Το «Caravin» μας επανασυστήνει τα μπλε τυριά

Το ιδιαίτερο wine bar του Θησείου συνεχίζει τις γευστικές του αναζητήσεις, στρέφοντας τον προβολέα των wine pairing μενού του σε μια από τις ιδιαίτερες ποικιλίες τυριών.

Το «Caravin» μας επανασυστήνει τα μπλε τυριά

Το ιδιαίτερο wine bar του Θησείου συνεχίζει τις γευστικές του αναζητήσεις, στρέφοντας την Πέμπτη 31/1 τον προβολέα των wine pairing μενού του σε μια από τις ιδιαίτερες ποικιλίες τυριών.

Εξαιρετικά μπλε τυριά απ’ όλον τον κόσμο, επιλεγμένα από τον cheese expert Γιώργο Κυριακόπουλο του Provence deli, ταιριάζονται με ετικέτες γλυκών οίνων που επιλέγει ο Σωτήρης Γεωργίου της Trinity Wines, σε ένα κρεσέντο κλιμακούμενης έντασης, που θα μας αποκαλύψει το γευστικό εύρος του κόσμου των μπλε τυριών και θα μας επιτρέψει να επανασυστηθούμε με τις ξεχωριστές τους ποιότητες. Βελούδινο Fourme D’ Armet, σκοτεινό Nero Fume, αρωματικό και κρεμώδες Blue Stilton, γλυκόπικρο Fior D’ Arancio και άλλοι δυνατοί εκπρόσωποι των διάφορων blue cheese σχολών του κόσμου, θα συνοδεύονται στα τραπέζια του «Caravin and Wanderlust» από τις τραγανές, γλυκίζουσες πιτούλες του Andres Gavino κατευθείαν από τη Σεβίλλη (€ 40 ανά άτομο).

Περισσότερες πληροφορίες

Caravin

Ακάμαντος 11, Θησείο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα κεράκι στην τούρτα για το Sea Satin Athens

Το σημαντικό brand της Μυκόνου γιορτάζει 1 χρόνο παρουσίας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, το Σάββατο 4 Οκτωβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
01/10/2025

Πώς θα βρεθείς στα καλύτερα εστιατόρια της Μυκόνου και θα φας σε σούπερ τιμές

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό event της χρονιάς είναι εδώ, και μας καλεί να ζήσουμε κορυφαίες γαστρονομικές συγκινήσεις σε εξαιρετικές τιμές – ιδανική για ένα γαστρονομικό ταξίδι εξπρές στα κορυφαία εστιατόρια της Μυκόνου.

Στην κουλ γαστροταβέρνα του Νέου Κόσμου για φιλέτο προβατίνας και λευκό Negroni με χαμομήλι

Η Strouga είναι ένα σποτ που συγκεντρώνει τα φώτα στη δημοφιλή πλέον γειτονιά.

Τι θα τρώμε στο ολοκαίνουριο "Garum", Χρήστο Γλωσσίδη;

Ο executive chef των "Feedeλ" εγκαινιάζει το πρώτο προσωπικό του εστιατορικό εγχείρημα, ένα ασιατικό – ελληνικό fusion στεγασμένο σε ατμοσφαιρικό νεοκλασσικό του Μετς, με τις ζυμώσεις σε ρόλο πρωταγωνιστή.

Επιστροφή του brunch στο Bungalow 7

H πιο ωραία συνήθεια του Σαββατοκύριακου σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Λένε πως αυτά είναι τα καλύτερα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας της Αθήνας

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό event της χρονιάς είναι εδώ και μας καλεί ζήσουμε κορυφαίες γαστρονομικές συγκινήσεις σε εξαιρετικές τιμές – ιδανική αφορμή για να γνωρίσουμε τα εστιατόρια εκείνα που τιμούν την εθνική μας γεύση πετυχαίνοντας κορυφαίες επιδόσεις.

Πόσα microbakeries χωράει στ’ αλήθεια η Αθήνα;

Μερικές σκέψεις πάνω στο μαζικό άνοιγμα φούρνων νέας γενιάς σε μια πόλη όπως η ελληνική πρωτεύουσα αλλά και τις όποιες συνέπειες των 'ζυμώσεων'.