Pop up με άρωμα Ιαπωνίας στον «Gigifioggos»

Τι ρύζι χρησιμοποιούμε για το σούσι; Πώς μπορούμε να το τυλίξουμε σαν επαγγελματίες; Τι είναι τα inside out rolls και πώς γίνεται η γαρίδα τεμπούρα;

Pop up με άρωμα Ιαπωνίας στον «Gigifioggos»

O «Gigifioggos», το στιλάτο και ανεπιτήδευτο wine bar του Περιστερίου διοργανώνει μια βραδιά σούσι, την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου στις 9μ.μ., με καλεσμένο τον ειδικό Σταμάτη Τσίλια, ο οποίος θα μας μυήσει στην γαστρονομική κουλτούρα της Ασίας. Μπροστά στα μάτια μας στην ξύλινη μπάρα θα φτιάξει τέσσερις διαφορετικές συνταγές special rolls και ένα τατάκι πικάνια extra bonus για όσους λατρεύουν το κρέας. Το ταξίδι στην Ιαπωνία θα ολοκληρωθεί με τις ξεχωριστές προτάσεις του head sommelier, Βασίλη Παπαδόπουλου. Ανάμεσα στις επιλογές του ξεχωρίζει το Enter.Sake, ένα μοναδικό sake, που σερβίρεται όπως το κρασί και ταιριάζει απίστευτα με το σούσι.

Δείτε αναλυτικά το μενού

Inside out special rolls
• Yakuza
Με γαρίδα τεμπούρα, κρέμα τυρί με σχοινόπρασο, αγγούρι, και topping με φιλέτο αβοκάντο, kabayaki sauce και σουσάμι kimchi
• Aliento
Snow crab meat με λάιμ και shriracha, πιπεριά τεμπούρα, και topping με σολομό teriyaki και spicy mayo
• The Rolling Stones
Ρόλο τεμπούρα με μπανάνα, αγγούρι, πιπεριά και κρέμα wasabi. Topping με spicy ταρτάρ τόνου με μυρωδικά και aji amarillo
• Snow White
Με αβοκάντο, μάνγκο, shriracha, και topping από μανιτάρια με ponzu πορτοκάλι
• Picanha tataki
Με soy-glaze sauce, καλαμπόκι, πιπεριά τσίλι και φασόλια edamame

iΚρατήσεις στο 6977655507

Περισσότερες πληροφορίες

Gigifioggos

Κώστα Βάρναλη 16, Περιστέρι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Σε αυτή την αυλή του Αιγάλεω ξέρουν τα πάντα για τον μεζέ

Ένα ανακαινισμένο παλιό προσφυγικό σπίτι σερβίρει προσιτές ελληνικές γεύσεις, σε ένα περιβάλλον απόλυτης χαλαρότητας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
11/09/2025

Κάβος 1964

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Στην Αργυρούπολη υπάρχει ένα κρεατάδικο-έκπληξη

Αν είσαι λάτρης του καλού κρέατος και ψάχνεις το επόμενο στέκι σου, το Medouli Chop House είναι ο προορισμός που πρέπει να δοκιμάσεις.

Τα φεστιβάλ γεύσης που κάνουν νοστιμότερο το φθινόπωρο στην Αθήνα

Πίτσες και cocktails, burgers και κρασιά, μουσικές και guests κάνουν λίγο πιο νόστιμο και ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα στην πόλη.

Τι είναι το 'Son Athens' που έρχεται σύντομα στην Ηλιούπολη

Ένα ιστορικό μαγαζί φεύγει, ένα σημαντικό new entry καταφθάνει για μια από τις πιο ζωντανές γειτονιές των ΝΠ.

Izakaya Sundays στο 'Mayan'

Τα κυριακάτικα μεσημέρια στο εστιατόριο του Σταμάτη Τσίλια έχουν γεύση ιαπωνικής "ταβέρνας".

Groovy Mango, το ταϊλανδέζικο του Νέου Κόσμου έχει την προσοχή μας

Φρέσκο και εξωτικά ενδιαφέρον, φέρνει εδώ και λίγους μήνες thai αέρα στη δραστήρια το τελευταίο διάστημα γειτονιά.