Η εμπειρία του brunch έφτασε στα Starbucks

Βρεθήκαμε στην παρουσίαση των νέων επιλογών φαγητού των Starbucks και σας μεταφέρουμε όλα όσα γευτήκαμε

Η εμπειρία του brunch έφτασε στα Starbucks

Η αλυσίδα, Starbucks, είναι γνωστή για τις πολλές επιλογές ροφημάτων. Αυτό το φθινόπωρο όμως αυξάνει και τις επιλογές φαγητού με την ένταξη bagel, sandwich, croissant και φυσικά wrap. Με βάση την αμερικανική γαστρονομία και την εμπειρία του brunch ο σεφ Βασίλης Σπόρος ("Mama Roux", "Po' Boys") δημιούργησε κρύες γλυκές και αλμυρές επιλογές, που δεν χάνουν σε γεύση, θρεπτικές αξίες και εμφάνιση από τις αντίστοιχες ζεστές που υπάρχουν σε μαγαζιά με ειδίκευση στο brunch.

Συμπεριλαμβάνοντας προτάσεις που ενισχύουν το veganism και την ισορροπημένη διατροφή δημιούργησαν μια νέα γκάμα φαγητού που ξεχωρίζει και φυσικά ταιριάζει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Έτσι, τα σνακ συνάδουν και με την ταυτότητα της εταιρείας, αλλά παράλληλα αναδεικνύουν τοπικά ποιοτικά και φρέσκα συστατικά.

Εμείς ξεχωρίσαμε το Smoked Bacon & Scamorza Bagel, με το pesto μελιτζάνας, το Salami Napolitano Sandwich με το ψιλοκομμένο σαλάμι αέρος και το Spinach & Feta Wrap που θυμίζει τη γνωστή σε όλους μας, σπανακόπιτα.

Αναλυτικά όλες οι επιλογές:

Η εμπειρία του brunch έφτασε στα Starbucks - εικόνα 1

Bagel
All-day Breakfast Bagel: αφράτο Bagel με ομελέτα, 4 τυριά και σχοινόπρασο
Smoked Bacon & Scamorza Bagel: αφράτο Bagel με καπνιστό bacon, καπνιστή μοτσαρέλα και pesto μελιτζάνας.

Sandwich
Prosciutto-con-porcini Sandwich:
κριθαρένιο ψωμί με προσούτο, μοτσαρέλα, sauce κρέμας μανιταριών porcini.
Salami Napolitano Sandwich: σαλάμι αέρος, τυρί ένταμ κάρδαμο & sauce καρυδιού σε κριθαρένιο αγγλικό ψωμί.

Wraps
Spinach & Feta Wrap:
αραβική πίτα γεμισμένη με μείγμα τυριού, καραμελωμένα γλυκά κρεμμύδια, θυμάρι και τραγανό σπανάκι.
Chipotle Chicken Wrap (πρόταση Φθινοπώρου): τορτίγια με φιλέτο κοτόπουλο, maple syrup και σπανάκι πλαισιωμένο από μεξικάνικη chipotle sauce.

Η vegan επιλογή
Vegan BBQ & Jackfruit Croissant: τραγανό σπανάκι, jackfruit με vegan mayo & ΒΒQ sauce σε vegan κρουασάν.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/04/2024

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.