Στα Ψαράκια & Θαλασσινά, το Ούζο ΜΙΝΙ σε κερνάει τον μεζέ!

Τα Ψαράκια και Θαλασσινά, o αγαπημένος μας comfort sea-food προορισμός και το μαλακό και γλυκόπιοτο Ούζο ΜΙΝΙ Μυτιλήνης, που φέρνει την απόλαυση σε κάθε μας τραπέζι, μας κερνάνε μαζί έναν μεζέ.

Στα Ψαράκια & Θαλασσινά, το Ούζο ΜΙΝΙ σε κερνάει τον μεζέ!

,

Στα Ψαράκια & Θαλασσινά, το Ούζο ΜΙΝΙ σε κερνάει τον μεζέ! - εικόνα 1

Τα Ψαράκια και Θαλασσινά, o αγαπημένος μας comfort sea-food προορισμός και το μαλακό και γλυκόπιοτο Ούζο ΜΙΝΙ Μυτιλήνης, που φέρνει την απόλαυση σε κάθε μας τραπέζι, μας κερνάνε μαζί έναν μεζέ! Κάθε μέρα μέχρι και το τέλος Σεπτεμβρίου, με κάθε καραφάκι Ούζο ΜΙΝΙ, τα Ψαράκια και Θαλασσινά μας προσφέρουν έναν από τους δύο λαχταριστούς μεζέδες που δημιούργησαν ειδικά για να συνοδεύσουν το αγαπημένο μας ούζο, για να τους απολαύσεις όσο περιμένεις την παραγγελία σου.

Επισκεφθήκαμε τα Ψαράκια και Θαλασσινά και δοκιμάσαμε τους πεντανόστιμους μεζέδες: η φάβα με συνοδεία από καραµελωµένα ντοµατίνια και γαύρο µαρινάτο και η ταραµοσαλάτα µε γαύρο µαρινάτο πάνω σε τραγανό µπισκότο βρώµης µε µέλι & ξύσµα λεµονιού.

Μας εξέπληξαν ευχάριστα οι συνδυασμοί γεύσεων: Η γήινη γεύση της φάβας, σε συνδυασμό με τη θαλασσινή γεύση του γαύρου, αναδεικνύουν ιδανικά τα αρώματα του γλυκάνισου Λισβορίου που αναδύονται με την πρώτη κιόλας γουλιά του Ούζου ΜΙΝΙ. Στη συνέχεια, επιβεβαιώσαμε ότι ο ασυνήθιστος συνδυασμόςτης ταραμοσαλάτας με τον γαύρο έρχεται σε απόλυτη ισορροπία με την ήπια γεύση του μπισκότου βρώμης, που μετά από μία γουλιά Ούζου ΜΙΝΙ δημιουργεί μικρές «εκρήξεις» γεύσης στο στόμα. Κι όλα αυτά, στο μοντέρνο περιβάλλον που μας περιμένει στα Ψαράκια και Θαλασσινά!

Στα Ψαράκια & Θαλασσινά, το Ούζο ΜΙΝΙ σε κερνάει τον μεζέ! - εικόνα 2

Και βέβαια, η απόλαυση βρίσκεται στο σωστό σερβίρισμα! Για να απολαμβάνουμε όλα τα αρώματα και τις γεύσεις που μπορεί να μας προσφέρει το αγαπημένο μας ούζο, ακολουθούμε μια …. ιεροτελεστία γεύσης:

1. Σερβίρουμε Ούζο ΜΙΝΙ στο ποτήρι

2. Συμπληρώνουμε δροσερό νερό

3. Τέλος, προσθέτουμε ένα παγάκι

Με τον τρόπο αυτό δροσίζουμε το Ούζο ΜΙΝΙ σταδιακά, και αποφεύγουμε έτσι την κρυσταλλοποίηση των αιθέρων του γλυκάνισου.

Στα Ψαράκια & Θαλασσινά, το Ούζο ΜΙΝΙ σε κερνάει τον μεζέ! - εικόνα 3

Τα Ψαράκια και Θαλασσινά, με την εξαιρετική ποιότητα φαγητού που προσφέρουν σε πλούσιες μερίδες και χαμηλές τιμές, γρήγορα κατέκτησαν το αθηναϊκό κοινό. Όπου κι αν βρίσκεσαι στην Αθήνα, ένα εστιατόριο Ψαράκια και Θαλασσινά βρίσκεται κοντά σου για να απολαύσεις το αγαπημένο σου Ούζο ΜΙΝΙ με κέρασμα τον μεζέ!

Στα Ψαράκια & Θαλασσινά, το Ούζο ΜΙΝΙ σε κερνάει τον μεζέ! - εικόνα 4

Βάρκιζα

Λεωφόρος Ποσειδώνος 14 Τηλ.: 210 9654138

Γλυφάδα

Κύπρου 60, Γλυφάδα Τηλ: 210 8983555

Κηφισιά

Ιλισίων 27, Νέα Κηφισιά Τηλ. 210 6203622

Χαλάνδρι

Κώστα Βάρναλη 5 Χαλάνδρι Τηλ.: 210 6855932

Ανοιχτά καθημερινά από 13.00 - 1.00.

Η προσφορά ισχύει κάθε μέρα ως το τέλος Σεπτεμβρίου.

www.facebook.com/ouzominimytilene/

www.facebook.com/psarakiathalassina

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
15/04/2024

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.

"Casta Diva": Μύρισε θάλασσα στη Μηλιώνη

Μία νέα ενδιαφέρουσα πινέζα κάνει την εμφάνισή της εκεί όπου κάποτε συναντούσες το 'Πρυτανείον'.

Χρυσοί Σκούφοι 2024: Η συναρπαστική γαστρονομία της βραδιάς πιάτο πιάτο

Το αποκορύφωμα της 31ης τελετής απονομής των Χρυσών Σκούφων στο "Athenaeum InterContinental" συντελέστηκε μ’ ένα συναρπαστικό 4 hands γκουρμέ dîner de gala πολλών αστέρων από τους Jacob Jan Boerma και Παύλο Κυριάκη.

Τα πασχαλινά αυγά φέτος φωνάζουν "Ourse"

Η φετινή δημιουργία φέρει την υπογραφή του Σπύρου Πεδιαδιτάκην και πρόκειται για ένα σπασμένο αυγό μέσα από το οποίο βγαίνει η αρκούδα – σήμα του γνωστού pastry shop.

Ένα τραπέζι με γεύσεις Κυκλάδων στο Προεδρικό Μέγαρο

Δέκα Κυκλαδίτες σεφ βρέθηκαν να μαγειρεύουν μαζί στις κoυζίνες του Προεδρικού Μεγάρου, με αποτέλεσμα ένα γεύμα αντιπροσωπευτικό του τόπου τους. Μια εμπνευσμένη ομαδική δουλειά, που δεν συναντάμε συχνά.