
Η grill master Μυρσίνη Λαμπράκη κατεβαίνει στη Γλυφάδα την Πέμπτη 19/7 στις 8 μ.μ. με όλο της το... κρεατικό οπλοστάσιο – ακόμη και μια αντικριστιέρα όπου θα σιγοψήσει για έξι ώρες αρνί από τον Ψηλορείτη, το οποίο θα σερβίρει με θαλασσινό αλάτι και εφτάζυμο ψωμί. Μαζί του, σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο μενού (€ 50 το άτομο), που σας θέλει ορεξάτους, μαριναρισμένο μοσχάρι, χοιρινό και πρόβατο στη σούβλα με πιτούλες που θα φτιάχνονται επιτόπου στο σάτσι, και πολλές ακόμη νοστιμιές: μια σαλάτα με μελιτζάνες ψημένες στη χόβολη, τζατζίκι με πρόβειο γιαούρτι και γλιστρίδα, κολοκυθανθοί γεμιστοί με φρέσκια μυζήθρα, λουκάνικο από μοσχάρι και χοιρινό με φλούδες λεμονιού και άγρια ρίγανη από τον Ταΰγετο. Το pop up grill event «Ψησταριές στην άμμο» θα κλείσουν διαλεκτά ελληνικά τυριά: μανούρα Λέρου, γραβιέρα της τρύπας από τις Μαδάρες, κεφαλοτύρι με τρούφα από το Ναύπλιο και καρύκι Τήνου ωριμασμένο σε νεροκολοκύθα.