To «Captain's House» ταξιδεύει στις γευστικές συνοικίες της Μεσογείου

Με μια ανανεωμένη, υψηλής ποιότητας γαστρονομική πρόταση σε ένα από τα ομορφότερα ντεκ της αττικής ριβιέρας υποδέχεται το καλοκαίρι το φημισμένο εστιατόριο του ξενοδοχείου «Grand Resort Lagonissi».

To «Captain's House» ταξιδεύει στις γευστικές συνοικίες της Μεσογείου

Με μια ανανεωμένη, υψηλής ποιότητας γαστρονομική πρόταση σε ένα από τα ομορφότερα ντεκ της αττικής ριβιέρας υποδέχεται το καλοκαίρι το φημισμένο εστιατόριο του ξενοδοχείου «Grand Resort Lagonissi». Σε ένα υπέροχο περιβάλλον, με τη θάλασσα να περιβάλλει την ειδυλλιακή βεράντα και το φωτισμένο lagoon και το μάτι να χάνεται στο γαλάζιο και στα αναμμένα φώτα της απέναντι ακτής, μας χαρίζει μια πραγματική εμπειρία on board.

Υπό τους ήχους της ατμοσφαιρικής ζωντανής μουσικής, με την Ντομένικα στο τραγούδι και τον Αλέξη Ναθαναήλ στο πιάνο, απολαμβάνουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα μοντέρνα κουζίνα από τον σεφ Χρύσανθο Μανωλόπουλο που παντρεύει γεύσεις και εκλεκτά υλικά σε ευφάνταστους συνδυασμούς. Ξεκινήστε το δείπνο σας με φινετσάτα ορεκτικά όπως το ταρτάρ από φαγκρί με Μοσχάτο σταφύλι, τραγανό φαγόπυρο, χαβιάρι avruga και μοσχολέμονο ή τα χτένια σε κρούστα αμυγδάλου με πουρέ μελιτζάνας, αέρα λευκής σοκολάτας και κάρδαμο, βιολογικές σαλάτες και ιδιαίτερα πιάτα με ζυμαρικά όπως η θαλασσινή καρμπονάρα με αβγά αχινού, καπνιστό χέλι, τσίλι και πούδρα αβγοτάραχου.

To «Captain's House» ταξιδεύει στις γευστικές συνοικίες της Μεσογείου - εικόνα 1

Το ταξίδι στις κουζίνες της Μεσογείου και του κόσμου στο πιο κοσμοπολίτικο καλοκαιρινό σκηνικό συνεχίζεται δημιουργικά με πιάτα όπως η σφυρίδα με ριζότο καπνιστής πατάτας, μύδια, ροζ γκρέιπφρουτ και αγιολί λουίζας, το αρνί, loin και τερίνα, με καπνιστή μελιτζάνα, καψαλισμένα εσαλότ, αρωματισμένο γιαούρτι και πικάντικο παστέλι ή η πανακότα καρύδας με κονφί ανανά, μαρμελάδα πιπερόριζας και παγωτό πράσινο τσάι.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

S. Pellegrino και Acqua Panna: Μας υποδέχονται στο "Terra bistro"

Διανύοντας τη δέκατη χρονιά του, ένα γευστικό στέκι στην Πάτρα που έχει αγαπηθεί, μας περιμένει ανανεωμένο και φρεσκαρισμένο και για τα χειμερινά μας γευστικά ραντεβού.

29/11/2022

Θamõn

Ένα cool και στιλάτο μικρό ρεστοράν συντονίζει εδώ και λίγους μήνες τα Γιάννενα στους ρυθμούς μιας "γαλανόλευκης" μπιστρονομίας, ιδιαίτερα γοητευτικής και καλοβαλμένης.

Αφιέρωμα Brunch: Ξεχωριστές επιλογές για να απολαύσετε την πιο δημοφιλή τάση

Λαχταριστές αυγοπαρασκευές, αφράτα pancakes, χορταστικά σάντουιτς, plant based σπεσιαλιτέ αλλά και επιλεγμένες κοπές, σε ένα γευστικό ραχάτι στην πρωτεύουσα.

Βινύλιο, burgers, pizza και κοκτέιλ στο "1st Koukaki Vinyl Market"

Όλες οι αγάπες συγκεντρωμένες σε ένα Σαββατοκύριακο στη σκιά της Ακρόπολης.

Ο τριάστερος σεφ Mauro Colagreco Πρεσβευτής Καλής Θελήσεως της UNESCO για τη Βιοποικιλότητα

Ο Ιταλοαργεντίνος chef-patron του τριάστερου "Mirazur" στη Μεντόν είναι ο πρώτος σεφ στην ιστορία της UNESCO που τιμάται με τον συγκεκριμένο τίτλο.

"Κουκούμαβλος" ξανά στη Σαντορίνη!

Το cult εστιατόριο του Νίκου Πουλιάση επιστρέφει ξανά στην ενεργό δράση, στο "Katikies Chromata" στο Ημεροβίγλι.

Τι γυρεύουν οι παγόδες ανάμεσα στους γαλλικούς αμπελώνες;

Το Cos d’Estournel, από το ομώνυμο εντυπωσιακό chateau του Μπορντό, είναι κρασάρα που συνδυάζει δύναμη και φινέτσα. Το ίδιο οινοποιείο έχει δε στη φαρέτρα του και άλλα διαμαντάκια.