Το παλιό «Εν Πλω» του ομίλου Σταθοκωστόπουλου μόλις απέκτησε νέο όνομα, αέρα, σεφ και γαστρονομικό concept. Από τα μέσα Ιουνίου αναλαμβάνει σεφ ο Μιχάλης Ντουνέτας, δημιουργώντας στον χώρο του παλιού all day café restaurant ένα εντελώς καινούργιο εστιατόριο με σύγχρονη ιταλική κουζίνα, παιχνιδιάρα και ιδιαίτερα γευστική, ενθυμούμενος την παλιά του αγάπη.
Οι προτάσεις και τα πιάτα είναι ήδη έτοιμα και για να δώσουμε μια ιδέα, ο Μιχάλης ετοιμάζει σολομό μαρινάτο ταρτάρ με κρέμα αγριοράπανου, αστακό με ντοματίνια και κρέμα μοτσαρέλας, fritto misto di mare με γαρίδα, καλαμάρι και πικάντικη μαγιονέζα καθώς και μια μεγάλη σειρά από ζυμαρικά και ριζότι, όπως ανάποδη καρμπονάρα, saccottini γεμιστά με σπαράγγια και γαρίδες, μαύρο ριζότο με καραβίδα και φύλλα χρυσού. Στα κυρίως δεν θα λείπουν επίσης τα κρεατικά και το ψάρι στον ξυλόφουρνο, ενώ η pasta καθώς και τα ψωμιά θα ετοιμάζονται στην κουζίνα. Και στη νέα του εποχή ο χώρος θα χωρίζεται στα δύο, με καφέ στη μία μεριά και το εστιατόριο στην άλλη, με ροτόντες στρωμένες με λευκά λινά τραπεζομάντηλα.