Σαντορίνη καλεί Μποτρίνι

Με τον πολυβραβευμένο Έκτορα Μποτρίνι ολοκληρώνει για εφέτος τις προσκλήσεις βραβευμένων chef o όμιλος ξενοδοχείων «Canaves Oia».

Σαντορίνη καλεί Μποτρίνι

Με τον πολυβραβευμένο Έκτορα Μποτρίνι ολοκληρώνει για εφέτος τις προσκλήσεις βραβευμένων chef o όμιλος ξενοδοχείων «Canaves Oia».

Σαντορίνη καλεί Μποτρίνι - εικόνα 1

Ολοκληρώνοντας για φέτος τις γαστρονομικές βραδιές με βραβευμένους σεφ σε ρόλο guest star στα εστιατόρια των ξενοδοχείων του, ο όμιλος «Canaves Oia» της οικογένειας Χαϊδεμένου φέρνει στη Σαντορίνη τον πολυβραβευμένο σεφ Έκτορα Μποτρίνι. Στις 24/9 το εστιατόριο «Elements» στο «Canaves Oia Epitome», το πιο καινούργιο παιδί του ομίλου που ξεκίνησε τη λειτουργία του φέτος το καλοκαίρι στην Οία, υποδέχεται τον διάσημο σεφ για μία και μοναδική βραδιά υψηλής γαστρονομικής αξίας.

Το ειδικό degustation menu που θα σερβιριστεί περιλαμβάνει signature δημιουργίες του σεφ, αντιπροσωπευτικές της γαστρο-συναισθηματικής μαγειρικής του στο εμβληματικό «Etrusco» της Κέρκυρας αλλά και στο αθηναϊκό «Botrini's», όπως «η σουπιά που έγινε τσιγαρέλι», τα «γλυκάδια από μοσχάρι σαν ένα Κερκυραϊκό σαβόρο» και η «αναφορά σε ένα Κερκυραϊκό μπουρδέτο που ήθελε να γίνει ένα cacciucco alla livornese». Η τιμή κατ'άτομο είναι € 130, με δυνατότητα για προαιρετικό wine pairing (€ 50).

Ξεν. «Canaves Oia Epitome», Σαντορίνη, 22860/71453

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

To "Wild Poppies" μόλις ξεφύτρωσε στη Σταδίου

Το πιο καινούργιο bar restaurant της πόλης είναι βαμμένο στο ζωηρό κόκκινο της παπαρούνας και βαδίζει σε εξωτικά γευστικά μονοπάτια, με σεφ τον βραβευμένο Σπύρο Μαυροειδή. Πήραμε μια πρώτη γεύση και αναμεταδίδουμε.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
30/11/2023

Στο 'Beefbar Athens' για τα signature πιάτα του brand

Ένα κοσμοπολίτικο ταξίδι γεύσεων μέσα από το Beefbar Experience Menu.

"Norte Wine Bar Restaurant": Από τους αμπελώνες του κόσμου στη γεύση της Μεσογείου

Mε παριζιάνικη αισθητική και cozy ατμόσφαιρα, το wine bar είναι σημείο συνάντησης στην Κηφισιά.

Ο Άγγελος Μπακόπουλος νέος executive chef στα Bill & Coo

Ο βραβευμένος σεφ αναλαμβάνει τη γαστρονομική διεύθυνση του Ομίλου.

Buba Night Market: Το ξεχωριστό soirée επιστρέφει στο "Buba Bistrot Exotique" με γιορτινή διάθεση

Το αγαπημένο πολυεπίπεδο community event συνδέει αβίαστα street food κουλτούρα, μόδα, τέχνη, πνευματισμό και μουσική.

Ποια η διαφορά ανάμεσα σε crudo, sashimi, carpaccio και tartare;

Ποιες είναι οι διαφορές στον αστερισμό του ωμού, που αποτελεί δυναμική τάση στη γαστρονομική σκηνή ολόκληρου του πλανήτη.

'Vinoteca Athens', επιστροφή στο μέλλον

Στα σκαλάκια της Αναγνωστοπούλου, τα φώτα ανάβουν και πάλι για ένα διαχρονικά αγαπημένο wine restaurant.