Λαμπερές bio-healthy βουτιές στην Astir Beach με το «Nice 'n' Easy Seaside»

Είναι το δεύτερο καλοκαίρι που περνά το nice n easy στην κοσμοπολίτικη Astir Beach και η θερινή του αυτή κατοικία μας αρέσει πολύ.

Λαμπερές bio-healthy βουτιές στην Astir Beach με το «Nice 'n' Easy Seaside»

Είναι το δεύτερο καλοκαίρι που περνά το nice n easy στην κοσμοπολίτικη Astir Beach και η θερινή του αυτή κατοικία μας αρέσει πολύ. Ανάλαφρη boho chic ατμόσφαιρα, με πολλά φυσικά υλικά στον εσωτερικό χώρο, κομψό lounging στα άνετα daybeds της παραλίας και το gourmet και bio-healthy γευστικό προφίλ της οικογένειας των nice n easy ξεκινά να ξεδιπλώνεται από νωρίς, με ένα ολοκληρωμένο brunch menu που σερβίρεται με όλο τον Σαρωνικό στο φόντο.

Η γευστική συνέχεια μας καλεί για βουτιά στη fusion μεσογειακή κουζίνα, που προτείνει ο νέος head chef του «nice n easy Seaside» Δημήτρης Φέτσης, ο οποίος αξιοποιεί με φαντασία τις προσεκτικά επιλεγμένες βιολογικές πρώτες ύλες από κάθε πλευρά της Ελλάδας, σε απόλυτη αρμονία με τη farm-to-table φιλοσοφία των nice n easy: ταρτάρ από μαγιάτικο με αβγοτάραχο, πίκλες ­λαχανικών, φύτρες αρακά και σκόνη μαύρου λάιμ, ζεστή σαλάτα από ψητές ρίζες με παντζάρια, μαύρο χούμους και καπνιστό τυρί, Black Angus rib eye με καπνιστή πατάτα, χωρίς να λείπουν οι προτάσεις σούσι από εξειδικευμένους σεφ.

Λαμπερές bio-healthy βουτιές στην Astir Beach με το «Nice 'n' Easy Seaside» - εικόνα 1

Ανεβάζοντας κι άλλο τον πήχη της απόλαυσης, τα γλυκά φέτος υπογράφει ο εξαιρετικός pastry chef Νικόλας Στράγγας, ενώ το καινούργιο high end bar που δημιουργήθηκε στην παραλία, σε συνεργασία με το «nice n easy Seaside», σίγουρα θα μας κρατήσει μέχρι αργά στην αθηναϊκή ριβιέρα, με signature cocktails και σοφιστικέ μουσικές.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κανείς δε στρώνει κυριακάτικο τραπέζι όπως το "Mercato" του "Four Seasons"

Στη Βουλιαγμένη, για την πιο πληθωρική γευστική εμπειρία που έλαβε ποτέ χώρα στα αθηναϊκά εστιατορικά δρώμενα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
07/12/2022

"The Wine Barrel": Αυτά τα Χριστούγεννα θα γίνει του κουτιού!

Το "The Wine Barrel" δίνει ιδέες για τη wine list και το pairing με τα εδέσματα του Χριστουγεννιάτικου ή του Πρωτοχρονιάτικου τραπεζιού ανατρέποντας όλα όσα πίστευες για τα κρασιά που δεν βρίσκονται στη συνηθισμένη γυάλινη συσκευασία.

TGI Fridays™: To πιο fun χριστουγεννάτικο πνεύμα της Αθήνας

Με νέες χριστουγεννιάτικες γεύσεις σε ένα μεθυστικό γιορτινό σκηνικό μας υποδέχεται αυτές τις μέρες το TGI Fridays™, το γευστικό μας στέκι για 25 ολόκληρα χρόνια, που γιορτάζει την πιο όμορφη περίοδο του χρόνου με Holiday Treats, αλλά και χριστουγεννιάτικα events σε όλα τα καταστήματά του.

Το cool fine dining του Δήμου Σαμουράκη στο "See/ds"

Από τους πιο ταλαντούχους σεφ της γενιάς του, ξεκινάει την προσωπική του πορεία στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας και πείθει.

S. Pellegrino και Acqua Panna: Μας υποδέχονται στο "ITALI.CO"

Το εστιατόριο-μπυραρία είναι η πρόσφατη άφιξη στα νότια που συνδυάζει την ιταλική κουζίνα με μια μεγάλη ποικιλία από μπύρες draft.

"Κόλλιας" & "Ψαράκια και Θαλασσινά" γράφουν μαζί νέα σελίδα στη Γλυφάδα

Τα δύο δυνατά ονόματα της θαλασσινής γαστρονομίας εγκαινίασαν με δυναμισμό τη συνεργασία τους σ’ ένα από τα πιο όμορφα εστιατόρια των νοτίων προαστίων.

Το "Pelagos" υποδέχεται τον Jan Konetzki

Την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, ο πολυβραβευμένος σομελιέ ενισχύει ένα ξεχωριστό wine dinner του Luca Piscazzi.