
Με τον πολυβραβευμένο Έκτορα Μποτρίνι ολοκληρώνει για εφέτος τις προσκλήσεις βραβευμένων chef o όμιλος ξενοδοχείων «Canaves Oia».

Ολοκληρώνοντας για φέτος τις γαστρονομικές βραδιές με βραβευμένους σεφ σε ρόλο guest star στα εστιατόρια των ξενοδοχείων του, ο όμιλος «Canaves Oia» της οικογένειας Χαϊδεμένου φέρνει στη Σαντορίνη τον πολυβραβευμένο σεφ Έκτορα Μποτρίνι. Στις 24/9 το εστιατόριο «Elements» στο «Canaves Oia Epitome», το πιο καινούργιο παιδί του ομίλου που ξεκίνησε τη λειτουργία του φέτος το καλοκαίρι στην Οία, υποδέχεται τον διάσημο σεφ για μία και μοναδική βραδιά υψηλής γαστρονομικής αξίας.
Το ειδικό degustation menu που θα σερβιριστεί περιλαμβάνει signature δημιουργίες του σεφ, αντιπροσωπευτικές της γαστρο-συναισθηματικής μαγειρικής του στο εμβληματικό «Etrusco» της Κέρκυρας αλλά και στο αθηναϊκό «Botrini's», όπως «η σουπιά που έγινε τσιγαρέλι», τα «γλυκάδια από μοσχάρι σαν ένα Κερκυραϊκό σαβόρο» και η «αναφορά σε ένα Κερκυραϊκό μπουρδέτο που ήθελε να γίνει ένα cacciucco alla livornese». Η τιμή κατ'άτομο είναι € 130, με δυνατότητα για προαιρετικό wine pairing (€ 50).
Ξεν. «Canaves Oia Epitome», Σαντορίνη, 22860/71453