«Λυκόβρυση» the sequel στο Κολωνάκι

Το κλασικό στέκι της πλατείας επέστρεψε μόλις με ολοκαίνουργιο all day πρόσωπο και τον βραβευμένο Παύλο Κυριάκη επικεφαλής της κουζίνας.

«Λυκόβρυση» the sequel στο Κολωνάκι

Ήταν καιρό «ταμπουρωμένο» πίσω από μεταλλικά πάνελ, ωστόσο το κλασικό στέκι της πλατείας επέστρεψε μόλις με ολοκαίνουργιο all day πρόσωπο. Η ριζική ανακαίνιση έφερε καινούργια τραπέζια έξω και προίκισε τον εσωτερικό χώρο με ένα μεγάλο μπαρ και έντονο το στοιχείο του ξύλου, ενώ το μενού που υπογράφει ο βραβευμένος σεφ Παύλος Κυριάκης εστιάζει στις μεσογειακές γεύσεις με ιταλικό χρώμα και την πίτσα.

«Λυκόβρυση» the sequel στο Κολωνάκι - εικόνα 1

Μπορείτε να κινηθείτε προς ένα πλατό ιταλικών τυριών ή σε κάποια πάστα, θα βρείτε όμως και προτάσεις όπως το χτένι στο κέλυφος του με κρούστα από μαντζουράνα και προσούτο συνοδεία κρέμας από αγκινάρες Ιερουσαλήμ αλλά και ένα ξεχωριστό ριζότο με καλαμάρι, σπανάκι και γιαούρτι. Φεύγοντας για τη Σαντορίνη και τα εστιατόρια του ξενοδοχειακού ομίλου Andronis, ο Κυριάκης θα αφήσει στο πόδι του τον ταλαντούχο Γιώργο Ρουσσάκη, με θητεία ανάμεσα σε άλλα στο τριάστερο «Anne-Sophie-Pic» στη Valence της Γαλλίας.

Περισσότερες πληροφορίες

Lykovrisi

Πλ. Φιλικής Εταιρείας 5, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Τερπνōν": Ένα μαγειρείο με chef’s table στο Ηράκλειο

Επιστρέφοντας από τη Σαντορίνη στον τόπο καταγωγής του, ο ταλαντούχος σεφ Γιώργος Μπερκάκης δημιούργησε ένα μαγειρείο με γαστρονομικές ανησυχίες.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
02/06/2025

Ο Άγγελος Ναουμίδης ταξίδεψε την ψυχή της Μακεδονικής γης στη θάλασσα του Ark

Με τη μαγειρική του ταυτότητα βαθιά ριζωμένη στη γη του Αμυνταίου, ο Άγγελος Ναουμίδης υπέγραψε στο Ark ένα μενού-προσωπικό αφήγημα στην αυθεντική γαστρονομία της Δυτικής Μακεδονίας.

Πού τρώει και πίνει η Αθήνα στις αρχές του καλοκαιριού

Η λίστα με τις πρόσφατες αφίξεις για ποτό και φαγητό στην πόλη - μαγαζιά που άνοιξαν, έκαναν αμέσως γκελ και έχουν κάτι να πουν.

Το Ex Machina νοστιμίζει λίγο παραπάνω τις Κυριακές

Κάθε Κυριακή, το βραβευμένο εστιατόριο του Άνταμ Κοντοβά παρουσιάζει ένα γαστρονομικό ταξίδι που συνδυάζει παράδοση και καινοτομία, προσφέροντας μια εμπειρία για μικρούς και μεγάλους.

KέΔρος Wine Bar x Κτήμα Κορωνιώτη: Ένα ξεχωριστό wine tasting event στην Κυψέλη

Όταν δύο μεγάλες δυνάμεις του κρασιού ενώνονται, το αποτέλεσμα είναι έξτρα νόστιμο και ατμοσφαιρικό.

Πώς τρώει ο Έλληνας την πίτσα του;

Τι προτιμά να βάζει ο Έλληνας πάνω στη ζύμη του; Μια νέα έρευνα αποκαλύπτει τα πιο δημοφιλή toppings που αναζητούν οι καταναλωτές στη χώρα.