"Labros": Η αθηναϊκή Ριβιέρα έχει το δικό της σημείο αναφοράς στο ψάρι

Η ποιότητα, ο σεβασμός στην εποχικότητα και η μαεστρία στην κουζίνα και στο σέρβις είναι τα βασικά συστατικά της επιτυχίας του.

labros

Με παράδοση δεκαετιών, που ξεκινά από το 1889, και με πανοραμική θέα απέναντι από τη λίμνη Βουλιαγμένης, ο "Labros" έχει καθιερωθεί ως σήμα κατατεθέν των ποιοτικών θαλασσινών γεύσεων της παραλιακής Αθήνας. Η αναλλοίωτη ποιότητα, ο σεβασμός στην εποχικότητα των υλικών και η μαεστρία στην κουζίνα και στο σέρβις είναι τα βασικά συστατικά της επιτυχίας του, πάντα με φόντο μία από τις πιο προνομιακές τοποθεσίες της Αττικής.

Labros

Κάθε Πέμπτη, τις χαλαρές βραδιές συνοδεύει στον απόηχο του κύματος live jazz μουσική, ενώ στις άνετες, με σύγχρονες πινελιές σάλες του, ξεχωρίζει ο προσεγμένος πριβέ χώρος εκδηλώσεων. Στο μενού κάνουν αίσθηση οι ψητές σφυρίδες, οι καραβίδες, οι τσιπούρες και το φαγκρί, αλλά και στήρες και συναγρίδες, που επιλέγουμε από τη βιτρίνα του, πάντα γεμάτη με διαλεγμένες πρώτες ύλες που ανανεώνονται καθημερινά.

Labros

Επιβάλλεται να δοκιμάσετε την τρυφερή καραβιδόψιχα και το ψητό χταπόδι με άρωμα Αιγαίου. Για τους λάτρεις των ωμών δεν λείπουν οι επιλογές σε ταρτάρ και σεβίτσε, ενώ κρατάμε οπωσδήποτε χώρο για ένα από τα λαχταριστά γλυκά του, με top προτάσεις το εκμέκ κανταΐφι και το μπανόφι.     

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Sunday Roast σερβίρεται ξανά στο Vezené

Στο τραπέζι μπαίνουν κλασικά κυριακάτικα, κάποια νέα entries, νόστιμες παρασπονδίες και ωραίες υπερβολές που αξίζουν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/11/2025

Γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα μέσω Γλυφάδας, με το εξαιρετικό 'Hellas'

Ο Κυριάκος Ιακωβίδης και η Ειρήνη Γεωργουδιού έφεραν γεύσεις και αρώματα από το βραβευμένο εστιατορίο τους "Hellas" της Ρόδου στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Ark, δημιουργώντας μια γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα.

Για φίνα μοσχίδα, φιλέτο προβατίνας και κόκορα παστιτσάδα στον Νέο Κόσμο

Μία από τις πιο ξεχωριστές γαστροταβέρνες της πόλης, τιμά με το δικό της τρόπο την ελληνική και μεσογειακή γευστική παράδοση.

Νέες "Anthes" γεύσεις από τον Ιπποκράτη Αναγνωστέλη

Το νέο μενού στο όμορφο εστιατόριο και μπαρ του κέντρου έχει μοντέρνες ελληνικές γεύσεις που τις θέλεις πολύ.

Symposion 2025: Το χειροποίητο σε άλλο λέβελ

Στη Μεγαλόπολη υπάρχει ένα παραδοσιακό ελληνικό μαγειρείο νέας γενιάς που ανεβάζει επίπεδο στο σπιτικό εποχικό φαγητό.

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη δοκιμάζει το "Feedέλ", ένα γαστρονομικό μεζεδοπωλείο όχι σαν όλα τ' άλλα!

Το "Feedέλ" στη Γλυφάδα φέρνει το ρυθμό και τη ζωντάνια του παραδοσιακού ελληνικού οικογενειακού τραπεζιού στο σήμερα.

'Smoku': Η επιστροφή του Δημήτρη Κατριβέση στην Αθήνα

Ο χαρισματικός δημιουργός, μαζί με τον αστεράτο Ebbe Vollmer δίνουν ξανά ζωή σε μία από τις δημοφιλέστερες αθηναϊκές στοές, με ένα φιλόδοξο και ενδιαφέρον κόνσεπτ.