«Λυκόβρυση» the sequel στο Κολωνάκι

Το κλασικό στέκι της πλατείας επέστρεψε μόλις με ολοκαίνουργιο all day πρόσωπο και τον βραβευμένο Παύλο Κυριάκη επικεφαλής της κουζίνας.

«Λυκόβρυση» the sequel στο Κολωνάκι

Ήταν καιρό «ταμπουρωμένο» πίσω από μεταλλικά πάνελ, ωστόσο το κλασικό στέκι της πλατείας επέστρεψε μόλις με ολοκαίνουργιο all day πρόσωπο. Η ριζική ανακαίνιση έφερε καινούργια τραπέζια έξω και προίκισε τον εσωτερικό χώρο με ένα μεγάλο μπαρ και έντονο το στοιχείο του ξύλου, ενώ το μενού που υπογράφει ο βραβευμένος σεφ Παύλος Κυριάκης εστιάζει στις μεσογειακές γεύσεις με ιταλικό χρώμα και την πίτσα.

«Λυκόβρυση» the sequel στο Κολωνάκι - εικόνα 1

Μπορείτε να κινηθείτε προς ένα πλατό ιταλικών τυριών ή σε κάποια πάστα, θα βρείτε όμως και προτάσεις όπως το χτένι στο κέλυφος του με κρούστα από μαντζουράνα και προσούτο συνοδεία κρέμας από αγκινάρες Ιερουσαλήμ αλλά και ένα ξεχωριστό ριζότο με καλαμάρι, σπανάκι και γιαούρτι. Φεύγοντας για τη Σαντορίνη και τα εστιατόρια του ξενοδοχειακού ομίλου Andronis, ο Κυριάκης θα αφήσει στο πόδι του τον ταλαντούχο Γιώργο Ρουσσάκη, με θητεία ανάμεσα σε άλλα στο τριάστερο «Anne-Sophie-Pic» στη Valence της Γαλλίας.

Περισσότερες πληροφορίες

Lykovrisi

Πλ. Φιλικής Εταιρείας 5, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο ορισμός της trattoria rustica elegante στην Κηφισιά

Λίγα ιταλικά εστιατόρια στην Αθήνα μπορούν να περηφανευτούν ότι συνδυάζουν επί ίσοις όροις την αυθεντική ιταλική γεύση με την ολόσωστη διαχείριση πρώτης ύλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
09/11/2025

Πού θα φας και πού θα πιεις μετά τον Μαραθώνιο

Η μόνη λίστα που θα χρειαστείς μετά το σημαντικό αθλητικό event για να μην τρέχεις ασκόπως.

Η old school πίτσα της Νέας Σμύρνης που έχει πιστούς οπαδούς

Ζυμαρένια συνέπεια με τη δική της ιστορία γεύσης, από το 1973.

Το ιταλικό εστιατόριο της Αθήνας που θα λάτρευε ο Αντρέα Μποτσέλι

Η αυλή του που θυμίζει piazza στη Ρώμη και η κομψή σάλα φτιάχνουν ένα σκηνικό που αποπνέει ηρεμία και ιταλική φινέτσα.

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.