Ο Εκπαιδευτικός Πρωταγωνιστής των Χρυσών Σκούφων 2022

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, που πρώτο εισήγαγε την ειδικότητα της Μαγειρικής στην επαγγελματική κατάρτιση στην Ελλάδα το 1998, στήριξε τους Χρυσούς Σκούφους, βάζοντας τη δική του πινελιά στη λαμπερή βραδιά του diner de gala.

ΙΕΚ Δελτα Χρυσοί Σκούφοι 2022

Το 1998 το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 πρώτο εισήγαγε την ειδικότητα της Μαγειρικής - Chef στα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης του Υπουργείου Παιδείας. Έκτοτε ο τομέας Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, με τις ειδικότητες Μαγειρικής & Αρτοποιίας -Ζαχαροπλαστικής, διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο σπουδών και την ποιοτική κατάρτιση που προσφέρει στους σπουδαστές.

Σήμερα, με έδρα σε 8 πόλεις της χώρας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα, Καλαμάτα, Χανιά, Ξάνθη και Βόλο) αποτελεί την πιο πολυνίκη σχολή σε διαγωνισμούς στην Ελλάδα, ενώ η πρωτοποριακή 360ο σπουδαστική εμπειρία που προσφέρει, περιλαμβάνει γνώσεις δίπλα στους καλύτερους chef -εκπαιδευτές, καθημερινή εργαστηριακή εξάσκηση σε σύγχρονες βραβευμένες εγκαταστάσεις και σημαντική επιμόρφωση από το δίκτυο των συνεργαζόμενων chef και εταιριών.

Για την εκπαιδευτική χρονιά 22-23 προγραμματίζονται τα καθιερωμένα Masterclasses Γαστρονομίας, με τη συμμετοχή διακεκριμένων chef, όπως ο Arnaud Bignon, o Adam Κοντοβάς, η Κωνσταντίνα Φάκλαρη και ο Μανώλης Στήθος. Οι εκατοντάδες απόφοιτοι του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 κάθε χρόνο, απολαμβάνουν μια επιτυχημένη καριέρα στα μεγαλύτερα ξενοδοχεία και τουριστικές επιχειρήσεις του κλάδου. Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 δεν θα μπορούσε να μη δηλώσει "παρών" στη μεγάλη γιορτή της γαστρονομίας, υποστηρίζοντας τους Χρυσούς Σκούφους.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.