Ο ταλαντούχος και λάτρης των πειραματισμών, Στέλιος Αρακάς, ο οποίος μετοίκησε φέτος το καλοκαίρι στο εστιατόριο «Petra» του πολυτελούς ξενοδοχείου «Canaves Oia Suites» στη Σαντορίνη, υποδέχεται στην κουζίνα του τον σεφ Christian Nickel. Ο νυν executive chef του ονειρεμένου ξενοδοχείου «Park Hotel Vitznau & Campus Hotel Hertenstein» θα αφήσει για λίγο τις όχθες της Λουκέρνης και θα βρεθεί για ένα και μοναδικό βράδυ στο πολυτελές ξενοδοχείο της οικογένειας Χαϊδεμένου στην άκρη της Οίας.
Με σημαντική θητεία σε βραβευμένα εστιατόρια και ένθερμος οπαδός της εποχικότητας της πρώτης ύλης, ο σεφ έρχεται με ένα μενού degustation 9 σταδίων (€ 120) το οποίο έχει κυρίως δημιουργικό θαλασσινό προσανατολισμό (σασίμι από χτένια με spring onions, ταρτάρ τόνου με βελουτέ από ντάσι) και θα σερβιριστεί το βράδυ της Πέμπτης, 13 Σεπτεμβρίου, στα πλαίσια μιας από τις βραδιές μετακλήσεων που έδωσαν ξεχωριστό γαστρονομικό χρώμα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού.
Ο επόμενος καλεσμένος του «Petra» της Σαντορίνης έρχεται από την Ελβετία
Ο Στέλιος Αρακάς παραχωρεί για ένα βράδυ την κουζίνα του εστιατορίου του ξενοδοχείου «Canaves Oia Suites» στον Christian Nickel.