Το «Del Posto» παίρνει θέση στο «Εν Πλω»

Σε νέα εποχή μπαίνει το γνωστό all day café restaurant του ομίλου Σταθοκωστόπουλου, με μοντέρνα ιταλική κουζίνα διά χειρός Μιχάλη Ντουνέτα πάνω στη θάλασσα.

Το «Del Posto» παίρνει θέση στο «Εν Πλω»

Το παλιό «Εν Πλω» του ομίλου Σταθοκωστόπουλου μόλις απέκτησε νέο όνομα, αέρα, σεφ και γαστρονομικό concept. Από τα μέσα Ιουνίου αναλαμβάνει σεφ ο Μιχάλης Ντουνέτας, δημιουργώντας στον χώρο του παλιού all day café restaurant ένα εντελώς καινούργιο εστιατόριο με σύγχρονη ιταλική κουζίνα, παιχνιδιάρα και ιδιαίτερα γευστική, ενθυμούμενος την παλιά του αγάπη.

Οι προτάσεις και τα πιάτα είναι ήδη έτοιμα και για να δώσουμε μια ιδέα, ο Μιχάλης ετοιμάζει σολομό μαρινάτο ταρτάρ με κρέμα αγριοράπανου, αστακό με ντοματίνια και κρέμα μοτσαρέλας, fritto misto di mare με γαρίδα, καλαμάρι και πικάντικη μαγιονέζα καθώς και μια μεγάλη σειρά από ζυμαρικά και ριζότι, όπως ανάποδη καρμπονάρα, saccottini γεμιστά με σπαράγγια και γαρίδες, μαύρο ριζότο με καραβίδα και φύλλα χρυσού. Στα κυρίως δεν θα λείπουν επίσης τα κρεατικά και το ψάρι στον ξυλόφουρνο, ενώ η pasta καθώς και τα ψωμιά θα ετοιμάζονται στην κουζίνα. Και στη νέα του εποχή ο χώρος θα χωρίζεται στα δύο, με καφέ στη μία μεριά και το εστιατόριο στην άλλη, με ροτόντες στρωμένες με λευκά λινά τραπεζομάντηλα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στο Παγκρατιώτικο "Βενιαμίν" για day ‘n’ night διασκέδαση

Το ανεπιτήδευτο στέκι με την νεανική καρδιά, αγκαλιάζει ισότιμα το φαγητό και το ποτό στην old school πλατεία Μεσολογγίου,

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
26/02/2024

Τα κρασιά του Απόστολου Θυμιόπουλου πάνε Vezené

Ένας εμβληματικός Έλληνας παραγωγός στο νέο oινικό dinner του δημοφιλούς εστιατορίου.

Στεριανοί και θαλασσινοί μεζέδες στο "Mezze Athens"

Πολύ κοντά στις θεατρικές πιάτσες της πόλης, το αγαπημένο concept του Ομίλου Καστελόριζο σερβίρει πιάτα εμπνευσμένα από την ελληνική παράδοση με δημιουργική ματιά.

Το "Raki Meze Athens" αγαπά τους μεζέδες

Με νοσταλγικό ντεκόρ, γεύσεις της μοιρασιάς και γλυκόπιοτα αποστάγματα, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά στέκια της πόλης για καλοφτιαγμένους μεζέδες μάς περιμένει μετά την τελευταία υπόκλιση αφού είναι πολύ κοντά σε θεατρικές πιάτσες.

"Πιάτσα Καλαμάκι": Η πιο νόστιμη αθηναϊκή πιάτσα

Το street food της ελληνικής καρδιάς σε πλειάδα επιλογών με τυλιχτά και XL μερίδες ψητών είναι αυτό που χρειάζεσαι αμέσως μετά τη θεατρική σου έξοδο.

'Neropistolo', το επόμενο σουξέ των αθηναϊκών φουρνισμάτων

Ένα παιχνιδιάρικο new age bakery στην οδό Βουλής κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρον το γευστικό σύμπαν της πόλης.

"La Linda": Φουρνίσματα αλά Ουρουγουάη στη Γλυφάδα

Από το Νότο της Αμερικής στο Νότο της Αθήνας προσγειώθηκε μόλις το όμορφο, καινούργιο στέκι της Γλυφάδας. Πήραμε μια πρώτη, αχνιστή γεύση και αναμεταδίδουμε.