To «Fine Mess» τιμά το Rye Whiskey

Το αμερικάνικο ουίσκι βρίσκεται στο επίκεντρο της ενδιαφέρουσας βραδιάς που ετοιμάζει το ατμοσφαιρικό εστιατόριο του Κολωνακίου.

To «Fine Mess» τιμά το Rye Whiskey

Μια ωραία βραδιά που ταιριάζει γάντι στις γιορτές που πλησιάζουν έχει στα σκαριά το «Fine Mess» του Κολωνακίου την Τρίτη 7/12. Σε συνεργασία με το The Whisky Beat και τον Μανώλη Μαθιουδάκη, την τιμητική τους θα έχουν σπάνια, premium American Rye Whiskeys, προσφέροντας την ευκαιρία για ενδιαφέροντα flights εξερεύνησης του γευστικού και αρωματικού προφίλ τους. Καθένα από τα 5 διαφορετικά ουίσκι μάλιστα, όπως το Heaven’s Door ή το WhistlePig, θα δοκιμαστεί σκέτο αλλά και συμμετέχοντας σε ένα signature κοκτέιλ Old Fashioned, επιμελημένο από τον head bartender του εστιατορίου Ανδρέα Αβραμίδη. Δεν θα λείπει ασφαλώς το απαραίτητο low & slow barbecue fingerfood, εμπνευσμένο από την σεφ του «Fine Mess» Έλενα Καπέρδα ειδικά για τη βραδιά, ενώ το κόστος συμμετοχής είναι € 80 κατ’άτομο.

Περισσότερες πληροφορίες

Fine Mess Smokehouse

Δελφών 5, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τι θα τρώμε στο ολοκαίνουριο "Garum", Χρήστο Γλωσσίδη;

Ο executive chef των "Feedeλ" εγκαινιάζει το πρώτο προσωπικό του εστιατορικό εγχείρημα, ένα ασιατικό – ελληνικό fusion στεγασμένο σε ατμοσφαιρικό νεοκλασσικό του Μετς, με τις ζυμώσεις σε ρόλο πρωταγωνιστή.

Επιστροφή του brunch στο Bungalow 7

H πιο ωραία συνήθεια του Σαββατοκύριακου σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Λένε πως αυτά είναι τα καλύτερα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας της Αθήνας

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό event της χρονιάς είναι εδώ και μας καλεί ζήσουμε κορυφαίες γαστρονομικές συγκινήσεις σε εξαιρετικές τιμές – ιδανική αφορμή για να γνωρίσουμε τα εστιατόρια εκείνα που τιμούν την εθνική μας γεύση πετυχαίνοντας κορυφαίες επιδόσεις.

Πόσα microbakeries χωράει στ’ αλήθεια η Αθήνα;

Μερικές σκέψεις πάνω στο μαζικό άνοιγμα φούρνων νέας γενιάς σε μια πόλη όπως η ελληνική πρωτεύουσα αλλά και τις όποιες συνέπειες των 'ζυμώσεων'.

Από το βιβλίο στο κρασί και από το φαγητό στην τέχνη- Το πολύπλευρο "Gary"

Λίγα βήματα από τον σταθμό του μετρό Κεραμικού, έχει ανοίξει τις πόρτες του το "Gary" arts books ’n wines project, ένα concept που δύσκολα περιγράφεται με μία μόνο λέξη.

5 άχαστες γευστικές στάσεις στον Πειραιά

Ο Πειραιάς δεν μιλάει μόνο ελληνικά, αλλά εντάσσει και άλλες κουζίνες στο γαστρονομικό του χάρτη. Να που θα φάμε και θα πιούμε στην επόμενη έξοδό μας.