Νέος σεφ στο τιμόνι του «The Zillers»

Ο Παύλος Κυριάκης αναλαμβάνει την κουζίνα στο ατμοσφαιρικό rooftop εστιατόριο της Μητροπόλεως.

Νέος σεφ στο τιμόνι του «The Zillers»

Ο χρυσοσκουφάτος σεφ Παύλος Κυριάκης που μας έχει εντυπωσιάσει επί σειρά ετών στη Σαντορίνη θα βρίσκεται αυτοπροσώπως από το Σάββατο 7/12 στην κουζίνα του ατμοσφαιρικού rooftop εστιατορίου «The Zillers» της Μητροπόλεως, έτοιμος για νέες γαστρονομικές περιπλανήσεις αυτήν τη φορά επί αθηναϊκού εδάφους. Κάποιες από τις σπεσιαλιτέ του σαν τη μοσχαρίσια στηθοπλευρά που μαγειρεύεται για 48 ώρες και σερβίρεται με σάλτσα από πετιμέζι και τρεις υφές καρότου ή το λαβράκι σε κρούστα αμυγδάλου με σπανάκι, γαρύφαλλο και παρμεζάνα φανερώνουν τη fine dining χροιά που θα έχει το βραδινό μενού, ενώ το άγγιγμα του σεφ θα έχει τόσο η πιο βατή μεσημεριανή κάρτα του εστιατορίου όσο και το ειδικό barfood menu. Περισσότερα θα σας πούμε σύντομα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στην 'κυριλέ' ιχθυόσκαλα της πόλης, υπάρχει ένα εστιατόριο-θαλασσινό παραμύθι

Πάνω στην ακροθαλασσιά, δοκιμάζεις ένα μενού γεμάτο φρεσκάδα, έμπνευση και ιωδιούχα αριστοτεχνία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
11/07/2025

Sister: Delivery with a twist από το αγαπημένο εστιατόριο του Ψυχικού

Το Sister Delivery δεν είναι μια δεύτερη εκδοχή του μενού — είναι μία curated εμπειρία που αξίζει.

Sani Gourmet 2025: Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή

Λίγες ώρες απομένουν για τον βραβευμένο θεσμό του Sani Resort, που από 11 έως 22 Αυγούστου θα μετατρέψει τη Χαλκιδική σε κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό, με σπουδαία όνομα της παγκόσμιας γεύσης να την επισκέπτονται για άλλη μια χρονιά.

Γνώριζες ποιο είναι το πιο 'τρελό' ψαρομάγαζο της Αθήνας;

Το μαγαζί αυτό στο Νέο Ηράκλειο εξαρχής ακολούθησε τη δική του, μοναδική γαστρονομική πορεία – γι’ αυτό, άλλωστε, έχει ξεχωρίσει.

Στη Bottega Da Marco για αυθεντικό ιταλικό απεριτίβο

Δωρεάν μπουφές, καλοφτιαγμένα ποτά και παραδοσιακές γεύσεις της γείτονος απόψε στο ανοιχτόκαρδο στέκι του Χαλανδρίου.

Για τον Νίκο Ισπυρούδη, η γεύση θέλει αλήθεια

Ο βραβευμένος σεφ πίσω από την κουζίνα του Lesante Cape μιλά στο 'α' για την Ιόνια παράδοση, την αξία της αυθεντικότητας, τη βιωματική γαστρονομία και γιατί τελικά το φαγητό είναι κάτι πολύ περισσότερο από ωραία πιάτα.

Knack & Snack: Η νέα πιτσαρία του Κεραμεικού είναι και στούντιο τέχνης

Γαστρονομική άφιξη με art vibe στο κέντρο της Αθήνας που ήδη προκαλεί (πολύ) θετικές εντυπώσεις.