Με μια ανανεωμένη, υψηλής ποιότητας γαστρονομική πρόταση σε ένα από τα ομορφότερα ντεκ της αττικής ριβιέρας υποδέχεται το καλοκαίρι το φημισμένο εστιατόριο του ξενοδοχείου «Grand Resort Lagonissi». Σε ένα υπέροχο περιβάλλον, με τη θάλασσα να περιβάλλει την ειδυλλιακή βεράντα και το φωτισμένο lagoon και το μάτι να χάνεται στο γαλάζιο και στα αναμμένα φώτα της απέναντι ακτής, μας χαρίζει μια πραγματική εμπειρία on board.
Υπό τους ήχους της ατμοσφαιρικής ζωντανής μουσικής, με την Ντομένικα στο τραγούδι και τον Αλέξη Ναθαναήλ στο πιάνο, απολαμβάνουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα μοντέρνα κουζίνα από τον σεφ Χρύσανθο Μανωλόπουλο που παντρεύει γεύσεις και εκλεκτά υλικά σε ευφάνταστους συνδυασμούς. Ξεκινήστε το δείπνο σας με φινετσάτα ορεκτικά όπως το ταρτάρ από φαγκρί με Μοσχάτο σταφύλι, τραγανό φαγόπυρο, χαβιάρι avruga και μοσχολέμονο ή τα χτένια σε κρούστα αμυγδάλου με πουρέ μελιτζάνας, αέρα λευκής σοκολάτας και κάρδαμο, βιολογικές σαλάτες και ιδιαίτερα πιάτα με ζυμαρικά όπως η θαλασσινή καρμπονάρα με αβγά αχινού, καπνιστό χέλι, τσίλι και πούδρα αβγοτάραχου.
Το ταξίδι στις κουζίνες της Μεσογείου και του κόσμου στο πιο κοσμοπολίτικο καλοκαιρινό σκηνικό συνεχίζεται δημιουργικά με πιάτα όπως η σφυρίδα με ριζότο καπνιστής πατάτας, μύδια, ροζ γκρέιπφρουτ και αγιολί λουίζας, το αρνί, loin και τερίνα, με καπνιστή μελιτζάνα, καψαλισμένα εσαλότ, αρωματισμένο γιαούρτι και πικάντικο παστέλι ή η πανακότα καρύδας με κονφί ανανά, μαρμελάδα πιπερόριζας και παγωτό πράσινο τσάι.