Στο Wine & Art Festival το κρασί συναντά την τέχνη

Ενδιαφέρον προμηνύεται το φεστιβάλ που διοργανώνεται για πρώτη φορά, συνενώνοντας τους κόσμους του κρασιού και της τέχνης.

Στο Wine & Art Festival το κρασί συναντά την τέχνη

Ενδιαφέρον προμηνύεται το Wine & Art Festival που διοργανώνεται για πρώτη φορά στις 28 και 29/9 στους χώρους της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών (Πειραιώς 256, Ρέντης) συνενώνοντας τους κόσμους του κρασιού και της τέχνης. Ο πρώτος θα εκπροσωπείται με μικρά και μεσαία boutique οινοποιεία, αρκετά από τα οποία παρουσιάζουν για πρώτη φορά δείγματα της δουλειάς τους σε φεστιβάλ, ενώ μια έκθεση-ρετροσπεκτίβα με επιλεγμένα έργα της δεκαετίας 80 και 90 από το αρχείο της ΑΣΚΤ θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στα πλαίσια της διοργάνωσης που θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα Νίκος Κεσσανλής.

Παράλληλα θα τρέχουν DJ sets, θεατρικά δρώμενα, εκπαιδευτικά σεμινάρια και προβολές, ενώ θα υπάρχει ειδική μέριμνα και για τους μικρούς επισκέπτες με δημιουργική απασχόληση σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Η είσοδος για το κοινό είναι και τις δύο μέρες ελεύθερη (1-7 μ.μ.) και το κόστος του ποτηριού για δοκιμή κρασιών είναι € 5.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ρώγα: Το πιο μικρό wine bar της χώρας άνοιξε στην Σύρο

To μικροσκοπικό wine bar είναι το νέο στέκι στην Ερμούπολη και αποδεικνύει περίτρανα ότι το μέγεθος δεν μετράει.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
26/06/2025

Crios Paros

Το πιο upscale beach bar της Πάρου φέρνει μυκονιάτικο αέρα στο νησί, με κοφτερή αισθητική και σέρβις αιχμής σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες της δυτικής πλευράς, ενώ στην κουζίνα, που επιμελείται ο βραβευμένος σεφ Ιπποκράτης Αναγνωστέλης και εκτελεί ο νεαρός Σπύρος Δήμητσας, η ελληνική beachside γεύση αποκτά μοντέρνα έκφραση, αναδεικνύοντας την εκλεκτή τοπική και ευρύτερα ελληνική πρώτη ύλη.

Patio

Ο Παναγιώτης Γιακαλής φέρνει τη μικρή αυλή του ξενοδοχείου "The Margi" στην πιο μεγάλη στιγμή της μέχρι σήμερα.

Mirlo: To νέο spot για αυθεντικό κεμπάμπ και μεζικλίκια

Η ομάδα του Mirlo στο Γκάζι ειδικεύεται στο street food με νόημα και μας καλωσορίζει στην νέα της προσπάθεια.

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη μάς συστήνει το εκλεκτικό "Yphes"

Με περιβάλλον που αποπνέει δροσερή αύρα θερινής ραστώνης στην καρδιά της πόλης και κουζίνα υψηλών στροφών, το φρέσκο αυτό πόστο προσφέρει απλόχερα λόγους επαναλαμβανόμενης επιστροφής.

Hafu, το νέο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά

Μετά την Επιστροφή των Τζεντάι, του Ροζ Πάνθηρα και του Batman, τώρα η επιστροφή του Μενού. Ο Σωτήρης Κοντιζάς επιστρέφει με ένα director's cut.

Αυτό το speakeasy resto-bar ίσως είναι η πιο δροσερή επιλογή για φαγητό και ποτό στην καρδιά της Αθήνας

Το Fellows στη "σκιά" του Πολεμικού Μουσείου προσφέρει έναν υπέροχο κήπο και πληθώρα επιλογών σε brunch, lunch, dinner και κοκτέιλ.