Το «Zinglee» άνοιξε μόλις στο Κολωνάκι

Το νέο μέλος της οικογένειας των nice n easy μας προσκαλεί για «Breakfast at Zinglee’s» και παγωτό φλαμπέ.

Το «Zinglee» άνοιξε μόλις στο Κολωνάκι

Ούτε Zingle ούτε Glee αλλά στη συναίρεση των δύο υποψήφιων ονομάτων κατέληξε τελικά το δραστήριο επιχειρηματικό δίδυμο της οικογένειας των nice n easy Δημήτρης Χριστοφορίδης και Χρήστος Αθανασιάδης για το καινούργιο τους all day bistro που άνοιξε μόλις στην Τσακάλωφ. Ο χώρος του παλιού «Pepe» ντύθηκε με μοντέρνα βιτρό σε ζεστά χρώματα, δερμάτινους καναπέδες, καθρέφτες και τραπέζια με ξύλο και μάρμαρο και ξεκινάει τη δράση του από νωρίς με πρωινό και brunch στο signature bio healthy ύφος των nice n easy, με πολλές βιολογικές πρώτες ύλες, και πιάτα gluten free και vegan, και συνεχίζει με μπιστρό προτάσεις, από κοτόπουλο παγιάρ και ταρτάρ από μοσχαράκι γάλακτος που ετοιμάζεται μπροστά στον πελάτη μέχρι παγωτό φλαμπέ, που θα διανθίζονται με επιλογές ημέρας.

Οι τελευταίες πινελιές μπαίνουν αυτές τις ημέρες στη θέση τους, και οσονούπω ξεκινάνε και τα σταθερά ραντεβού όπως το κυριακάτικο brunch «Breakfast at Zinglee’s» με ατμόσφαιρα σκηνοθετημένη στα πρότυπα της ταινίας Πρόγευμα στο Τίφανις.

Περισσότερες πληροφορίες

Zinglee

Τσακάλωφ 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
15/04/2024

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.

"Casta Diva": Μύρισε θάλασσα στη Μηλιώνη

Μία νέα ενδιαφέρουσα πινέζα κάνει την εμφάνισή της εκεί όπου κάποτε συναντούσες το 'Πρυτανείον'.

Χρυσοί Σκούφοι 2024: Η συναρπαστική γαστρονομία της βραδιάς πιάτο πιάτο

Το αποκορύφωμα της 31ης τελετής απονομής των Χρυσών Σκούφων στο "Athenaeum InterContinental" συντελέστηκε μ’ ένα συναρπαστικό 4 hands γκουρμέ dîner de gala πολλών αστέρων από τους Jacob Jan Boerma και Παύλο Κυριάκη.

Τα πασχαλινά αυγά φέτος φωνάζουν "Ourse"

Η φετινή δημιουργία φέρει την υπογραφή του Σπύρου Πεδιαδιτάκην και πρόκειται για ένα σπασμένο αυγό μέσα από το οποίο βγαίνει η αρκούδα – σήμα του γνωστού pastry shop.

Ένα τραπέζι με γεύσεις Κυκλάδων στο Προεδρικό Μέγαρο

Δέκα Κυκλαδίτες σεφ βρέθηκαν να μαγειρεύουν μαζί στις κoυζίνες του Προεδρικού Μεγάρου, με αποτέλεσμα ένα γεύμα αντιπροσωπευτικό του τόπου τους. Μια εμπνευσμένη ομαδική δουλειά, που δεν συναντάμε συχνά.