοι; Ποιες είναι οι τάσεις που αναδεικνύονται μέσα από τα 50 Καλύτερα Εστιατόρια του Κόσμου; Ένας κορυφαίος θεσμός επιδρά στην παγκόσμια γαστρονομική σκηνή προβάλλοντας τους influencers της γαστρονομίας.

Ο "Βασίλαινας" βάφτηκε μπλε

Το "Vassilenas Blue", η θερινή βερσιόν του ιστορικού και πολυβραβευμένου εστιατορίου του Θανάση Βασίλαινα, σήκωσε αυλαία στην Αντίπαρο. Πήραμε μια πρώτη, ωραία θαλασσινή γεύση και αναμεταδίδουμε.

Ο Σαντορινιός αμπελώνας επιστρέφει στη "Vedema"

Το ετήσιο ραντεβού των οινόφιλων με τη νέα εσοδεία του Σαντορινιού αμπελώνα επιστρέφει στην έδρα του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, την εμβληματική "Σελήνη", και την κουζίνα του ιστορικού εστιατορίου να υποδέχεται τους παλιούς της σεφ Θοδωρή Παπανικολάου και Πάνο Τσίκα για ένα six hands dinner με τον νέο επικεφαλής, Έκτορα Μποτρίνι.

Psaropoula

Μια ιστορική ψαροταβέρνα περνά σε νέα εποχή χάρη στον Σπύρο Κερκύρα και τους συνεργάτες του, με επιμέλεια της κουζίνας από τον Γιάννη Λιόκα.

"Σαρδελάκι με θέα": Με πλώρη για τα νότια

Ανόθευτες γεύσεις και casual θαλασσογραφία με μαέστρο το κύμα δίνουν τον τόνο στο δημοφιλές στέκι στη Βουλιαγμένη.