Για πίτσα και κοκτέιλ στο «Forget Domani»

Δεν έχει πολύ καιρό που αφίχθηκε στα Άνω Πετράλωνα η ατμοσφαιρική ιταλική gastropub με την ιδιαίτερη αγάπη στον Φρανκ Σινάτρα.

Για πίτσα και κοκτέιλ στο «Forget Domani»

Δεν έχει πολύ καιρό που αφίχθηκε στα Άνω Πετράλωνα η ατμοσφαιρική ιταλική gastropub με την ιδιαίτερη αγάπη στον Φρανκ Σινάτρα – θα τον δείτε να κοσμεί έναν αλλιώτικο Μυστικό Δείπνο στον τοίχο, θα τον ακούσετε συχνά και από τα ηχεία. Για τις κλασικές ιταλικές γεύσεις (π.χ. φρέσκες παπαρδέλες με προσούτο και λάδι τρούφας) και την πίτσα με το λεπτό ζυμάρι φροντίζει ο σεφ Νίκος Σουφλέρης, για τα aperitivi και τα κοκτέιλ (όπως, λ.χ., η πολύ ενδιαφέρουσα παραλλαγή του Bloody Mary με χυμό λεμονιού, παρμεζάνα και baby corn) η ομάδα του γειτονικού αδερφού μπαρ «Επί της Δεξαμενής». Κάθε Κυριακή μάλιστα, ανοίγουν από νωρίς για brunch με ενδιαφέρουσες αλμυρές και γλυκές γεύσεις.

Για πίτσα και κοκτέιλ στο «Forget Domani» - εικόνα 1

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τελικά, πώς μπορείς να ανακαλύψεις τα πιο cool μαγαζιά της πόλης;

Ναι, το πολύ αγαπημένο σου app efood φροντίζει και γι' αυτό.

Πιάτα-ποιήματα στα εστιατόρια της Αθήνας

Ποιος είπε πως η αθηναϊκή γεύση δεν μπορεί να βρει θέση στη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης;

"Avenue Modern Cuisine": Μοντέρνα γαστρονομία με θέα τον Θερμαϊκό

Μεσογειακές γεύσεις, ιδιότυπα κοκτέιλ και η εντυπωσιακή βίστα του Θερμαϊκού συνθέτουν τη νέα άφιξη στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου.

"Ψαράδες" στο Παλαιό Φάληρο με νέο καπετάνιο

Το ψαροφαγικό φαβορί των νοτίων πλέει πλέον με νέο καπετάνιο στο τιμόνι του, τον έμπειρο σεφ Γιώργο Τσαπάρα.

Στο funky fusion σύμπαν του ολοκαίνουριου "Dear Manouka"

Πρώτη γεύση από το ολοκαίνουριο bar-restaurant του Παγκρατίου.