Στην «Πιπεριά» και για κρεατικά

Το ολοκαίνουργιο μενού στο πολύ δημοφιλές στέκι του Νέου Ψυχικού διανθίζει τις θαλασσινές προτάσεις με σπέσιαλ γεύσεις της στεριάς.

Στην «Πιπεριά» και για κρεατικά

Το καλοκαιράκι έφτασε στο πολύ δημοφιλές στέκι του Νέου Ψυχικού, φέρνοντας μαζί και ένα ολοκαίνουργιο μενού που βάζει πλάι πλάι τις παραδοσιακά θαλασσινές σπεσιαλιτέ της κουζίνας με νέες προτάσεις για τους φίλους του κρέατος. Μιλάμε για κεφτεδάκια με σάλτσα ντομάτας και μους φέτας, τηγανιά κοτόπουλο με κρέμα από σαφράν και λεμόνι ή ένα μοσχαρίσιο συκώτι στη σχάρα που συνοδεύεται από βούτυρο με μανιτάρια πορτσίνι, χωρίς να λείπουν και πιο έθνικ γεύσεις σαν το κοτόπουλο με κάρυ και γάλα καρύδας και τα χοιρινά fajitas με guacamole και sour cream. Η πλούσια θαλασσινή ενότητα του καταλόγου πάλι, επιφυλάσσει από διαφορετικά ωμά σαν το ταρτάρ τόνου με μοσχολέμονο και αβοκάντο μέχρι τηγανιτό μπακαλιάρο με παντζάρι και αγιολί, αλλά και σπέσιαλ γιουβέτσι γαρίδας με φρέσκια ντομάτα και στακοβούτυρο.

Περισσότερες πληροφορίες

Πιπεριά

Άγγ. Σικελιανού 8 & Αδριανείου, Ν. Ψυχικό
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Οι 5 must - see γαστρονομικές ταινίες για το καλοκαίρι

Πρόσφατες αξιοσημείωτες παραγωγές που δίνουν τον τόνο στη θερινή ραστώνη των σινεφίλ και γαστροφίλ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
10/08/2022

Ένας "Tsiftis" στα Ιλίσια

Το νέο εστιατόριο του Σήφη Μανουσέλη απλώνει τραπέζια σε έναν όμορφο πεζόδρομο των Ιλισίων, έχει το χαλαρό ύφος μιας γαστροταβέρνας και, κυρίως, γεύσεις που έχουν κάτι να πουν.

World’s 50 Best Restaurants: Τάσεις και εξελίξεις στον κόσμο της γαστρονομίας

Αβανγκάρντ ή low tech; Βιγκανιστές ή κρεατολάγνοι; Ποιες είναι οι τάσεις που αναδεικνύονται μέσα από τα 50 Καλύτερα Εστιατόρια του Κόσμου; Ένας κορυφαίος θεσμός επιδρά στην παγκόσμια γαστρονομική σκηνή προβάλλοντας τους influencers της γαστρονομίας.

Ο "Βασίλαινας" βάφτηκε μπλε

Το "Vassilenas Blue", η θερινή βερσιόν του ιστορικού και πολυβραβευμένου εστιατορίου του Θανάση Βασίλαινα, σήκωσε αυλαία στην Αντίπαρο. Πήραμε μια πρώτη, ωραία θαλασσινή γεύση και αναμεταδίδουμε.

Ο Σαντορινιός αμπελώνας επιστρέφει στη "Vedema"

Το ετήσιο ραντεβού των οινόφιλων με τη νέα εσοδεία του Σαντορινιού αμπελώνα επιστρέφει στην έδρα του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, την εμβληματική "Σελήνη", και την κουζίνα του ιστορικού εστιατορίου να υποδέχεται τους παλιούς της σεφ Θοδωρή Παπανικολάου και Πάνο Τσίκα για ένα six hands dinner με τον νέο επικεφαλής, Έκτορα Μποτρίνι.

Psaropoula

Μια ιστορική ψαροταβέρνα περνά σε νέα εποχή χάρη στον Σπύρο Κερκύρα και τους συνεργάτες του, με επιμέλεια της κουζίνας από τον Γιάννη Λιόκα.

"Σαρδελάκι με θέα": Με πλώρη για τα νότια

Ανόθευτες γεύσεις και casual θαλασσογραφία με μαέστρο το κύμα δίνουν τον τόνο στο δημοφιλές στέκι στη Βουλιαγμένη.