Σεπτέμβρης με τη γεύση του παντζαριού στο «Hilton»

Το παντζάρι έχει την τιμητική του όλον τον μήνα που ξεκινά στο εστιατόριο «Βυζαντινό», με μια ολόκληρη σειρά πιάτων από το ορεκτικό μέχρι το επιδόρπιο.

Σεπτέμβρης με τη γεύση του παντζαριού στο «Hilton»

Το παντζάρι έχει την τιμητική του όλον τον μήνα που ξεκινά στο εστιατόριο «Βυζαντινό» του «Hilton», με μια ολόκληρη σειρά πιάτων από το ορεκτικό μέχρι το επιδόρπιο. Έτσι μπορείτε να κάνετε την αρχή με μια παντζαροσαλάτα με κατσικίσιο τυρί, ζαμπόν Πάρμας, ψητό κουκουνάρι και παλαιωμένο μπαλσάμικο, μια ποικιλία παντζαριών (ψητά, τσιπς, «χούμους») ή ένα δροσιστικό ταρτάρ παντζαριού με μους από καπνιστό χέλι, πράσινο μήλο, ραπανάκι και πίκλα μαρουλιού, επιλέγοντας για τη συνέχεια ανάμεσα σε ένα ριζότο παντζαριού με φουντούκια, μασκαρπόνε και ρόκα, τα και τον καπνιστό σολομό με πουρέ παντζαριού και σος από πορτοκάλι και αμύγδαλο. Το γλυκό φινάλε έχει τη γεύση ενός μπράουνι με παντζάρι και εσπρέσο ή ενός κέικ παντζαριού με σαντιγί και μαρμελάδα πορτοκάλι, ενώ δεν λείπει κι ένα ξεχωριστό κοκτέιλ με Aperol, παντζάρι, χυμό λεμόνι και prosecco.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/04/2024

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.