To «Dos Hermanos» φωνάζει δυνατά «Viva la Independencia»

Το αγαπημένο μεξικάνικο της Κηφισιάς γιορτάζει την Ημέρα της Ανεξαρτησίας με ένα ανατρεπτικό πάρτι.

To «Dos Hermanos» φωνάζει δυνατά «Viva la Independencia»

Την Ημέρα της Ανεξαρτησίας ή... μεξικανιστί «Día de la Independencia» γιορτάζει κάθε χρόνο παραδοσιακά το διαχρονικό μεξικάνικο της Κηφισιάς με μια απολαυστική και πολύχρωμη φιέστα. Εμπνευσμένο από το εορταστικό κλίμα που κάθε χρόνο στις 16 Σεπτεμβρίου επικρατεί απ’ άκρη σ’ άκρη της χώρας, με πολύχρωμα κονφετί να πέφτουν από τον ουρανό, ανθρώπους να χορεύουν στους δρόμους και όλα να καταλήγουν σε μια μεγάλη γιορτή με άφθονο φαγητό και ποτό, το Independencia Salsa Party έρχεται αυτήν την Κυριακή με ξεσηκωτική διάθεση.

To «Dos Hermanos» φωνάζει δυνατά «Viva la Independencia» - εικόνα 1

Mεξικάνοι χορευτές με τις ανάλογες ενδυμασίες θα σας μυήσουν στους παραδοσιακούς χορούς της πατρίδας τους, οι λιχουδιές θα είναι πληθωρικές και ακαταμάχητες, οι ρυθμοί θα είναι ασφαλώς ανεβαστικοί και θα ευνοούν ακόμα μια Paloma, το κλασικό cocktail του Μεξικού, που ένεκα της ημέρας θα προσφέρεται στα €5! Το σύνθημα είναι «Viva la Mexico», «Viva la Independencia», ενώ τρέχει και διαγωνισμός με έπαθλο πλήρες γεύμα και cocktails για έναν τυχερό και την παρέα του.

Περισσότερες πληροφορίες

Dos Hermanos

Κυριαζή 24, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.