Σεπτέμβρης με τη γεύση του παντζαριού στο «Hilton»

Το παντζάρι έχει την τιμητική του όλον τον μήνα που ξεκινά στο εστιατόριο «Βυζαντινό», με μια ολόκληρη σειρά πιάτων από το ορεκτικό μέχρι το επιδόρπιο.

Σεπτέμβρης με τη γεύση του παντζαριού στο «Hilton»

Το παντζάρι έχει την τιμητική του όλον τον μήνα που ξεκινά στο εστιατόριο «Βυζαντινό» του «Hilton», με μια ολόκληρη σειρά πιάτων από το ορεκτικό μέχρι το επιδόρπιο. Έτσι μπορείτε να κάνετε την αρχή με μια παντζαροσαλάτα με κατσικίσιο τυρί, ζαμπόν Πάρμας, ψητό κουκουνάρι και παλαιωμένο μπαλσάμικο, μια ποικιλία παντζαριών (ψητά, τσιπς, «χούμους») ή ένα δροσιστικό ταρτάρ παντζαριού με μους από καπνιστό χέλι, πράσινο μήλο, ραπανάκι και πίκλα μαρουλιού, επιλέγοντας για τη συνέχεια ανάμεσα σε ένα ριζότο παντζαριού με φουντούκια, μασκαρπόνε και ρόκα, τα και τον καπνιστό σολομό με πουρέ παντζαριού και σος από πορτοκάλι και αμύγδαλο. Το γλυκό φινάλε έχει τη γεύση ενός μπράουνι με παντζάρι και εσπρέσο ή ενός κέικ παντζαριού με σαντιγί και μαρμελάδα πορτοκάλι, ενώ δεν λείπει κι ένα ξεχωριστό κοκτέιλ με Aperol, παντζάρι, χυμό λεμόνι και prosecco.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κάτι "τρέχει" με τα ζαχαροπλαστεία

Η Managing Director της "La Liste", Helen Pietrini, μιλά στο "α" για το παρόν και το μέλλον της ζαχαροπλαστικής με αφορμή την πρώτη διεθνή λίστα – οδηγό για ζαχαροπλαστεία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
04/10/2022

Ο "Κόλλιας" επιστρέφει!

Ο "Κόλλιας" έχει γράψει ιστορία, έχει αφήσει εποχή στον Πειραιά και την Αθήνα. Σε λίγο θα τον χαιρόμαστε στη Γλυφάδα.

Εσύ πού θα δώσεις τους φετινούς… Χρυσούς Σκούφους σου;

Γίνε κι εσύ αξιολογητής στο Βραβείο Κοινού των Χρυσών Σκούφων 2023 και ζήσε μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες.

Η Αναπαύσεως πιο "ζωντανή" από ποτέ

Γίνονται πραγματάκια στο Μετς και η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει τα πιο ενδιαφέροντα σημεία στο δημοφιλέστερο δρόμο της γειτονιάς.

EU Rice: Υπάρχει ελληνικό ρύζι και το θέλουμε (περισσότερο)

Αν και το ελληνικό ρύζι θεωρείται εξαιρετικής ποιότητας, όλα δείχνουν πως κανένας δεν γνωρίζει τίποτε για αυτό. Δεν χρειάζεται να το γκουγκλάρετε, έχουμε όλες τις απαντήσεις για τον κρυμμένο μας γαστρονομικό θησαυρό.

Ο Δημήτρης Γεωργόπουλος δεν είναι ο ζαχαροπλάστης που έχεις συνηθίσει

Ο pastry chef πίσω από την επιτυχία του "Ρεσιτάλ" μιλά στο Αθηνόραμα.