«Ouzeri Aegeon»: Η αττική ριβιέρα γιορτάζει την παράδοση με φαντασία

Εκλεκτά φρέσκα ψάρια και πιάτα με άποψη σε νησιώτικο ντεκ. Το αγαπημένο θαλασσινό εστιατόριο-ουζερί ανεβάζει την παραδοσιακή κουλτούρα του μεζέ σε νέο επίπεδο.

«Ouzeri Aegeon»: Η αττική ριβιέρα γιορτάζει την παράδοση με φαντασία

Αν θέλετε να χαρίσετε στον εαυτό σας μια ξεχωριστή βραδιά δίπλα στη θάλασσα με την παρέα σας και γεύσεις του ελληνικού καλοκαιριού, το αγαπημένο θαλασσινό εστιατόριο-ουζερί με τη σφραγίδα του «Grand Resort Lagonissi» ανεβάζει την παραδοσιακή κουλτούρα του μεζέ σε νέο επίπεδο.

Το σκηνικό στο νησιώτικο ντεκ με τις αναπαυτικές μπλε καρέκλες και τις λάμπες που παραπέμπουν σε παλιά ψαράδικα είναι άκρως ρομαντικό, με το πανόραμα της αττικής ριβιέρας που καθρεφτίζεται στο νερό να σε ταξιδεύει. Οι δημιουργικές ελληνικές γεύσεις με τη σφραγίδα του σεφ Παναγιώτη Τούμπα δίνουν έμφαση στο ψάρι, το έμπειρο σέρβις φροντίζει για κάθε λεπτομέρεια, ενώ το τρίο των Αταίριαστων, άλλο ένα σήμα κατατεθέν για τους σταθερούς επισκέπτες, δίνει το ιδανικό σάουντρακ στη βραδιά.

«Ouzeri Aegeon»: Η αττική ριβιέρα γιορτάζει την παράδοση με φαντασία - εικόνα 1

Στο μενού το τηγανητό ψαράκι ημέρας και τα εκλεκτά φρέσκα ψάρια, ψημένα όπως τα επιθυμείτε, συναντούν τις comfort προτάσεις με πιο μοντέρνα ματιά, όπως η ψητή φλαμπουρίτσα με ντομάτα, σύκα και γλυκό βαλσάμικο, η αιγαιοπελαγίτικη ψαρόσουπα με μάγουλα σφυρίδας, κοκκάρια και ζαφορά και τα ταλιολίνι με μελάνι σουπιάς, γαρίδες, ντοματίνια και σάλτσα λευκού κρασιού με εστραγκόν.

Θα βρείτε ακόμη πρωτότυπα μαγειρευτά με ψάρι, όπως τα γιουβαρλάκια μπακαλιάρου σε κακαβιά και μυρωδικά, ενώ δεν λείπουν οι επιλογές σε κρέας, όπως η μοσχαρίσια ταλιάτα με νεαρές πατάτες φούρνου, ρόκα, φλοίδες γραβιέ­ρας και λαδολέμονο τρούφας, και βέβαια οι ευφάνταστες γλυκές εκπλήξεις, όπως το εκμέκ τσουρέκι αρωματισμένο με μαστίχα, που σερβίρεται με παγωτό καϊμάκι και γλυκό του κουταλιού κυδώνι.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.