H Μυρσίνη στήνει «Ψησταριές στην άμμο»

Η Μυρσίνη Λαμπράκη κατεβαίνει για μια μέρα στο «Ark» στη Γλυφάδα με όλο της το... κρεατικό οπλοστάσιο.

H Μυρσίνη στήνει «Ψησταριές στην άμμο»

Η grill master Μυρσίνη Λαμπράκη κατεβαίνει στη Γλυφάδα την Πέμπτη 19/7 στις 8 μ.μ. με όλο της το... κρεατικό οπλοστάσιο – ακόμη και μια αντικριστιέρα όπου θα σιγοψήσει για έξι ώρες αρνί από τον Ψηλορείτη, το οποίο θα σερβίρει με θαλασσινό αλάτι και εφτάζυμο ψωμί. Μαζί του, σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο μενού (€ 50 το άτομο), που σας θέλει ορεξάτους, μαριναρισμένο μοσχάρι, χοιρινό και πρόβατο στη σούβλα με πιτούλες που θα φτιάχνονται επιτόπου στο σάτσι, και πολλές ακόμη νοστιμιές: μια σαλάτα με μελιτζάνες ψημένες στη χόβολη, τζατζίκι με πρόβειο γιαούρτι και γλιστρίδα, κολοκυθανθοί γεμιστοί με φρέσκια μυζήθρα, λουκάνικο από μοσχάρι και χοιρινό με φλούδες λεμονιού και άγρια ρίγανη από τον Ταΰγετο. Το pop up grill event «Ψησταριές στην άμμο» θα κλείσουν διαλεκτά ελληνικά τυριά: μανούρα Λέρου, γραβιέρα της τρύπας από τις Μαδάρες, κεφαλοτύρι με τρούφα από το Ναύπλιο και καρύκι Τήνου ωριμασμένο σε νεροκολοκύθα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Topa

Το κρητισπανικό καφενείο της Κυψέλης παντρεύει γεύσεις δύο εκ των πιο περήφανων περιοχών της Μεσογείου, και το αποτέλεσμα γεμίζει το στόμα με επαναστατικό ενθουσιασμό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
11/07/2025

Στην 'κυριλέ' ιχθυόσκαλα της πόλης, υπάρχει ένα εστιατόριο-θαλασσινό παραμύθι

Πάνω στην ακροθαλασσιά, δοκιμάζεις ένα μενού γεμάτο φρεσκάδα, έμπνευση και ιωδιούχα αριστοτεχνία.

Sister: Delivery with a twist από το αγαπημένο εστιατόριο του Ψυχικού

Το Sister Delivery δεν είναι μια δεύτερη εκδοχή του μενού — είναι μία curated εμπειρία που αξίζει.

Sani Gourmet 2025: Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή

Λίγες ώρες απομένουν για τον βραβευμένο θεσμό του Sani Resort, που από 11 έως 22 Αυγούστου θα μετατρέψει τη Χαλκιδική σε κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό, με σπουδαία όνομα της παγκόσμιας γεύσης να την επισκέπτονται για άλλη μια χρονιά.

Γνώριζες ποιο είναι το πιο 'τρελό' ψαρομάγαζο της Αθήνας;

Το μαγαζί αυτό στο Νέο Ηράκλειο εξαρχής ακολούθησε τη δική του, μοναδική γαστρονομική πορεία – γι’ αυτό, άλλωστε, έχει ξεχωρίσει.

Στη Bottega Da Marco για αυθεντικό ιταλικό απεριτίβο

Δωρεάν μπουφές, καλοφτιαγμένα ποτά και παραδοσιακές γεύσεις της γείτονος απόψε στο ανοιχτόκαρδο στέκι του Χαλανδρίου.

Για τον Νίκο Ισπυρούδη, η γεύση θέλει αλήθεια

Ο βραβευμένος σεφ πίσω από την κουζίνα του Lesante Cape μιλά στο 'α' για την Ιόνια παράδοση, την αξία της αυθεντικότητας, τη βιωματική γαστρονομία και γιατί τελικά το φαγητό είναι κάτι πολύ περισσότερο από ωραία πιάτα.