Σεπτέμβρης με τη γεύση του παντζαριού στο «Hilton»

Το παντζάρι έχει την τιμητική του όλον τον μήνα που ξεκινά στο εστιατόριο «Βυζαντινό», με μια ολόκληρη σειρά πιάτων από το ορεκτικό μέχρι το επιδόρπιο.

Σεπτέμβρης με τη γεύση του παντζαριού στο «Hilton»

Το παντζάρι έχει την τιμητική του όλον τον μήνα που ξεκινά στο εστιατόριο «Βυζαντινό» του «Hilton», με μια ολόκληρη σειρά πιάτων από το ορεκτικό μέχρι το επιδόρπιο. Έτσι μπορείτε να κάνετε την αρχή με μια παντζαροσαλάτα με κατσικίσιο τυρί, ζαμπόν Πάρμας, ψητό κουκουνάρι και παλαιωμένο μπαλσάμικο, μια ποικιλία παντζαριών (ψητά, τσιπς, «χούμους») ή ένα δροσιστικό ταρτάρ παντζαριού με μους από καπνιστό χέλι, πράσινο μήλο, ραπανάκι και πίκλα μαρουλιού, επιλέγοντας για τη συνέχεια ανάμεσα σε ένα ριζότο παντζαριού με φουντούκια, μασκαρπόνε και ρόκα, τα και τον καπνιστό σολομό με πουρέ παντζαριού και σος από πορτοκάλι και αμύγδαλο. Το γλυκό φινάλε έχει τη γεύση ενός μπράουνι με παντζάρι και εσπρέσο ή ενός κέικ παντζαριού με σαντιγί και μαρμελάδα πορτοκάλι, ενώ δεν λείπει κι ένα ξεχωριστό κοκτέιλ με Aperol, παντζάρι, χυμό λεμόνι και prosecco.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Sister: Delivery with a twist από το αγαπημένο εστιατόριο του Ψυχικού

Το Sister Delivery δεν είναι μια δεύτερη εκδοχή του μενού — είναι μία curated εμπειρία που αξίζει.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
10/07/2025

Sani Gourmet 2025: Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή

Λίγες ώρες απομένουν για τον βραβευμένο θεσμό του Sani Resort, που από 11 έως 22 Αυγούστου θα μετατρέψει τη Χαλκιδική σε κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό, με σπουδαία όνομα της παγκόσμιας γεύσης να την επισκέπτονται για άλλη μια χρονιά.

Γνώριζες ποιο είναι το πιο 'τρελό' ψαρομάγαζο της Αθήνας;

Το μαγαζί αυτό στο Νέο Ηράκλειο εξαρχής ακολούθησε τη δική του, μοναδική γαστρονομική πορεία – γι’ αυτό, άλλωστε, έχει ξεχωρίσει.

Στη Bottega Da Marco για αυθεντικό ιταλικό απεριτίβο

Δωρεάν μπουφές, καλοφτιαγμένα ποτά και παραδοσιακές γεύσεις της γείτονος απόψε στο ανοιχτόκαρδο στέκι του Χαλανδρίου.

Για τον Νίκο Ισπυρούδη, η γεύση θέλει αλήθεια

Ο βραβευμένος σεφ πίσω από την κουζίνα του Lesante Cape μιλά στο 'α' για την Ιόνια παράδοση, την αξία της αυθεντικότητας, τη βιωματική γαστρονομία και γιατί τελικά το φαγητό είναι κάτι πολύ περισσότερο από ωραία πιάτα.

Knack & Snack: Η νέα πιτσαρία του Κεραμεικού είναι και στούντιο τέχνης

Γαστρονομική άφιξη με art vibe στο κέντρο της Αθήνας που ήδη προκαλεί (πολύ) θετικές εντυπώσεις.