Το «Ψ...art» σε νέο πόστο

Σε μια βεράντα της Καστέλας με πανοραμική θέα στη θάλασσα μετακόμισε μόλις το γνωστό ψαροεστιατόριο του Γκαζιού, πλέον ως «Ψ...art με θέα».

Το «Ψ...art» σε νέο πόστο

Το ζεστό και φιλόξενο θαλασσινό εστιατόριο που γνωρίσαμε στο Γκάζι μάς υποδέχεται εδώ και λίγες ημέρες σε μια υπερυψωμένη βεράντα πάνω από το Μικρολίμανο με πανοραμική γαλάζια θέα. Πιάνοντας τραπέζι στη νέα και πιο προνομιακή έδρα του Αρτέμη Δαρζέντα, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε όλες τις σπεσιαλιτέ που ξεκίνησαν την καριέρα τους στο Γκάζι, και σε λίγο καιρό και κάποιες καινούργιες. Στα must o πολύ νόστιμος και χειροποίητος παστουρμάς θαλασσινών, το homemade καπνιστό σκουμπρί, οι γάμπαρες Αμβρακικού στη σχάρα, το λαβράκι σεβίτσε σε μια ελληνική εκδοχή με αγγούρι, φρέσκο κορίανδρο και ψητή πιπεριά αλλά και η μπαρμπουνο-μακαρονάδα με τα al dente ζυμαρικά, φροντίστε ωστόσο να τσεκάρετε και τα φρέσκα θαλασσινά καλούδια που καταφτάνουν όπως πάντα από την Ικαρία και την Αντίπαρο.

Περισσότερες πληροφορίες

Ψ...art με θέα

Παπαναστασίου 60, Καστέλλα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
06/11/2025

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.