Οι «Ψαράδες» αρμενίζουν στον αφρό της νοστιμιάς

Στο πολύ όμορφο εστιατόριο του Παλαιού Φαλήρου χτυπάμε σταθερά θαλασσινή κάρτα κάθε φορά που θέλουμε να απολαύσουμε δημιουργική ψαροφαγία με χαρακτήρα και προσωπικότητα.

Οι «Ψαράδες» αρμενίζουν στον αφρό της νοστιμιάς

Στο πολύ όμορφο εστιατόριο του Παλαιού Φαλήρου χτυπάμε σταθερά θαλασσινή κάρτα κάθε φορά που θέλουμε να απολαύσουμε δημιουργική ψαροφαγία με χαρακτήρα και προσωπικότητα. Η κομψή σάλα, ντυμένη στο άσπρο και το γαλάζιο, με τα γυάλινα αντικείμενα και τις αντίκες να κυριαρχούν όπου κι αν κοιτάξεις, μας χαλαρώνει και προσφέρει το ιδανικό ντεκόρ για τις ανατρεπτικές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Βασίλη Τσατσάκη.

Από το διάσημο παστίτσιο τόνου με μακαρούνες και μπεσαμέλ από γραβιέρα Ίου ή το τραχανότο μυδιών με φρέσκα μυρωδικά που σβήνεται με Μοσχάτο Λήμνου μέχρι τη σαρδέλα μπουρδέτο στο φούρνο με φρέσκια ντομάτα και πέρλες κρεμμυδιού αλλά και την καρμπονάρα με καπνιστές γαρίδες μαγειρεμένες στο ζωμό τους, ο ταλαντούχος σεφ φροντίζει να κεντρίζει διαρκώς το ενδιαφέρον μας με ξεχωριστές προτάσεις, που φέρνουν την παράδοση σε ένα γοητευτικό τετ-α-τετ με τη σύγχρονη όψη της γαστρονομίας.

Οι «Ψαράδες» αρμενίζουν στον αφρό της νοστιμιάς - εικόνα 1

Χάρη δε στη σταθερή συνεργασία του εστιατορίου με ορισμένες από τις καλύτερες ελληνικές ιχθυόσκαλες, μπορούμε να είμαστε σίγουροι πως ατόφια θαλασσινή γεύση θα έχει ό,τι κι αν προτιμήσουμε από τον πλούσιο κατάλογο, που ανοίγεται σε πολλές άλλες δημιουργικές προτάσεις, ψάρια, οστρακόδερμα, εξαι­ρετικά ωμά, καπνιστά και μαρινάτα. ­Πάνω­­ από 70 αποστάγματα κι εμφιαλωμένα κρασιά προσφέρουν την τέλεια συνοδεία στις γεύσεις, ενώ στο τέλος θα μας γλυκάνουν με πορτοκαλόπιτα με παγωτό κανέλα και κρεμ μπριλέ αρωματισμένη με φυσική βανίλια.

Περισσότερες πληροφορίες

Ψαράδες

Ζησιμοπούλου 52, Παλαιό Φάληρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.