Οδηγός Εστιατορίων

Ο Εκπαιδευτικός Πρωταγωνιστής των Χρυσών Σκούφων 2022

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, που πρώτο εισήγαγε την ειδικότητα της Μαγειρικής στην επαγγελματική κατάρτιση στην Ελλάδα το 1998, στήριξε τους Χρυσούς Σκούφους, βάζοντας τη δική του πινελιά στη λαμπερή βραδιά του diner de gala.

ΙΕΚ Δελτα Χρυσοί Σκούφοι 2022

Το 1998 το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 πρώτο εισήγαγε την ειδικότητα της Μαγειρικής - Chef στα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης του Υπουργείου Παιδείας. Έκτοτε ο τομέας Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, με τις ειδικότητες Μαγειρικής & Αρτοποιίας -Ζαχαροπλαστικής, διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο σπουδών και την ποιοτική κατάρτιση που προσφέρει στους σπουδαστές.

Σήμερα, με έδρα σε 8 πόλεις της χώρας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα, Καλαμάτα, Χανιά, Ξάνθη και Βόλο) αποτελεί την πιο πολυνίκη σχολή σε διαγωνισμούς στην Ελλάδα, ενώ η πρωτοποριακή 360ο σπουδαστική εμπειρία που προσφέρει, περιλαμβάνει γνώσεις δίπλα στους καλύτερους chef -εκπαιδευτές, καθημερινή εργαστηριακή εξάσκηση σε σύγχρονες βραβευμένες εγκαταστάσεις και σημαντική επιμόρφωση από το δίκτυο των συνεργαζόμενων chef και εταιριών.

Για την εκπαιδευτική χρονιά 22-23 προγραμματίζονται τα καθιερωμένα Masterclasses Γαστρονομίας, με τη συμμετοχή διακεκριμένων chef, όπως ο Arnaud Bignon, o Adam Κοντοβάς, η Κωνσταντίνα Φάκλαρη και ο Μανώλης Στήθος. Οι εκατοντάδες απόφοιτοι του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 κάθε χρόνο, απολαμβάνουν μια επιτυχημένη καριέρα στα μεγαλύτερα ξενοδοχεία και τουριστικές επιχειρήσεις του κλάδου. Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 δεν θα μπορούσε να μη δηλώσει "παρών" στη μεγάλη γιορτή της γαστρονομίας, υποστηρίζοντας τους Χρυσούς Σκούφους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το χέλι που γοήτευσε τους Χρυσούς Σκούφους 2022

Καπνιστό και ντελικάτο, το αρτινό χέλι του Βαγγέλη Γείτονα ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές των πιάτων του dinner de gala των Χρυσών Σκούφων 2022. Καταξιωμένοι σεφ το αξιοποίησαν με πρωτοτυπία, γοητεύοντας γαστρονομικά και εκπλήσσοντας ευχάριστα τους καλεσμένους της λαμπερής βραδιάς.

03/05/2022

Τα γαλακτοκομικά που έφεραν αυθεντική γεύση Ελλάδας στους Χρυσούς Σκούφους

Η Φέτα ΠΟΠ ΔΩΔΩΝΗ και το Κλασικό Γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Στραγγιστό πλούτισαν το diner de gala των Χρυσών Σκούφων 2022 με την αυθεντική νοστιμιά τους και εντυπωσίασαν με τις γευστικές τους δυνατότητες.

Η Maggi με τους Χρυσούς Σκούφους για μια κουζίνα με λιγότερη σπατάλη

Η μάρκα Maggi συντονίζεται με τη zero food waste λογική του dinner de gala, προσφέροντας χρήσιμες συμβουλές και πρακτικά tips για να μην πετάμε τίποτα.

Ο οργανικός καφές που "έκλεισε" τους Χρυσούς Σκούφους 2022

Το βελούδινο άγγιγμα του Nespresso Professional Peru Organic έφερε την ισορροπημένη φινέτσα του στο τραπέζι του diner de gala ολοκληρώνοντας την υψηλή γαστρονομική εμπειρία με τον καλύτερο τρόπο.

Η γαστρονομική μπύρα των Χρυσών Σκούφων 2022

Με 5 εκλεκτές ποικιλίες κριθαριού και 3 προσεκτικά επιλεγμένους τύπους λυκίσκου, που κάνουν τη γεύση της ξεχωριστή, η Kaiser έκλεψε τις εντυπώσεις στο diner de gala των Χρυσών Σκούφων για άλλη μια χρονιά.

Ο ηγέτης του cash & carry στο πλευρό των Χρυσών Σκούφων 2022

Πρωτοπόρος στη Βιώσιμη Ανάπτυξη, τα METRO Cash & Carry έδωσαν το παρόν στο diner de gala των Χρυσών Σκούφων 2022, στηρίζοντας τη Zero Waste γιορτή της ελληνικής γαστρονομίας.

Διεθνούς κύρους σεφ κάνουν το "Thama" τους στην Τήνο

Μια γαστρονομική συνάντηση με γεύσεις εμπνευσμένες από την κουζίνα της Τήνου, θα πραγματοποιηθεί σε ένα διεθνών προδιαγραφών "Chefs Dinner" στο "Thama" του Δημήτρη Κατριβέση.