Ο food photographer Χρόνης Σπανός στο "Casablanca Social Club"

Η έκθεση «Διασ-τροφή» φέρνει στους τοίχους του αγαπημένου θεσσαλωνικιώτικου bar μια άλλη όψη του food photography, αναδεικνύοντας την ωμή ομορφιά των συστατικών της κουζίνας.

Διαστροφή Χρόνης Σπανός Casablanca Θεσσαλονίκη

Την τέχνη στην πλήρη αποδόμηση της καθημερινότητας ενός food - photographer βρίσκει η έκθεση "Διασ-τροφή", με την οποία ο Χρόνης Σπανός αποδέχεται την πρόκληση του "Casablanca social club" να αποκαλύψει την "άλλη" του ματιά. Με αφορμή την τροφή ως πρώτη ύλη, ο γνωστός food photographer ξεδιπλώνει στους τοίχους του αγαπημένου θεσσαλινικιώτικου bar μια ανατρεπτική προσέγγιση της δουλειάς του, και αναδεικνύει την ωμή ομορφιά των συστατικών της κουζίνας. Με food styling από τον Αντώνη Μουστάκη, η ματιά του Χρόνη Σπανού χρησιμοποιεί την πρώτη ύλη ως βάση για τη "μαγειρική" των εικόνων του φωτογράφου και όχι του σεφ, και τα αποτελέσματα εκτίθενται σε όλους τους χώρους του "Casablanca social club", μέχρι τα τέλη Απριλίου.

Διαστροφή Χρόνης Σπανός Casablanca Θεσσαλονίκη

Casablanca social club
Θεσσαλονίκη
Λεωφόρος Β. Όλγας 18

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Μια ιταλική κουζίνα του Κεραμεικού κάνει ακόμα και τους δύσπιστους να λένε ‘Mamma Mia!’

Ιταλική φινέτσα και arty ατμόσφαιρα, εκεί όπου η γεύση συναντά την υψηλή αισθητική.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
02/11/2025

Σε έναν από τους ομορφότερους χώρους της Αθήνας σερβίρουν νέο μενού

Μία προνομιακή βεράντα με την Αθήνα στο πιάτο, έμφαση στην τέχνη και ωραίες γεύσεις.

'Spit Jack' και την Κυριακή στο Golden Hall

Οι Κυριακές αποκτούν γεύση μέσα από την εμπειρία του Spit Jack στο Golden Hall.

Η Παγκόσμια Ημέρα Ξινόμαυρου στα εστιατόρια της Αθήνας

Μερικές προτάσεις για να την περάσεις φίνα, στη γιορτή του ελληνικού Νεμπιόλο.

Στη Δροσιά για ένα ιταλικό εστιατόριο-έκπληξη

Χειροποίητα ζυμάρια, ιταλική φινέτσα και σπιτική θέρμη σε περιμένουν στο Amici Miei Cucina Italiana.

Αορίτης

Συστήθηκε ως κρητική ταβέρνα, μα πολύ γρήγορα ο Αορίτης άνοιξε το μαγειρικό του φάσμα για να συμπεριλάβει όλη την Ελλάδα, σερβίροντας πια τη γεύση της παράδοσης σε ευθύβολες, προσεγμένες εκδοχές, με πρωταγωνίστρια την πρώτη ύλη και υπερατού πιάτα όπως το αντικριστό και τα παϊδάκια του.

Ένα κορυφαίο εστιατόριο της Καλαμάτας, για ένα βράδυ στην Αθήνα

Στις 7 Νοεμβρίου, το Symposio at Ark σηκώνει αυλαία με το εστιατόριο "Βερσαλλίες" και τη συναρπαστική κουζίνα του Γιάννη Κούμανη, δεινού τροφοσυλλέκτη και λάτρη της γνήσιας και σπάνιας τοπικής πρώτης ύλης.