Φουλ του μανιταριού στο «Chefi»

Ένα ειδικό μενού αφιερωμένο στους πολυαγαπημένους μας μύκητες σερβίρει το ατμοσφαιρικό εστιατόριο του Χαλανδρίου στις 30/1.

Φουλ του μανιταριού στο «Chefi»

Ένα ειδικό μενού έξι σταδίων (€ 35 κατ’άτομο), αφιερωμένο στους πολυαγαπημένους μας μύκητες όλων των ειδών, σερβίρει το ατμοσφαιρικό εστιατόριο του Χαλανδρίου στις 30/1. Προνοήστε λοιπόν για κράτηση και απολαύστε, ανάμεσα σε άλλα, cappuccino μανιταριών με τυρί taleggio και σπιτικά κρουτόν, ριζότο πορτσίνι με δενδρολίβανο και μαυροδάφνη όπως και μοσχαράκι ταρτούφο με πουρέ σελινόριζας και νιόκι. Από την μανιταροκυριαρχία δεν ξεφεύγει ούτε το επιδόρπιο καθώς στη «σοκολάτα chefi style» πρωταγωνιστεί μια γκανάς αρωματισμένη με τρούφα συνοδεία crumble φουντουκιού.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.