Το S.Pellegrino και το Acqua Panna μας παρουσιάζουν τη «Νέα Διαγώνιο»

Διαχρονικό σημείο αναφοράς στις σοβαρές κρεατοφαγικές αναζητήσεις της Θεσσαλονίκης, η «Νέα Διαγώνιος» απλώνει τη μυρωδιά της από την Καλαμαριά σε όλη την Βόρεια Ελλάδα

Το S.Pellegrino και το Acqua Panna μας παρουσιάζουν τη «Νέα Διαγώνιο»

Διαχρονικό σημείο αναφοράς στις σοβαρές κρεατοφαγικές αναζητήσεις της Θεσσαλονίκης, η «Νέα Διαγώνιος» απλώνει τη μυρωδιά της από την Καλαμαριά σε όλη την Βόρεια Ελλάδα, με πιάτα γεμάτα χαρακτήρα, αλλά και ιστορία που δεν σταματά να εκσυγχρονίζεται, κυνηγώντας τις νέες τάσεις και ακονίζοντας τις μοντέρνες τεχνικές. Ο φημισμένος χειροποίητος γύρος και τα ζουμερά σουτζουκάκια είναι μόνο η αρχή της γευστικής της πρότασης, που πλουτίζεται συνεχώς με προτάσεις ψαγμένες και συναρπαστικές, όπως το αφράτο σουβλάκι μόσχου με καπνιστό αλάτι, ή το πληθωρικό μπιφτέκι με εκλεκτό κρέας, αλλά και πιο προχωρημένες επιλογές σαν τα T-bone και Rib Eye από Black Angus, ή το ζουμερό vegan burger με plant based μπιφτέκι. Με τον Ιωάννη Χαντάκη να ηγείται της κουζίνας, η «Νέα Διαγώνιος» αποδεικνύει συνεχώς ότι η φροντίδα, το μεράκι και τα εξαιρετικά υλικά είναι τα μόνα που χρειάζονται ώστε η παράδοση να ισορροπήσει με τις σύγχρονες καλοφαγικές απαιτήσεις, ιδίως όταν εκτός από το νόστιμο φαγητό, ο κατάλογος περιλαμβάνει αυθεντική φιλοξενία και ατμόσφαιρα οικεία και ζεστή.

Το S.Pellegrino και το Acqua Panna μας παρουσιάζουν τη «Νέα Διαγώνιο» - εικόνα 1

Ν. Πλαστήρα 89 Θεσσαλονίκη, 2310029085, www.neadiagonios.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τι είναι η "πυθαγόρεια διατροφή";

Η νέα έκδοση "Πυθαγόρειος διατροφή: Από την αρχαιότητα, στη σύγχρονη vegan τάση", που υπογράφει η Μαργαρίτα Ικαρίου, γεφυρώνει την αξία της διατροφής που πρότεινε ο Έλληνας φιλόσοφος, με την παγκόσμια σύγχρονη τάση για ποιοτική διατροφή.

09/12/2022

Fine Mess

Μοναδικό στο είδος του smokehouse, που σιγοκαπνίζει και σιγοψήνει κρέατα όπως το συνηθίζουν στον αμερικανικό Νότο.

Το "Da Bruno" δεν έπαψε ποτέ να είναι ένα ιταλιάνικο σουξέ

Το εστιατόριο του Παλαιού Φαλήρου εξακολουθεί να συναρπάζει τους τιφόζι της γεύσης, με επικεφαλής πια στην κουζίνα του την Κυριακή Φωτοπούλου.

Κανείς δε στρώνει κυριακάτικο τραπέζι όπως το "Mercato" του "Four Seasons"

Στη Βουλιαγμένη, για την πιο πληθωρική γευστική εμπειρία που έλαβε ποτέ χώρα στα αθηναϊκά εστιατορικά δρώμενα.

"The Wine Barrel": Αυτά τα Χριστούγεννα θα γίνει του κουτιού!

Το "The Wine Barrel" δίνει ιδέες για τη wine list και το pairing με τα εδέσματα του Χριστουγεννιάτικου ή του Πρωτοχρονιάτικου τραπεζιού ανατρέποντας όλα όσα πίστευες για τα κρασιά που δεν βρίσκονται στη συνηθισμένη γυάλινη συσκευασία.

TGI Fridays™: To πιο fun χριστουγεννάτικο πνεύμα της Αθήνας

Με νέες χριστουγεννιάτικες γεύσεις σε ένα μεθυστικό γιορτινό σκηνικό μας υποδέχεται αυτές τις μέρες το TGI Fridays™, το γευστικό μας στέκι για 25 ολόκληρα χρόνια, που γιορτάζει την πιο όμορφη περίοδο του χρόνου με Holiday Treats, αλλά και χριστουγεννιάτικα events σε όλα τα καταστήματά του.

Το cool fine dining του Δήμου Σαμουράκη στο "See/ds"

Από τους πιο ταλαντούχους σεφ της γενιάς του, ξεκινάει την προσωπική του πορεία στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας και πείθει.