Γεύση από καλοκαίρι στο "Ourse"

Δροσερές προτάσεις με φαντασία, δημιουργικότητα και φινέτσα φιγουράρουν στις βιτρίνες του κομψού ζαχαροπλαστείου στα βόρεια με την υπογραφή του ταλαντούχου pastry chef Σπύρου Πεδιαδιτάκη.

Ourse παγωτό

Με έμπνευση τις παραδοσιακές γεύσεις, ταξίδια και αναμνήσεις, αλλά και αγαπημένα προϊόντα, 16 προτάσεις παγωτών και σορμπέ φιγουράρουν στις βιτρίνες του γνωστού ζαχαροπλαστείου νέας γενιάς στη Γλυφάδα.

Γεύσεις απλές, όπως βανίλια με φυσική βανίλια Μαδαγασκάρης ή σοκολάτα Gianduja αλλά και πιο εξεζητημένες, όπως το φιστίκι Αιγίνης με ανθό αλατιού, λευκή καραμελωμένη σοκολάτα με passion fruit και crumble κακάο ή το καϊμάκι με τσουρέκι και καραμελωμένα βύσσινα είναι μερικές από όσες βρίσκουμε αυτή την περίοδο και με το καλοκαίρι να βρίσκεται πλέον προ των πυλών, φαίνεται ότι όλοι οι δρόμοι οδηγούν προς τα νότια για μια ανάσα δροσιάς. Η λίστα των επιλογών βέβαια θα συνεχίσει να εμπλουτίζεται κατά καιρούς με νέες προσθήκες, πάντα με οδηγό την εποχικότητα, συνάδοντας με τη γενικότερη φιλοσοφία του ζαχαροπλαστείου ενώ στο παιχνίδι μπαίνει δυνατά και μια ωραία ποικιλία από σορμπέ. 

Διαθέσιμα όμως καθ’ όλη τη διάρκεια των ζεστών μηνών θα είναι τα γλυκά κατάψυξης όπως το αρκουδάκι του "Ourse" με κέλυφος λευκής σοκολάτας και γέμιση παγωτό λευκής καραμελωμένης σοκολάτας με passion fruit, αλμυρή καραμέλα και μέλι αλλά και η μπάρα σοκολάτας με φιστίκι, παγωτό φυστικοβούτυρο και καραμέλα.  Καθημερινό "παρών" δίνει και μια μεγάλη ποικιλία γλυκών σε ατομικό και μεγάλο μέγεθος, που φέρουν έντονα την γαλλική επιρροή και ξεχωρίζουν για την ντελικάτη γεύση και υφή τους. 

Μυστρά 39, Γλυφάδα | Τηλ. 2121067019

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ποιος θα είναι ο Καλύτερος Έλληνας Οινοχόος του 2023;

Mια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις στον κλάδο της φιλοξενίας και του fine dining θα αναδείξει τον Έλληνα Οινοχόο που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Sommelier.

Οι κυρίαρχες τάσεις στη γαστρονομία και τον τουρισμό στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Ένα πλούσιο τριήμερο με πλήθος παραγωγών, εκπρόσωπους επιχειρήσεων από τον κλάδο της λιανικής, της εστίασης, του τουρισμού και των ξενοδοχείων, σεμινάρια μαγειρικής και συζητήσεις που εστιάζουν στις κυρίαρχες γαστρονομικές τάσεις.

Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου: Ένας και πλέον αιώνας συνεταιριστικής παράδοσης και δημιουργίας

Ο συνεταιρισμός που ιδρύθηκε στο μεγαλύτερο κεφαλοχώρι του Πηλίου, τη Ζαγορά, το 1916 από 199 κατοίκους της περιοχής, εκπροσώπους όλων των κοινωνικών τάξεων, συνεχίζει με επιτυχία την πορεία του εξυπηρετώντας πλέον συνολικά περισσότερα από 800 μέλη.

Napul’è

Το ιταλιάνικο εστιατόριο της Μάγκυς Ταμπακάκη και του Francesco Ciccio έχει αυθεντικότητα στηριγμένη σε εξαιρετικά ιταλικά προϊόντα και είναι αγαπημένο στέκι των σεφ της Αθήνας, με αστεράτες πίτσες, ριζότο, μακαρονάδες και άλλα ωραία.

Ο Κώστας Κούφαλης είναι ο νέος chef de cuisine της "Σπονδής"

Εσωτερική μεταγραφή στην κουζίνα του βραβευμένου εστιατορίου.

Η Άννα Διαμαντοπούλου στο Μουσείο Οίνου Γεροβασιλείου

H κα Διαμαντοπούλου θα πραγματοποιήσει διάλεξη που θα εστιάζει στην εκπαίδευση μπροστά στις προκλήσεις του 21ου αιώνα.