Τη γεύση των "Nice n Easy" θα έχει το νέο γήπεδο της ΑΕΚ

Ο όμιλος εστιατορίων που κρατά την πρωτοπορία στο γευστικό τερέν του healthy gourmet, θα υπογράφει τις νοστιμιές του μεγάλου project, που περιλαμβάνει 18 καντίνες, 40 VIP σουίτες, open air καφέ, αλλά και εστιατόριο 300ων θέσεων, ανοιχτό καθημερινά.

Λαμπερές bio-healthy βουτιές στην Astir Beach με το «Nice 'n' Easy Seaside»

Μεσογειακές γεύσεις με διεθνείς επιρροές, ανατολίτικες αναφορές και το προσεγμένο healthy άγγιγμα των "Nice n Easy" θα έχει το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, "Αγιά Σοφιά", στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τον εστιατορικό όμιλο που γράφει τη δική του ιστορία στο τερέν του healthy gourmet από το 2008, να αναλαμβάνει τις γεύσεις της νέας έδρας της ιστορικής ΠΑΕ. Αγαπημένο εστιατορικό brand των διευθυντικών κύκλων της ΑΕΚ, το "Nice n Easy" επελέγη από τον ίδιο τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ως το εστιατορικό brand που θα εγγυηθεί την αρτιότητα όλων των γευστικών εκφάνσεων του νέου γηπέδου, διατηρώντας τη σύνδεσή του με έννοιες όπως η βιωσιμότητα, το wellness και η εποχικότητα.

Ένα εστιατόριο 500 θέσεων, ανοιχτό καθημερινά και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, θα είναι η γευστική ναυαρχίδα του γηπέδου, ενώ ανατολίτικη αύρα θα έχει και το καφέ 300 θέσεων, που θα είναι το σταθερό στέκι αναφοράς των φίλων της ΠΑΕ. Παράλληλα, αρχής γενομένης από τις 5 Αυγούστου με την πρώτη επίσημη σέντρα στο "Αγιά Σοφιά", ο εστιατορικός όμιλος θα παρουσιάσει τις προτάσεις του και στις 18 καντίνες του γηπέδου, τα 7 VIP bars, και τις 40 σουίτες δεκατεσσάρων θέσεων, με snacks και πιάτα που θα κινούνται στη fun λογική του γηπεδικού comfort food.

Γηπεδο ΑΕΚ

Επικεφαλής όλων των γεύσεων του ομίλου, ο Χρήστος Αθανασιάδης θα ηγηθεί και αυτού του project, με τα μενού να είναι ακόμη υπό διαμόρφωση. Θυμίζουμε ότι εκτός των "Nice n easy" σε Κηφισιά, Μύκονο και Κολωνάκι, στο όμιλο ανήκουν το Spala στη Χώρα της Μυκόνου, το all day beach restaurant "SantAnna" στην Παράγκα, το greek mykonian "Μπούμπουλο" στον Πλατύ Γιαλό, το gourmet εστιατόριο "Farm and Sea" στον Καλαφάτη, τα "Ziglee" και "Frankie" στο Κολωνάκι, αλλά και το Exquisite Catering.

Περισσότερες πληροφορίες

Nice ’N’ Easy

Ομήρου 60 & Σκουφά, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
16/09/2025

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.