7 σεφ μαγειρεύουν στο 1ο Bio Festival

Τα μαγειρέματα με βιολογικά και φυσικά προϊόντα από καταξιωμένους σεφ θα πρωταγωνιστήσουν στη διάρκεια του νέου φεστιβάλ για βιολογικά προϊόντα.

7 σεφ μαγειρεύουν στο 1ο Bio Festival

Ένα νέο φεστιβάλ για τα βιολογικά προϊόντα και το eco living ετοιμάζεται για τις 11-13 Μαΐου, στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι. Απευθύνεται τόσο στους επαγγελματίες του χώρου των βιολογικών και φυσικών προϊόντων, όσο και στο καταναλωτικό κοινό. Kατά τη διάρκεια και των τριών ημερών του φεστιβάλ, σ’ έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, θα πραγματοποιηθούν εντυπωσιακά live cooking shows. Η καταξιωμένη και έμπειρη σεφ Ντίνα Νικολάου, η οποία είναι και η ambassador του φεστιβάλ, θα είναι παρούσα και τις τρεις ημέρες και θα πραγματοποιεί γαστρονομικές επιδείξεις με βιολογικά και φυσικά προϊόντα των εκθετών.

7 σεφ μαγειρεύουν στο 1ο Bio Festival - εικόνα 1
Η Ντίνα Νικολάου

Φυσικά, πλήθος άλλων σεφ θα τη συνοδεύσουν σε αυτή τη γαστριμαργική εμπειρία, όπως ο γνωστός από την τηλεοπτική και μαγειρική του πορεία chef Αλέξανδρος Παπανδρέου, ο επίσημος chef της Γαλλικής Πρεσβείας Jean Marie Hoffmann, ο chef των εστιατορίων «Nice n Easy» Χρήστος Αθανασιάδης, αλλά και γνωστές food bloggers, όπως η «Funky Cook», Εύα Μονοχάρη, η «The Ηealthy Cook», Εύη Σκούρα, και η «Πάστα Φλώρα», Ιωάννα Χαλμούκη.

Η μαγειρική, λοιπόν, σκηνή του bio festival θα πλημμυρίσει από εποχικά φρούτα, λαχανικά και βιολογικά προϊόντα κάθε λογής, ενώ τα live cooking shows θα έχουν διαδραστικό χαρακτήρα, καθώς οι επισκέπτες θα μπορούν να παρακολουθήσουν από κοντά την εκτέλεση των συνταγών, να θέσουν ερωτήματα, να συνομιλήσουν με την Ντίνα, τους σεφ και τις bloggers και να δοκιμάσουν τις γευστικές τους δημιουργίες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Agora Paths στο Σύνταγμα: Η αρχαία αθηναϊκή αγορά γίνεται πιο σύγχρονη από ποτέ

Πάγκοι με τοπικά προϊόντα, γευσιγνωσίες και κρασί στην καρδιά της Αθήνας, στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου.

Σε αυτή την αυλή του Αιγάλεω ξέρουν τα πάντα για τον μεζέ

Ένα ανακαινισμένο παλιό προσφυγικό σπίτι σερβίρει προσιτές ελληνικές γεύσεις, σε ένα περιβάλλον απόλυτης χαλαρότητας.

Κάβος 1964

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Στην Αργυρούπολη υπάρχει ένα κρεατάδικο-έκπληξη

Αν είσαι λάτρης του καλού κρέατος και ψάχνεις το επόμενο στέκι σου, το Medouli Chop House είναι ο προορισμός που πρέπει να δοκιμάσεις.

Τα φεστιβάλ γεύσης που κάνουν νοστιμότερο το φθινόπωρο στην Αθήνα

Πίτσες και cocktails, burgers και κρασιά, μουσικές και guests κάνουν λίγο πιο νόστιμο και ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα στην πόλη.

Τι είναι το 'Son Athens' που έρχεται σύντομα στην Ηλιούπολη

Ένα ιστορικό μαγαζί φεύγει, ένα σημαντικό new entry καταφθάνει για μια από τις πιο ζωντανές γειτονιές των ΝΠ.