Άρωμα Σίφνου στην Αθήνα

Η Σίφνος είναι το επόμενο λιμάνι της νόστιμης δράσης «το Public Café δοκιμάζει Κυκλάδες» μέχρι τις 10/4.

Άρωμα Σίφνου στην Αθήνα

Η Σίφνος είναι το επόμενο λιμάνι της νόστιμης δράσης «το Public Café δοκιμάζει Κυκλάδες». Μέχρι τις 10/4 όσοι ανεβείτε στην κορυφή του Public της πλατείας Συντάγματος, πλάι στο κανονικό μενού, θα βρείτε ακόμα «μαστέλο», το παραδοσιακό σιφνέικο κατσικάκι που σιγομαγειρεύεται στον φούρνο με κρασί και παραδοσιακή ρεβυθάδα μαγειρεμένη ασφαλώς με τον τρόπο των Σιφνιών.

Από τις συνταγές που έχουν τη σφραγίδα του καλού σιφναίικου εστιατορίου «Το Τσικάλι» δεν λείπει η μελόπιτα, το παραδοσιακό πασχαλινό κέρασμα στο ατμοσφαιρικό κυκλαδονήσι. Παράλληλα, το Σωματείο των Αγγειοπλαστών Σίφνου δώρισε παραδοσιακά σκεύη μαγειρικής, τα οποία εκτίθενται στο χώρο και μαρτυρούν την μακρά παράδοση του νησιού στην αγγειοπλαστική, ενώ η βιβλιοθήκη του εστιατορίου παραμένει γεμάτη με βιβλία από τις Κυκλάδες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.