Σαντορίνη καλεί Μποτρίνι

Με τον πολυβραβευμένο Έκτορα Μποτρίνι ολοκληρώνει για εφέτος τις προσκλήσεις βραβευμένων chef o όμιλος ξενοδοχείων «Canaves Oia».

Σαντορίνη καλεί Μποτρίνι

Με τον πολυβραβευμένο Έκτορα Μποτρίνι ολοκληρώνει για εφέτος τις προσκλήσεις βραβευμένων chef o όμιλος ξενοδοχείων «Canaves Oia».

Σαντορίνη καλεί Μποτρίνι - εικόνα 1

Ολοκληρώνοντας για φέτος τις γαστρονομικές βραδιές με βραβευμένους σεφ σε ρόλο guest star στα εστιατόρια των ξενοδοχείων του, ο όμιλος «Canaves Oia» της οικογένειας Χαϊδεμένου φέρνει στη Σαντορίνη τον πολυβραβευμένο σεφ Έκτορα Μποτρίνι. Στις 24/9 το εστιατόριο «Elements» στο «Canaves Oia Epitome», το πιο καινούργιο παιδί του ομίλου που ξεκίνησε τη λειτουργία του φέτος το καλοκαίρι στην Οία, υποδέχεται τον διάσημο σεφ για μία και μοναδική βραδιά υψηλής γαστρονομικής αξίας.

Το ειδικό degustation menu που θα σερβιριστεί περιλαμβάνει signature δημιουργίες του σεφ, αντιπροσωπευτικές της γαστρο-συναισθηματικής μαγειρικής του στο εμβληματικό «Etrusco» της Κέρκυρας αλλά και στο αθηναϊκό «Botrini's», όπως «η σουπιά που έγινε τσιγαρέλι», τα «γλυκάδια από μοσχάρι σαν ένα Κερκυραϊκό σαβόρο» και η «αναφορά σε ένα Κερκυραϊκό μπουρδέτο που ήθελε να γίνει ένα cacciucco alla livornese». Η τιμή κατ'άτομο είναι € 130, με δυνατότητα για προαιρετικό wine pairing (€ 50).

Ξεν. «Canaves Oia Epitome», Σαντορίνη, 22860/71453

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Gaku

Ένα από τα δυνατά, όμορφα και μοντέρνα πόστα γιαπωνέζικης γαστρονομίας στο κέντρο της Αθήνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
06/10/2022

"Pinktober" στο Hard Rock Cafe® Athens με tacos από την Dominique Crenn

Το Hard Rock Cafe® Athens στηρίζει την προσπάθεια ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού στην 23η ετήσια εκστρατεία "Pinktober" της Hard Rock International λανσάροντας ένα limited edition πιάτο με την υπογραφή της τριάστερης σεφ Dominique Crenn.

"Φάρσα ή κέρασμα;": Τα TGI Fridays™ σε Halloween διάθεση

Η γνωστή αλυσίδα εστιατορίων συνεργάζεται με το αγαπημένο brand "Cap Cap" λανσάροντας τέσσερα γλυκά με "spooky twist" και έμπνευση το Halloween.

To "Cinco de Mayo" φέρνει μεξικάνικη αλεγκρία στη Δεκελείας

Η νέα άφιξη στην πιάτσα της Νέας Φιλαδέλφειας συνδυάζει τη θέρμη μιας παραδοσιακής hacienta με τη βαθιά νόστιμη μεξικάνικη γευστική κουλτούρα.

Πού θα φας διαβολεμένα νόστιμα tacos στην Αθήνα

Η μόνη λίστα που θα χρειαστείς για τη σημερινή Taco Day (4/10).

Κάτι "τρέχει" με τα ζαχαροπλαστεία

Η Managing Director της "La Liste", Helen Pietrini, μιλά στο "α" για το παρόν και το μέλλον της ζαχαροπλαστικής με αφορμή την πρώτη διεθνή λίστα – οδηγό για ζαχαροπλαστεία.

Ο "Κόλλιας" επιστρέφει!

Ο "Κόλλιας" έχει γράψει ιστορία, έχει αφήσει εποχή στον Πειραιά και την Αθήνα. Σε λίγο θα τον χαιρόμαστε στη Γλυφάδα.