«Το Λοκάλι» είναι ένα γκραν καλοκαιρινό σουξέ

Ήταν το instant hit του περσινού καλοκαιριού και πολύ δύσκολα θα βρεις Αθηναίο, local και μη, που δεν πέρασε έστω και μία φορά από αυτήν τη μαγική αυλή μέσα στην οποία αναπνέει το «Λοκάλι» στου Ψυρρή.

«Το Λοκάλι» είναι ένα γκραν καλοκαιρινό σουξέ

Ήταν το instant hit του περσινού καλοκαιριού και πολύ δύσκολα θα βρεις Αθηναίο, local και μη, που δεν πέρασε έστω και μία φορά από αυτήν τη μαγική αυλή μέσα στην οποία αναπνέει το «Λοκάλι» στου Ψυρρή. Άλλος για να φάει, άλλος για να πιει από τον πρώτο καφέ της ημέρας μέχρι σούπερ κοκτέιλ, νέοι και μεγαλύτεροι, όλοι έγιναν μέρος αυτού του πρωτότυπου all day concept που αγκαλιάζει τους πάντες ισότιμα και ξεχειλίζει από θετική ενέργεια.

Η επιτυχία του concept που δημιούργησαν οι Δημήτρης Κιάκος, Χριστίνα Μοάτσου, Κώστας Σκουλικαράκης και Ρένος Γραμμένος ανάγκασε φέτος το «Λοκάλι» να μεγαλώσει εις ύψος και να σκαρφαλώσει στην ταράτσα. Εκεί, στα ψηλά του υπέροχου πέτρινου κτιρίου, στήθηκε το πολύ ατμοσφαιρικό cocktail bar του μαγαζιού, όπου η ομάδα των bartenders δεν μένει μονάχα πίσω από την μπάρα, αλλά βγαίνει κι έξω για να σου σερβίρει αυτοπροσώπως signature προτάσεις όπως το εξαιρετικά δροσιστικό Αthenian Mule, που παντρεύει το καινούργιο τσίπουρο O/purist με αγγούρι, μοσχολέμονο και τζιτζιμπίρα.

«Το Λοκάλι» είναι ένα γκραν καλοκαιρινό σουξέ - εικόνα 1

Η υπέροχη αυλή, τώρα, με τις μουριές, τα πλατάνια και τα αναρριχητικά φυτά παραμένει το main stage στο «Λοκάλι» και μας υποδέχεται φέτος ακόμη πιο όμορφη και καταπράσινη. Μπαίνει στη δράση από νωρίς για brunch με ελληνικό χρώμα και μας κρατά κοντά της μέχρις αργά, με νέες έξυπνες γεύσεις στον κατάλογο, όπως η σκεπαστή πίτα σχάρας με καλοκαιρινά λαχανικά, το κανταΐφι γαρίδας με ταραμά και μαρμελάδα τσίλι αλλά και η δική τους εκδοχή για σπέσιαλ τυλιχτό σουβλάκι με χειροποίητη πίτα και κεμπάπ φακής.

Περισσότερες πληροφορίες

Λοκάλι (Το)

Σαρρή 44, Ψυρρή
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στην 'κυριλέ' ιχθυόσκαλα της πόλης, υπάρχει ένα εστιατόριο-θαλασσινό παραμύθι

Πάνω στην ακροθαλασσιά, δοκιμάζεις ένα μενού γεμάτο φρεσκάδα, έμπνευση και ιωδιούχα αριστοτεχνία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
11/07/2025

Sister: Delivery with a twist από το αγαπημένο εστιατόριο του Ψυχικού

Το Sister Delivery δεν είναι μια δεύτερη εκδοχή του μενού — είναι μία curated εμπειρία που αξίζει.

Sani Gourmet 2025: Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή

Λίγες ώρες απομένουν για τον βραβευμένο θεσμό του Sani Resort, που από 11 έως 22 Αυγούστου θα μετατρέψει τη Χαλκιδική σε κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό, με σπουδαία όνομα της παγκόσμιας γεύσης να την επισκέπτονται για άλλη μια χρονιά.

Γνώριζες ποιο είναι το πιο 'τρελό' ψαρομάγαζο της Αθήνας;

Το μαγαζί αυτό στο Νέο Ηράκλειο εξαρχής ακολούθησε τη δική του, μοναδική γαστρονομική πορεία – γι’ αυτό, άλλωστε, έχει ξεχωρίσει.

Στη Bottega Da Marco για αυθεντικό ιταλικό απεριτίβο

Δωρεάν μπουφές, καλοφτιαγμένα ποτά και παραδοσιακές γεύσεις της γείτονος απόψε στο ανοιχτόκαρδο στέκι του Χαλανδρίου.

Για τον Νίκο Ισπυρούδη, η γεύση θέλει αλήθεια

Ο βραβευμένος σεφ πίσω από την κουζίνα του Lesante Cape μιλά στο 'α' για την Ιόνια παράδοση, την αξία της αυθεντικότητας, τη βιωματική γαστρονομία και γιατί τελικά το φαγητό είναι κάτι πολύ περισσότερο από ωραία πιάτα.

Knack & Snack: Η νέα πιτσαρία του Κεραμεικού είναι και στούντιο τέχνης

Γαστρονομική άφιξη με art vibe στο κέντρο της Αθήνας που ήδη προκαλεί (πολύ) θετικές εντυπώσεις.