Λαμπερές bio-healthy βουτιές στην Astir Beach με το «Nice 'n' Easy Seaside»

Είναι το δεύτερο καλοκαίρι που περνά το nice n easy στην κοσμοπολίτικη Astir Beach και η θερινή του αυτή κατοικία μας αρέσει πολύ.

Λαμπερές bio-healthy βουτιές στην Astir Beach με το «Nice 'n' Easy Seaside»

Είναι το δεύτερο καλοκαίρι που περνά το nice n easy στην κοσμοπολίτικη Astir Beach και η θερινή του αυτή κατοικία μας αρέσει πολύ. Ανάλαφρη boho chic ατμόσφαιρα, με πολλά φυσικά υλικά στον εσωτερικό χώρο, κομψό lounging στα άνετα daybeds της παραλίας και το gourmet και bio-healthy γευστικό προφίλ της οικογένειας των nice n easy ξεκινά να ξεδιπλώνεται από νωρίς, με ένα ολοκληρωμένο brunch menu που σερβίρεται με όλο τον Σαρωνικό στο φόντο.

Η γευστική συνέχεια μας καλεί για βουτιά στη fusion μεσογειακή κουζίνα, που προτείνει ο νέος head chef του «nice n easy Seaside» Δημήτρης Φέτσης, ο οποίος αξιοποιεί με φαντασία τις προσεκτικά επιλεγμένες βιολογικές πρώτες ύλες από κάθε πλευρά της Ελλάδας, σε απόλυτη αρμονία με τη farm-to-table φιλοσοφία των nice n easy: ταρτάρ από μαγιάτικο με αβγοτάραχο, πίκλες ­λαχανικών, φύτρες αρακά και σκόνη μαύρου λάιμ, ζεστή σαλάτα από ψητές ρίζες με παντζάρια, μαύρο χούμους και καπνιστό τυρί, Black Angus rib eye με καπνιστή πατάτα, χωρίς να λείπουν οι προτάσεις σούσι από εξειδικευμένους σεφ.

Λαμπερές bio-healthy βουτιές στην Astir Beach με το «Nice 'n' Easy Seaside» - εικόνα 1

Ανεβάζοντας κι άλλο τον πήχη της απόλαυσης, τα γλυκά φέτος υπογράφει ο εξαιρετικός pastry chef Νικόλας Στράγγας, ενώ το καινούργιο high end bar που δημιουργήθηκε στην παραλία, σε συνεργασία με το «nice n easy Seaside», σίγουρα θα μας κρατήσει μέχρι αργά στην αθηναϊκή ριβιέρα, με signature cocktails και σοφιστικέ μουσικές.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.