Στο πολύ όμορφο εστιατόριο του Παλαιού Φαλήρου χτυπάμε σταθερά θαλασσινή κάρτα κάθε φορά που θέλουμε να απολαύσουμε δημιουργική ψαροφαγία με χαρακτήρα και προσωπικότητα. Η κομψή σάλα, ντυμένη στο άσπρο και το γαλάζιο, με τα γυάλινα αντικείμενα και τις αντίκες να κυριαρχούν όπου κι αν κοιτάξεις, μας χαλαρώνει και προσφέρει το ιδανικό ντεκόρ για τις ανατρεπτικές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Βασίλη Τσατσάκη.
Από το διάσημο παστίτσιο τόνου με μακαρούνες και μπεσαμέλ από γραβιέρα Ίου ή το τραχανότο μυδιών με φρέσκα μυρωδικά που σβήνεται με Μοσχάτο Λήμνου μέχρι τη σαρδέλα μπουρδέτο στο φούρνο με φρέσκια ντομάτα και πέρλες κρεμμυδιού αλλά και την καρμπονάρα με καπνιστές γαρίδες μαγειρεμένες στο ζωμό τους, ο ταλαντούχος σεφ φροντίζει να κεντρίζει διαρκώς το ενδιαφέρον μας με ξεχωριστές προτάσεις, που φέρνουν την παράδοση σε ένα γοητευτικό τετ-α-τετ με τη σύγχρονη όψη της γαστρονομίας.
Χάρη δε στη σταθερή συνεργασία του εστιατορίου με ορισμένες από τις καλύτερες ελληνικές ιχθυόσκαλες, μπορούμε να είμαστε σίγουροι πως ατόφια θαλασσινή γεύση θα έχει ό,τι κι αν προτιμήσουμε από τον πλούσιο κατάλογο, που ανοίγεται σε πολλές άλλες δημιουργικές προτάσεις, ψάρια, οστρακόδερμα, εξαιρετικά ωμά, καπνιστά και μαρινάτα. Πάνω από 70 αποστάγματα κι εμφιαλωμένα κρασιά προσφέρουν την τέλεια συνοδεία στις γεύσεις, ενώ στο τέλος θα μας γλυκάνουν με πορτοκαλόπιτα με παγωτό κανέλα και κρεμ μπριλέ αρωματισμένη με φυσική βανίλια.