«Το Λοκάλι» είναι ένα γκραν καλοκαιρινό σουξέ

Ήταν το instant hit του περσινού καλοκαιριού και πολύ δύσκολα θα βρεις Αθηναίο, local και μη, που δεν πέρασε έστω και μία φορά από αυτήν τη μαγική αυλή μέσα στην οποία αναπνέει το «Λοκάλι» στου Ψυρρή.

«Το Λοκάλι» είναι ένα γκραν καλοκαιρινό σουξέ

Ήταν το instant hit του περσινού καλοκαιριού και πολύ δύσκολα θα βρεις Αθηναίο, local και μη, που δεν πέρασε έστω και μία φορά από αυτήν τη μαγική αυλή μέσα στην οποία αναπνέει το «Λοκάλι» στου Ψυρρή. Άλλος για να φάει, άλλος για να πιει από τον πρώτο καφέ της ημέρας μέχρι σούπερ κοκτέιλ, νέοι και μεγαλύτεροι, όλοι έγιναν μέρος αυτού του πρωτότυπου all day concept που αγκαλιάζει τους πάντες ισότιμα και ξεχειλίζει από θετική ενέργεια.

Η επιτυχία του concept που δημιούργησαν οι Δημήτρης Κιάκος, Χριστίνα Μοάτσου, Κώστας Σκουλικαράκης και Ρένος Γραμμένος ανάγκασε φέτος το «Λοκάλι» να μεγαλώσει εις ύψος και να σκαρφαλώσει στην ταράτσα. Εκεί, στα ψηλά του υπέροχου πέτρινου κτιρίου, στήθηκε το πολύ ατμοσφαιρικό cocktail bar του μαγαζιού, όπου η ομάδα των bartenders δεν μένει μονάχα πίσω από την μπάρα, αλλά βγαίνει κι έξω για να σου σερβίρει αυτοπροσώπως signature προτάσεις όπως το εξαιρετικά δροσιστικό Αthenian Mule, που παντρεύει το καινούργιο τσίπουρο O/purist με αγγούρι, μοσχολέμονο και τζιτζιμπίρα.

«Το Λοκάλι» είναι ένα γκραν καλοκαιρινό σουξέ - εικόνα 1

Η υπέροχη αυλή, τώρα, με τις μουριές, τα πλατάνια και τα αναρριχητικά φυτά παραμένει το main stage στο «Λοκάλι» και μας υποδέχεται φέτος ακόμη πιο όμορφη και καταπράσινη. Μπαίνει στη δράση από νωρίς για brunch με ελληνικό χρώμα και μας κρατά κοντά της μέχρις αργά, με νέες έξυπνες γεύσεις στον κατάλογο, όπως η σκεπαστή πίτα σχάρας με καλοκαιρινά λαχανικά, το κανταΐφι γαρίδας με ταραμά και μαρμελάδα τσίλι αλλά και η δική τους εκδοχή για σπέσιαλ τυλιχτό σουβλάκι με χειροποίητη πίτα και κεμπάπ φακής.

Περισσότερες πληροφορίες

Λοκάλι (Το)

Σαρρή 44, Ψυρρή
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

My Cookie Dough: Γλυκιά άφιξη με αέρα Λονδίνου στο αθηναϊκό κέντρο

Η ζύμη μπισκότου γίνεται το νέο viral γλύκισμα της πόλης και να πού πρέπει να πας για να την γευτείς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
05/09/2025

Σε αυτό το μεζεδοπωλείο των Άνω Πετραλώνων, το κλασικό είναι το καλύτερο

Παίρνει το όνομά του από ποίημα του Ελύτη, βγάζει τραπεζάκια έξω και σερβίρει γεύση μερακλίδικη.

Μια κατακόκκινη βραδιά γαστρονομίας και οίνου στη Μεγάλη Βρεταννία

Τι συμβαίνει όταν η ελληνική τομάτα συναντά το εκλεκτό Ξινόμαυρο σε ένα γευστικό δείπνο;

Στο 'Neropistolo' κάνουν πάρτι με pastries για να μπει σωστά η νέα σεζόν

Το new age bakery του κέντρου επιστρέφει με ένα ολοήμερο πάρτι, γεμάτο ζύμες και μουσικές.

Γιατί τα vegan εστιατόρια κλείνουν ή πλέον βάζουν και κρέας στο μενού τους

Μερικές σκέψεις πάνω στο φαινόμενο, με αφορμή την πρόσφατη στροφή του φημισμένου 'Eleven Madison Park' στη Νέα Υόρκη.

To 'Emiliano Zapata' είναι μια μεξικάνικη έκπληξη στον Κορυδαλλό

Γεύσεις γεμάτες ένταση και ένας πανέμορφος χώρος συνθέτουν ένα ενδιαφέρον δίπτυχο.

Λένε πως στη Νέα Ερυθραία υπάρχει μία από τις ομορφότερες αυλές των ΒΠ

Το all-day στέκι με κοσμοπολίτικο αέρα και ανεμελιά έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και συνεχίζει να το κάνει και το φθινόπωρο.