Pop up με άρωμα Ιαπωνίας στον «Gigifioggos»

Τι ρύζι χρησιμοποιούμε για το σούσι; Πώς μπορούμε να το τυλίξουμε σαν επαγγελματίες; Τι είναι τα inside out rolls και πώς γίνεται η γαρίδα τεμπούρα;

Pop up με άρωμα Ιαπωνίας στον «Gigifioggos»

O «Gigifioggos», το στιλάτο και ανεπιτήδευτο wine bar του Περιστερίου διοργανώνει μια βραδιά σούσι, την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου στις 9μ.μ., με καλεσμένο τον ειδικό Σταμάτη Τσίλια, ο οποίος θα μας μυήσει στην γαστρονομική κουλτούρα της Ασίας. Μπροστά στα μάτια μας στην ξύλινη μπάρα θα φτιάξει τέσσερις διαφορετικές συνταγές special rolls και ένα τατάκι πικάνια extra bonus για όσους λατρεύουν το κρέας. Το ταξίδι στην Ιαπωνία θα ολοκληρωθεί με τις ξεχωριστές προτάσεις του head sommelier, Βασίλη Παπαδόπουλου. Ανάμεσα στις επιλογές του ξεχωρίζει το Enter.Sake, ένα μοναδικό sake, που σερβίρεται όπως το κρασί και ταιριάζει απίστευτα με το σούσι.

Δείτε αναλυτικά το μενού

Inside out special rolls
• Yakuza
Με γαρίδα τεμπούρα, κρέμα τυρί με σχοινόπρασο, αγγούρι, και topping με φιλέτο αβοκάντο, kabayaki sauce και σουσάμι kimchi
• Aliento
Snow crab meat με λάιμ και shriracha, πιπεριά τεμπούρα, και topping με σολομό teriyaki και spicy mayo
• The Rolling Stones
Ρόλο τεμπούρα με μπανάνα, αγγούρι, πιπεριά και κρέμα wasabi. Topping με spicy ταρτάρ τόνου με μυρωδικά και aji amarillo
• Snow White
Με αβοκάντο, μάνγκο, shriracha, και topping από μανιτάρια με ponzu πορτοκάλι
• Picanha tataki
Με soy-glaze sauce, καλαμπόκι, πιπεριά τσίλι και φασόλια edamame

iΚρατήσεις στο 6977655507

Περισσότερες πληροφορίες

Gigifioggos

Κώστα Βάρναλη 16, Περιστέρι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
05/11/2025

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.

Πού τρώμε στη Θεσσαλονίκη του Φεστιβάλ;

Όλα τα πριν και τα μετά των προβολών, για να περάσετε τις ημέρες του 66ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σαν πραγματικοί σταρ.

Η ιταλική ελεγκάντσα του Παλαιού Φαλήρου μετρά πάνω από 40 χρόνια γευστικής ιστορίας

Το Da Bruno παραμένει σημείο αναφοράς για την αυθεντική ιταλική κουζίνα στην Αθήνα, με τον Δημήτρη Τσουκάρη να τιμά τις γευστικές παραδόσεις με σύγχρονη ματιά.

Kioku x Birdman: Exclusive take over για μία μόνο βραδιά

Το Birdman, το αγαπημένο Japanese bar + grill, γίνεται απόψε το σκηνικό μιας ξεχωριστής σύμπραξης και υποδέχεται το λονδρέζικο Kioku.

4 νέα ζαχαροπλαστεία και pastry shops που γλυκαίνουν τους Αθηναίους

Λουκουμάδες, πίτες, τάρτες, κρουασάν και πολλές ακόμα γλυκές λιχουδιές στα καινούργια spots της πόλης.