Νέος σεφ στο τιμόνι του «The Zillers»

Ο Παύλος Κυριάκης αναλαμβάνει την κουζίνα στο ατμοσφαιρικό rooftop εστιατόριο της Μητροπόλεως.

Νέος σεφ στο τιμόνι του «The Zillers»

Ο χρυσοσκουφάτος σεφ Παύλος Κυριάκης που μας έχει εντυπωσιάσει επί σειρά ετών στη Σαντορίνη θα βρίσκεται αυτοπροσώπως από το Σάββατο 7/12 στην κουζίνα του ατμοσφαιρικού rooftop εστιατορίου «The Zillers» της Μητροπόλεως, έτοιμος για νέες γαστρονομικές περιπλανήσεις αυτήν τη φορά επί αθηναϊκού εδάφους. Κάποιες από τις σπεσιαλιτέ του σαν τη μοσχαρίσια στηθοπλευρά που μαγειρεύεται για 48 ώρες και σερβίρεται με σάλτσα από πετιμέζι και τρεις υφές καρότου ή το λαβράκι σε κρούστα αμυγδάλου με σπανάκι, γαρύφαλλο και παρμεζάνα φανερώνουν τη fine dining χροιά που θα έχει το βραδινό μενού, ενώ το άγγιγμα του σεφ θα έχει τόσο η πιο βατή μεσημεριανή κάρτα του εστιατορίου όσο και το ειδικό barfood menu. Περισσότερα θα σας πούμε σύντομα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.