To «Captain's House» ταξιδεύει στις γευστικές συνοικίες της Μεσογείου

Με μια ανανεωμένη, υψηλής ποιότητας γαστρονομική πρόταση σε ένα από τα ομορφότερα ντεκ της αττικής ριβιέρας υποδέχεται το καλοκαίρι το φημισμένο εστιατόριο του ξενοδοχείου «Grand Resort Lagonissi».

To «Captain's House» ταξιδεύει στις γευστικές συνοικίες της Μεσογείου

Με μια ανανεωμένη, υψηλής ποιότητας γαστρονομική πρόταση σε ένα από τα ομορφότερα ντεκ της αττικής ριβιέρας υποδέχεται το καλοκαίρι το φημισμένο εστιατόριο του ξενοδοχείου «Grand Resort Lagonissi». Σε ένα υπέροχο περιβάλλον, με τη θάλασσα να περιβάλλει την ειδυλλιακή βεράντα και το φωτισμένο lagoon και το μάτι να χάνεται στο γαλάζιο και στα αναμμένα φώτα της απέναντι ακτής, μας χαρίζει μια πραγματική εμπειρία on board.

Υπό τους ήχους της ατμοσφαιρικής ζωντανής μουσικής, με την Ντομένικα στο τραγούδι και τον Αλέξη Ναθαναήλ στο πιάνο, απολαμβάνουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα μοντέρνα κουζίνα από τον σεφ Χρύσανθο Μανωλόπουλο που παντρεύει γεύσεις και εκλεκτά υλικά σε ευφάνταστους συνδυασμούς. Ξεκινήστε το δείπνο σας με φινετσάτα ορεκτικά όπως το ταρτάρ από φαγκρί με Μοσχάτο σταφύλι, τραγανό φαγόπυρο, χαβιάρι avruga και μοσχολέμονο ή τα χτένια σε κρούστα αμυγδάλου με πουρέ μελιτζάνας, αέρα λευκής σοκολάτας και κάρδαμο, βιολογικές σαλάτες και ιδιαίτερα πιάτα με ζυμαρικά όπως η θαλασσινή καρμπονάρα με αβγά αχινού, καπνιστό χέλι, τσίλι και πούδρα αβγοτάραχου.

To «Captain's House» ταξιδεύει στις γευστικές συνοικίες της Μεσογείου - εικόνα 1

Το ταξίδι στις κουζίνες της Μεσογείου και του κόσμου στο πιο κοσμοπολίτικο καλοκαιρινό σκηνικό συνεχίζεται δημιουργικά με πιάτα όπως η σφυρίδα με ριζότο καπνιστής πατάτας, μύδια, ροζ γκρέιπφρουτ και αγιολί λουίζας, το αρνί, loin και τερίνα, με καπνιστή μελιτζάνα, καψαλισμένα εσαλότ, αρωματισμένο γιαούρτι και πικάντικο παστέλι ή η πανακότα καρύδας με κονφί ανανά, μαρμελάδα πιπερόριζας και παγωτό πράσινο τσάι.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
25/04/2024

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.